Miley Cyrus példaképnek tartja magát?
2013. július 31. 15:04
Hát... Igen nem szabad külső alapján ítélni, de... Most azért ezt a példát mutatja a fiatalabb korosztálynak is, abba azért gondoljon bele. És nem hiszem, hogy én örülnék ha egy öt éves kislány úgy beszélne és öltözne mint Miley... Persze a személyiségen van a lényeg, de azért nem az az elsődleges ami lesüt róla... Valahogy most már nem mondanám példaképnek, egy cseppet sem.
2013. július 31. 15:13
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem tudom milyen példakép,szerintem nem az,a viselkedése nem példamutató egyáltalán,én biztos nem tartanám a példaképnek,lehet régen annak tartottam volna,de most nem,nagyon de nagyon megváltozott
2013. július 31. 15:21
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Dehogynem. Miley bebizonyította ismét, hogy nem hogy tehetsége, de esze sincs. Az egy dolog, hogy mindenkit normálisan kell kezelni, sötöbö. Szerintem ezt olvasta egy magazinban, vagy hallotta valahol, elismételte azt' csá.
nekem igenis megvan a véleményem a káromkodásról és a r×bancruházatrol - aki ezeket pártolja, jó ember már eleve nem lehet. Gratulálok szmájli májli az idióta és gyerekes hozzáállásodhoz. Hová fajul a világ, hogy ilyenek járnak-kelnek az utcán..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 31. 15:31
Sokat gondolkodtam ezen a nyilatkozaton. Bizonyos értelemben igaza van, de nem teljesen.
2013. július 31. 15:32
Ha Miley egy példakép akkor Taylor Swift ULTRA IDOL
2013. július 31. 15:43
miért mondjatok hogy miley nem peldakep??...
neki ilyen a stilusa es vannak olyan eberek akiknek ugyan ilyen a stilusa es annak igenis lehet a peldakepe..
neki ilyen a stilusa es vannak olyan eberek akiknek ugyan ilyen a stilusa es annak igenis lehet a peldakepe..
2013. július 31. 15:46
|
|
JessxL0Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 420 Csatolások: 114 Azonosító: 135665 offline
|
Régen még példaképnek tarthatta magát. De a mostani (röviden szólva) rib*ncos stílusa egyáltalán nem példaképnek való. Elhiszem, hogy a lassan 21 éves Miley kiéli magát, de máshogy is megtehetné. A mai kb. 10éves gyerekek, akik példaképüknek tartják Mileyt, ezt a viselkedést látják tőle, ami hagyjuk meg, nem a legjobb számukra. "Miley pucérra vetkőzött, Miley bugyiban mászkál, Miley ledobta a textilt, We Can't Stop pikáns változat." Igen, ahogy sok más ember is, én is ezt a viselkedést tartom rib*ncoskodásnak és nem felnőttéválásnak. Szeretem Mileyt, mindig is szerettem, de az új stílusát már kevésbé..
2013. július 31. 15:55
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Teljesen egyetértek, és nekem örök példaképem! ♥
Amúgy meg nem mondta az interjúban, hogy példaképnek tartaná magát, sőt azt mondja, hogy nem akar példakép lenni, mert ez nem az ő feladata, hanem a szülőké... A cikk egy kicsit csalfa..
2013. július 31. 16:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Florahh @ 2013.07.31. 15:55)
Teljesen egyetértek, és nekem örök példaképem! ♥
Amúgy meg nem mondta az interjúban, hogy példaképnek tartaná magát, sőt azt mondja, hogy nem akar példakép lenni, mert ez nem az ő feladata, hanem a szülőké... A cikk egy kicsit csalfa..
Abban a cikkben, amit én olvastam és lefordítottam, szó sem volt szülőkről stb.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 31. 16:03
Elég nagy tévedésben él, ha azt hiszi hogy példakép. Egy sikeres gyereksztárból egy botrányos felnőtt lett, aki nem tud magával mit kezdeni, és folyton attól retteg, hogy elfelejtik, mert már nem tud olyat letenni az asztalra, ami kicsit hajlana a normális irányába. Kíváncsi vagyok, meddig fogja még bírni, és meddig fognak kitartani mellette a rajongói.
2013. július 31. 16:06
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Idézet
Ezért hiszem, hogy néhány ember belebolondul abba, hogy nem hagyják őket, hogy bolondozhassanak a kedvük szerint. Pedig ezt kellene tenniük. Ha húszéves vagy, még nem tudod, mit akarsz pontosan, és mostantól számítva tíz éven belül már mindened meglesz.
Ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam önmagát 'értelmes, gondolkodó embernek' nevező egyéntől.
Nincsen semmi baj azzal, ha az ember szórakozik, bolondozik egy kicsit. De az, hogy mindenki bolondozzon, rend bontson kedvére amikor csak akar, az már túlzás (akár 10, akár 20, akár 30, stb.).
Mert tudjátok (bár szerintem pár smiler nem tudja) az embert az különbözteti meg az állatoktól, hogy tud mértéket tartani (ami Miley kisasszonyról jelenleg szerintem nem mondható el).
2013. július 31. 16:08
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
K*rvara igaza van....Szerintem Miley most igazan onmaga! Eddig masok iranyitottak az eletet es most hogy nmsokara 21eves lesz kitort a hambol! Igy kell ezt csinalni! En sem szeretnem h ugy kezelnenek mint egy ovist...Miley forever idol!<3<3<3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.