A cikk természetesen ki van forgatva és nem is tartalmazza az egész interjút. Miley azt mondta, hogy nem akarja, hogy utánozzák az emberek. Szeresség, élvezzék a zenéjét és azt ami nyújtani akar, de nem akarja hogy kövessék.
Én a sok utálkozóval ellentétben szeretem az új Miley-t. Végre valami Őszinte és egyedi!!
Miley Cyrus példaképnek tartja magát?
2013. július 31. 22:01
2013. július 31. 22:07
Idézet (xXVampAcademXx @ 2013.07.31. 21:45)
Hát én nem úgy gondolom, hogy példaképnek való ember... Az, aki drogozik, füvezik az nem példás viselkedés. És egy példaképnek nem csak a tévében kell jól viselkednie, hanem alapból is. Nem ítélem őt el, de tegyük fel, ha anya lennék, és a kislányom őt tekinti példaképének teljesen kiakadnék!!! És szerintem nem vagyok vele egyedül...
egyetértek
2013. július 31. 22:32
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
A mostani helyzetben én annyira azért nem mondanám magamat a helyében példaképnek...
2013. július 31. 22:55
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Görcsösen erőlteti ezt a fiatal, szexi, érett stílust. Az én szememben kétségbeesett kiáltásnak tűnik. Lesüllyedt az évek alatt, morálisan legalábbis. Miley nem rossz ember. Csak érdekes elképzelési vannak arról, hogy milyen 20 évesnek lenni. Nem tudom eldönteni, hogy a nevelés vagy a média fokozott figyelme okolható. Egy atyai pofont kiérdemelne, ráadásként anyu is kezelésbe veheti. Normális keretek között(anélkül, hogy könnyűvérűnek és közönségesnek látszódna) is bizonyíthat, mert úgy tűnik, addig nem nyugszik.
Igazat adok neki abban viszont, amit az egyenjogúságról mondott.
Demi törődésével megtelt a padlás, a spajz, a garázs. Elég lesz. Köszönjük.
2013. augusztus 01. 11:55
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
igaza van teljes mertekben.
2013. augusztus 01. 20:26
|
|
bogbiankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 205560 offline
|
xXVampAcademXx írta:
Hát én nem úgy gondolom, hogy példaképnek való ember... Az, aki drogozik, füvezik az nem példás viselkedés. És egy példaképnek nem csak a tévében kell jól viselkednie, hanem alapból is. Nem ítélem őt el, de tegyük fel, ha anya lennék, és a kislányom őt tekinti példaképének teljesen kiakadnék!!! És szerintem nem vagyok vele egyedül.. egyetértek veled
Hát én nem úgy gondolom, hogy példaképnek való ember... Az, aki drogozik, füvezik az nem példás viselkedés. És egy példaképnek nem csak a tévében kell jól viselkednie, hanem alapból is. Nem ítélem őt el, de tegyük fel, ha anya lennék, és a kislányom őt tekinti példaképének teljesen kiakadnék!!! És szerintem nem vagyok vele egyedül.. egyetértek veled
2013. augusztus 02. 01:03
|
|
vodka-and-louboutinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 207754 offline
|
Jody
Görcsösen erőlteti ezt a fiatal, szexi, érett stílust. Az én szememben kétségbeesett kiáltásnak tűnik. Lesüllyedt az évek alatt, morálisan legalábbis. Miley nem rossz ember. Csak érdekes elképzelési vannak arról, hogy milyen 20 évesnek lenni. Nem tudom eldönteni, hogy a nevelés vagy a média fokozott figyelme okolható. Egy atyai pofont kiérdemelne, ráadásként anyu is kezelésbe veheti. Normális keretek között(anélkül, hogy könnyűvérűnek és közönségesnek látszódna) is bizonyíthat, mert úgy tűnik, addig nem nyugszik.
Forrás: http://starity.hu/magazin/40871-miley-cyrus-peldakepnek-tartja-magat/#ixzz2aOZdoAx4
Teljesen igazad van!
Forrás: http://starity.hu/magazin/40871-miley-cyrus-peldakepnek-tartja-magat/#ixzz2aOZdoAx4
Teljesen igazad van!
2013. augusztus 02. 14:04
|
|
Dorci001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 160030 offline
|
Idézet (xXVampAcademXx @ 2013.07.31. 21:45)
Hát én nem úgy gondolom, hogy példaképnek való ember... Az, aki drogozik, füvezik az nem példás viselkedés. És egy példaképnek nem csak a tévében kell jól viselkednie, hanem alapból is. Nem ítélem őt el, de tegyük fel, ha anya lennék, és a kislányom őt tekinti példaképének teljesen kiakadnék!!! És szerintem nem vagyok vele egyedül...
Teljes mértékben egyet értek!!
2013. augusztus 07. 10:00
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
oké milyen nehéz 20-évesnek lenni de akkor többi sztár miért nem ilyen
Szerintem ezt még ö se mondta komolyan
Szerintem ezt még ö se mondta komolyan
2013. augusztus 07. 10:49
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Egyetértek Mileyval igaza van
2013. augusztus 07. 15:16
|
|
xXBornToMusicXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 206560 offline
|
Már bocs..óóó anyám újrajátszák a Disney-n a Hannah Montana sorozatot és megnézi sok olyan pici gyerek,akik még nem látták,utána pedig Youtubon rákeresnek a nevére és kiadja az új klipjét.A gyerekeket sokk hatás fogja érni,miután megnézték.Milyen példakép az ilyen? Bocs de inkább nem róla veszek példát és remélem a pici gyerekek sem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.