én ezt a vad stílust nem bírom rajta meg az új kinézetét meg a botrányait
De most ha azt az oldalát mutatná meg aki ő valójában akkor tényleg példakép lehetne :/
mert ugye lehet, hogy a médiában vadul, de lehet , hogy otthon meg jó kislány, azok alapján amiket mondanak róla , Joe és Demi meg a többiek nem lehet rossz ember
Miley Cyrus példaképnek tartja magát?
2013. július 31. 18:53
2013. július 31. 19:28
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Teljesen igaza van! Legalább nem játsza meg magát, mint sokan mások. És nyugodtan tartsa magát példaképnek, amég milliók annak tartják, addig neki is joga van ezt gondolni!
2013. július 31. 19:29
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Hm...No comment
2013. július 31. 19:41
Nem kevés félrebeszélés van ebben a nyilatkozásban. Próbálja menteni magát, de hiába (persze a sok elvakult rajongó meg beveszi).
2013. július 31. 19:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Höhh...röhög a vakbelem, komolyan.XD Persze, azt nem jelentette ki kerek-perec, hogy ő akár a példaképe lehetne a fiataloknak, ám erős utalásokat tett arra, hogy csináld a következőket:
- alkoholizálj annyit, amennyit csak tudsz
- drogozzál, hisz buli anélkül nincs
- tedd szét a lábadat mindenkinek, mert a szex az csak élvezet
- ja, és ne gondolkodj (bár neki nem csodálom, hogy nem megy, hiszen nincs mivel gondolkodnia egyébként)
El lehet gondolkodni ezeken, kérem szépen!
Sőt, szerintetek májlika lenne az idealizált idol? Mert, ha igen (bár itt is vannak néhány elvetemült fangörl), akkor tényleg gondok vannak az emberi társadalmat tekintve. Az a probléma ezzel a csajjal, amit mindig is mondtam. Soha egy büdös centért nem dolgozta ki a beleit, és fingja sincs arról, hogy milyen keményen melózni azért, hogy meglegyen a napi betevő az asztalon. Apuci már akkor befutott country énekes volt, amikor még kósza gondolatként sem merült fel (bárcsak fel se merült volna). Volt pénz, volt tőke és baromi nagy protekció. Adtak neki egy komplett sorozatot, amiben övé a főszerep (apa vajon mennyit perkálhatott ezért) és így lett szupersztár. Mindig is megvolt az étel az asztalon, mindig megvolt az extra luxus körülmény és mindig mindenhol mindenki kinyalta a s*ggét. Magunk közt szólva, lótúrót nem tud arról a nagy betűs életről, hisz az élete mesébe illő volt mindig is, és akkor most fröcsög arról egy sort, hogy ki akarja magát élni. Pff... hagyjuk má'! Szereti a kukit, anya és apa meg nem verte kellő időben kellően nyakon ahhoz, hogy ne hasonlítson egy utca sarkon strihelő k*rvához, ennyi. Egyébként az emberek nem azt mondogatják róla, hogy rossz ember - vagyis én legalábbis sosem gondoltam annak -, csupán mindenki egy ordas nagy r*bancnak tartja, aki összefekszik fűvel-fával. Gyönyörű példakép, és abszolút követendő példa, mondhatom. Ha valaki normálisnak és abszolút elfogadhatónak tartja azt, hogy májlus szexéhes, drogos l*tyó stílusa elfogadható, akkor nagy valószínűséggel ők sem különebbek tőle, ami nagyon elkeserítő. Sajnálatos, hogy a mai fiatalok inkább akarnak egy viszkető valagú r*ngyóra hasonlítani, mintsem az édesanyjukra, akik erősek, védelmezőek és bármit képesek megtenni értük. Persze, az anyjukat, gondolom le sem sz*rják, de ezt a r*bancot foggal-körömmel védik, ha itt közülünk bárki is meg meri sérteni. F*cklogic!
- alkoholizálj annyit, amennyit csak tudsz
- drogozzál, hisz buli anélkül nincs
- tedd szét a lábadat mindenkinek, mert a szex az csak élvezet
- ja, és ne gondolkodj (bár neki nem csodálom, hogy nem megy, hiszen nincs mivel gondolkodnia egyébként)
El lehet gondolkodni ezeken, kérem szépen!
2013. július 31. 20:11
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Téved a viselkedése is fontos hogy milyen ember. Ha a rosszra arra gondol hogy gyilkolászik égbe világba akkor van néhány rossz ember de nem olyan sok... példakép.. persze... xD az meg hogy a tvben teszi a fejét amúgy meg a tapétát leszaggatja a falról az meg.. pfú..
2013. július 31. 20:14
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Na Beyla már megint túlzásokba estél szokásodhoz híven...de már megszoktuk
Amúgy meg egyáltalán nincs benne, hogy Miley annak tartaná magát vagy ilyesmi...a cím csak arra jó, hogy oltsuk már le megint jól Miley Cyrust a kommentekbe...
Amúgy engem nem érdekel, hogy Miley annak tartja e magát vagy sem, mert nekem ígyis úgyis az
Amúgy meg egyáltalán nincs benne, hogy Miley annak tartaná magát vagy ilyesmi...a cím csak arra jó, hogy oltsuk már le megint jól Miley Cyrust a kommentekbe...
Amúgy engem nem érdekel, hogy Miley annak tartja e magát vagy sem, mert nekem ígyis úgyis az
2013. július 31. 20:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2013.07.31. 20:14)
Na Beyla már megint túlzásokba estél szokásodhoz híven...de már megszoktuk
Vagy csak reálisan nézve a dolgokat leírtam az igazságot?
2013. július 31. 20:27
Hát, szerintem az is meghatározza, milyen az ember, ha vetkőzik vagy káromkodik.
2013. július 31. 20:41
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Van valami abban is, amit Miley mond, viszont, hogy ő példakép lenne?! Régebben nekem az volt, de lassan lekicsinyült a szememben. Ráadásul a viselkedés is meghatározza az embert, és amit mostanában ő művel az nem mondható példásnak.
2013. július 31. 20:44
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
„Az, hogy jó ember vagy-e, attól függ, hogyan bánsz az emberekkel. Mindenki egyenlő. Mindenkivel egyformán bánok. Utálom, amikor az emberek kedvesebbek velem, mint másokkal, csak amiatt, aki vagyok, mert ez olyan hamis.”
Na ebben teljesen igaza van. És ezt nem azért mondom, mert a rajongója vagyok, mert nem is vagyok.
Na ebben teljesen igaza van. És ezt nem azért mondom, mert a rajongója vagyok, mert nem is vagyok.
2013. július 31. 20:53
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Viszont azt rosszul hiszi, hogy számítanak azok, amiket az elején mondott.
És már nem azért, de attól hogy vki húsz éves vagy kamaszodik,még egyáltalán nem kötelező vetkőzni, drogozni, szexelni... Teljesen úgy mondja, mintha ez lenne az alap az ő korában. És ez nagyon szomorú. Én lassan már sajnálom Miley-t.
És már nem azért, de attól hogy vki húsz éves vagy kamaszodik,még egyáltalán nem kötelező vetkőzni, drogozni, szexelni... Teljesen úgy mondja, mintha ez lenne az alap az ő korában. És ez nagyon szomorú. Én lassan már sajnálom Miley-t.
2013. július 31. 21:26
Részben egyetértek Mileyval részben nem. De aki igazán szereti őt elfogadja olyannak amilyen. Ha valaki megköveti őt egészségére.
2013. július 31. 21:36
|
|
Adrienn_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 205008 offline
|
Semmi gond sincs Miley-val! Sokan mondanak róla negatív véleményt anélkül, hogy tudnák mit miért tesz.
2013. július 31. 21:45
|
|
xXVampAcademXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 207241 offline
|
Hát én nem úgy gondolom, hogy példaképnek való ember... Az, aki drogozik, füvezik az nem példás viselkedés. És egy példaképnek nem csak a tévében kell jól viselkednie, hanem alapból is. Nem ítélem őt el, de tegyük fel, ha anya lennék, és a kislányom őt tekinti példaképének teljesen kiakadnék!!! És szerintem nem vagyok vele egyedül...
2013. július 31. 22:00
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Hát ő minden csak nem példakép
Beyla mindent leírt amire gondoltam!! (Y)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: