Logan Lerman: „Selena nagyon csinos”
2013. augusztus 22. 12:29
Attól még,hogy egy fiú egy szót is szól egy lányról,még nem kell összeboronálni őket a sajtónak.Csak Selenának megfontoltnak kell lennie,mert hajlamos arra,hogy nincs semmi saját akarata.Remélem,összejön neki minden,csak lépjen túl dzsásztinkán!
2013. augusztus 28. 11:01
|
|
MissAriana és Demi66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 210066 offline
|
Szerintem aranyosak lennének együtt!
<3
2014. március 25. 12:50
|
|
Steffiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 222204 offline
|
Szerintem ez túlzás... Attól meg hogy megdicsérte vagy elismerte azt hogy Selena csinos ..sok fiú teszi ezt de nem feltétlen van mögötte bármi hátsószándék ....meghat nem bírom selenat , nem értem mi ez a nagy felhajtás körülötte . Egy a sok sok Disney tinisztár kozul.-.-
2014. június 28. 21:11
Nos szerintem össze se illenek, meg most nem úgy van hogy Justinnel flörtöl? Hagyjuk már..xd
2014. július 13. 12:49
|
|
Biankaa17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 227335 offline
|
Szerintem nem illenek össze! És amúgy is én aszt hallotam (vagyis aszt olvastam)hogy Logan Lerman Alexandra Dadario-val jár, és szerintem cukik együt. HAJRÁ LOGANDRA!!! ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
=)
2015. április 25. 19:09
|
|
HannaBInkeFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 243021 offline
|
Tuti nem ilenek össze!!!!Imádom Logant és Szerintem Alexa a hozzá ilö Lany!!Logendrat is hallotam már , szerkntem ÚJRA össze jöhettnének!Selenának meg maradgyon mek Justin!!
2015. április 25. 19:11
|
|
HannaBInkeFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 243021 offline
|
Biankaa17 ugyanezt gondolom!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: