A nő is ludas a dologban, kibírhatta volna a válásig, így most minden hűtlen .. jelzőt megérdemel. Pedig én azt hittem, hogy az ő korában már nem követnek el olyan sok baklövést.
Botrány! Barátja feleségét ejtette teherbe Simon Cowell
2013. augusztus 01. 06:34
Ezek után mindenki meggondolja, hogy barátkozzon-e vele, vagy tartsa-e még a kapcsolatot. Már ha van nő a képben.
A nő is ludas a dologban, kibírhatta volna a válásig, így most minden hűtlen .. jelzőt megérdemel. Pedig én azt hittem, hogy az ő korában már nem követnek el olyan sok baklövést.
2013. augusztus 01. 07:06
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez nem semmi..Úristen ,mi lesz a babávl?
2013. augusztus 01. 08:19
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Én nem vagyok meglepődve, ha szétnézünk a világban is folyton ez a "megcsalós" és "hűtlen vagyok" téma megy. Annyira sok a boldogtalan és szétment pár, hogy számuk sincs, akkor miért lepődnénk meg ezen? Csak mert ez a pasi úgymond híresebb? És akkor neki már joga sincs "szórakozni" (rossz szó)?
Hát igen, sajnos nagyot hibázott. Bár én bízom abba, hogy a gyerek épségben megszületik és jól lesz felnevelve.
Hát igen, sajnos nagyot hibázott. Bár én bízom abba, hogy a gyerek épségben megszületik és jól lesz felnevelve.
2013. augusztus 01. 08:22
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Hűha
.. ez tényleg nem semmi ..
2013. augusztus 01. 08:57
Gratulálok bunkókám, megint össze hoztad. Őszintén nem értem mit vártok ettől r*hadt nagy bunkótól. Akkor nagy arca van, hogy földre se lépne ha nem lenne muszáj.
2013. augusztus 01. 09:09
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Ezt nem néztem volna ki belőle
2013. augusztus 01. 09:18
Sztem ezt nem kell nagy dobra verni.A mai világban kicsit sem lómeglepő az ilyen vagy ehhez hasonló esetek.Ehhez nem csak egy ember kellett!A feleség is ugyanannyira hibás,mint Simon.Meg különben is,ha már a volt házaspár külön élnek,akkor utána nemsokára jön a válás.Szóval vagy így vagy úgy úgy is elváltak volna,és ez a cselekedett következtében biztos meglesz a válás. Simon egy érett férfi(nem mellesleg okos,kedves,vicces)aki tisztában van a helyzetek súlyával és azok következményével!
Gratulálok a babához!Sok egészséget és boldogságot kívánok nekik!
U.i.:A babának mindene meglesz ebbe nem kételkedem!
U.i.:A babának mindene meglesz ebbe nem kételkedem!
2013. augusztus 01. 10:05
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Csodás, megbízható barát mit ne mondjak... Valahogy ez a viselkedés kitelt tőle.
Nem lepne meg, ha a barátja elküldené melegebb éghajlatra, annak ellenére hogy már nem szeretik egymást a feleségével.
2013. augusztus 01. 10:55
Grat BesFriends
most ezen meg kéne lepödjek ? Fárfi
2013. augusztus 01. 10:56
Itt ülök a gép előtt, és nem bírom a számat becsukni. Amúgy sem bírom ezt a hapsit, de ez nagyon betett nekem. Ezek után végképp nem fogom szeretni. Milyen jó barát lehet...
2013. augusztus 01. 11:25
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Omg! O_o normális ez a pasas???
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: