Zendaya úgy idomítja a fiúkat, akár a kutyákat
2013. augusztus 01. 14:47
|
|
G.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 30 Azonosító: 178836 offline
|
Húúú már alig várom!Nagyon kedvelem Zendayát!Kár,hogy Bella nem maradt a Disney-nél de ez érthető a jótékonykodása és a forgatások mellett!Mindkettőjüket szeretem!
2013. augusztus 01. 15:30
Már várom........... tuti jó lesz
és aza gatyó nagyon cukki
és aza gatyó nagyon cukki
2013. augusztus 01. 16:16
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Jó nagy baromság! És az is nevetséges, hogy egy 16 éves lány idomítja a fiúkat!
Erről aztán példát vehetnek a tévét néző kislányok!!
Hagy gratuláljak annak a nagyagynak aki ezt kitalálta!
Ha a Comedy Central-on menne, akkor nem lenne vele semmi baj, vagyis lenne, csakhogy ott a célközönség +15 - és ott egyébként is ilyen és ehhez hasonló marhaságok mennek amik már foglalkoznak a fiúk és lányok ""dolgaival"", de a Disney kisgyerekeknek van.
Ha a Comedy Central-on menne, akkor nem lenne vele semmi baj, vagyis lenne, csakhogy ott a célközönség +15 - és ott egyébként is ilyen és ehhez hasonló marhaságok mennek amik már foglalkoznak a fiúk és lányok ""dolgaival"", de a Disney kisgyerekeknek van.
2013. augusztus 02. 11:02
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Kár hogy a Disneynél marad,hiszen már igazán kitörhetne ebből a Disney által okozott skatulyából,nekem ez a vélemeényem.
2013. augusztus 03. 11:02
|
|
henike0129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 204949 offline
|
Kíváncsi leszek az új sorozatra
2013. augusztus 03. 11:43
Ez megint egy olyan Disney film lesz aminek semmi értelme, majd a kislányokat arra fogja tanítani hogyha nagyok lesznek akkor bánjanak úgy a pasikkal mint a kutyákkal?! Gratulálok Disney ez egy elb@szott sorozat lesz.
2013. augusztus 03. 13:29
Hagyjátok már békén Zendayát!! Nem igaz, hogy nincs jobb dolgotok annál, mint hogy Zendayát és a Disneyt szidjátok nyár van emberek nyár! Nem éne Z-t szidni, örülök hogy lesz új filmje, talán ne, ti mondjátok mindig hogy kis "diznis"?
Éppen most próbál újra bizonytani!
DAYA 4EVER!
DAYA 4EVER!
2013. augusztus 03. 14:40
Idézet (Kickike @ 2013.08.03. 13:29)
Hagyjátok már békén Zendayát!! Nem igaz, hogy nincs jobb dolgotok annál, mint hogy Zendayát és a Disneyt szidjátok nyár van emberek nyár! Nem éne Z-t szidni, örülök hogy lesz új filmje, talán ne, ti mondjátok mindig hogy kis "diznis"?
DAYA 4EVER!
DAYA 4EVER!
Szövegértés! Nem Zendayát szidjuk hanem a Disney-t! Miért te megtudod mondani hogy ki "diznis" és ki nem az?
2013. augusztus 03. 18:31
Supremacy: na ne mondd, hogy nem szidták Zendayát! Én tudom, mert minden egyes alkalommal megvédem.
És mivel ismerem a Disney-seket, tudom melyikőjük az és melyik nem az.
Egyébként ha valakinek nem tetszik a Disney, akk. ne nézze! De ez mindenkinek szól
Egyébként ha valakinek nem tetszik a Disney, akk. ne nézze! De ez mindenkinek szól
2013. augusztus 04. 07:43
|
|
Directioner21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 201270 offline
|
Na szép.. egy újabb film aminek fikarcnyi értelme sincs..! Én lány vagyok, de az köztudott, hogy a fiúk is érző, EMBERI lények. Egyáltalán nem olyanok mint a kutyák. Azért majd megnézem mit fognak alkotni (bár Zendaya nem igazán tartozik a kedvenceim közé.) utána majd mondok véleményt hogy milyen volt, de nemigazán élem bele magam hogy élvezni fogom.
2013. augusztus 04. 11:01
Idézet (Kickike @ 2013.08.03. 18:31)
Supremacy: na ne mondd, hogy nem szidták Zendayát! Én tudom, mert minden egyes alkalommal megvédem.
Szerintem aki a Disneynél dolgozik az Disneys. És továbbra a producerereket szidjuk hogy hogyan lehetett egy ekkora baromságot kitalálni. Zendaya csak elvállalta ezt a szerepet szóval szerintem egyértelmű de ha neked nem akkor bocsánat, lehet hogy nagyon elfogult vagy a Zendayáddal és minden ártatlan mondatból azt szűrőd le hogy őt bántsuk.
2013. augusztus 04. 13:29
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Maga a könyv borítója is vérlázító, már ha azt nézzük, hogy egy körülbelül 10 éves lány néz ránk álmodozva. Nyilván azon elmélkedik miként tudná irányítani a fiúkat. Ilyen példát állítanak a nézőközönség elé. Szép, mondhatom.
2013. augusztus 04. 17:48
Supremacy: privátban közöld a mondanivalódat, ha nagyon akarsz tőlem valamit, oké?
És szerintem mindenki kissé elfogult a Példaképével kapcsolatban, ha én magamból akarok kiindulni.
Én csak egy véleményt rtam, amihez már kétszer is hozzászóltál, persze jogod van hozzá, de én tuti nem foglalkoznék ezzel.
És szerintem mindenki kissé elfogult a Példaképével kapcsolatban, ha én magamból akarok kiindulni.
Én csak egy véleményt rtam, amihez már kétszer is hozzászóltál, persze jogod van hozzá, de én tuti nem foglalkoznék ezzel.
2013. augusztus 04. 17:51
Idézet (Kickike @ 2013.08.04. 17:48)
Supremacy: privátban közöld a mondanivalódat, ha nagyon akarsz tőlem valamit, oké?
Nem veled "beszélgetek" hanem a témával kapcsolatban fejtegettem a véleményem, és valószínűleg azért válszolsz rá mert mégis csak van igazság abban amit én mondok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: