13 éves korától a dizni mondta meg neki hogy mit tehet, és mit nem. Elpazarolt az életéből 7 évet, ilyen és olyan szerződések miatt, persze, ezek a szerződések és utasítgatások tették őt világsztárrá és milliomossá. Megértem, hogy most hogy úgymond felszabadult, kiéli eddig elfolytott vágyait, megtesz mindent, amit eddig nem tehetett. Megérteném, ha akkor lennének felháborodva az emberek, ha 16-17 éves lenne, de könyörgöm, 4 hónap múlva 21 éves lesz, ez egyáltalán nem meglepő. Gyorsan jött a változás, ez tény, ezért van mindenki lesokkolva. De hát Milz már csak ilyen.
Személy szerint én rajongásig imádom Őt évek óta, és egy kis stílusváltás nem fogja ezt megváltoztatni. Ugyan az a barnahajú, zöld szemű lány maradt, és ahogy mondta, nem a bulvárlapok és interjúk fogják eldönteni, hogy milyen ember Ő. A hangja és zenei tehetsége ugyanúgy változatlanul tökéletes. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a most előkerült cover: http://www.youtube.com/watch?v=zrGzRG-0aN8 ♥
Miley Cyrus példaképnek tartja magát?
2013. július 31. 14:24
|
|
Bettykeh Barócsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199668 offline
|
Hát ha ő példaképnek tartja magát az nagyon szomorú, mert drogozik, iszik és állandóan bulizik...nem ezt kellene mutatnia a kis 10 éves rajongóinak. Lehet, hogy felnőtt, de nem kellene túlzásokba esnie ezzel az egész felnőtté váltam dologgal...
2013. július 31. 14:25
|
|
Szimonetta54új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 207312 offline
|
Igaza van Mileynak.
2013. július 31. 14:25
abban igaza van, hogy nem erröl kell egy embert megitélni, de nekem soha nem lesz a példaképem!
2013. július 31. 14:26
|
|
zendaaya03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 156 Csatolások: 7 Azonosító: 181181 offline
|
Nekem példaképem egy kicsit és szerintem Mileynek igaza van de én még nem vagyok 20 éves
2013. július 31. 14:28
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele , de én valahogy jobban bírtam a régi Miley Cyrus-t.
2013. július 31. 14:37
|
|
Nickelodeon111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 207685 offline
|
szerintem igaza van Mileynak
2013. július 31. 14:39
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
Nem hinném, hogy a monstani énje példakép lenne. Milyen lenne már, hogy egyik napról a másikra mindenki az utcán eléggé villantós és rövid cuccokba járna, na meg minden második szava" b + meg " lenne? Igen, a mai világban szinte mindenki káromkodik, ez igaz. De Miley akkor se lenne jó példakép. Hiába rendes az emberekkel.
2013. július 31. 14:39
hát igen..Miley sem az a "jókislány" már aki volt régebben. Igencsak megváltozott, de nagyon rossz irányba. Régen nagyon szerettem őt, de mára ez már megváltozott.:$$$
2013. július 31. 14:42
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Miley Cyrus minden. Minden, csak nem az az ember akire hasonlítani szeretnék. Azért nézzük meg az utóbbi cikkeket róla:
"Miley pucérra vetkőzött."
"Miley bugyiban mászkál."
"Miley ledobta a textilt."
"We Can't Stop pikáns változat."
Komolyan azt hiszi, hogy az emberek ilyenek akarnak lenni?
Éljen csak, ahogy akar, de ne higgye, hogy azzal amit művel példát mutat bárkinek is.
"Miley pucérra vetkőzött."
"Miley bugyiban mászkál."
"Miley ledobta a textilt."
"We Can't Stop pikáns változat."
Komolyan azt hiszi, hogy az emberek ilyenek akarnak lenni?
Éljen csak, ahogy akar, de ne higgye, hogy azzal amit művel példát mutat bárkinek is.
2013. július 31. 14:44
|
|
tina.tincsa1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 201741 offline
|
a régi Miley jobb példakép volt a gyerekeknek...
2013. július 31. 14:46
|
|
encs96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 77 Csatolások: 227 Azonosító: 190402 offline
|
Idézet (Fanncsii @ 2013.07.31. 14:14)
13 éves korától a dizni mondta meg neki hogy mit tehet, és mit nem. Elpazarolt az életéből 7 évet, ilyen és olyan szerződések miatt, persze, ezek a szerződések és utasítgatások tették őt világsztárrá és milliomossá. Megértem, hogy most hogy úgymond felszabadult, kiéli eddig elfolytott vágyait, megtesz mindent, amit eddig nem tehetett. Megérteném, ha akkor lennének felháborodva az emberek, ha 16-17 éves lenne, de könyörgöm, 4 hónap múlva 21 éves lesz, ez egyáltalán nem meglepő. Gyorsan jött a változás, ez tény, ezért van mindenki lesokkolva. De hát Milz már csak ilyen.
Személy szerint én rajongásig imádom Őt évek óta, és egy kis stílusváltás nem fogja ezt megváltoztatni. Ugyan az a barnahajú, zöld szemű lány maradt, és ahogy mondta, nem a bulvárlapok és interjúk fogják eldönteni, hogy milyen ember Ő. A hangja és zenei tehetsége ugyanúgy változatlanul tökéletes. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a most előkerült cover: http://www.youtube.com/watch?v=zrGzRG-0aN8 ♥
Teljesen egyet értek veled. Aki Hannah-ként ismerte meg, az vele együtt nőtt fel, és semmi okuk arra hogy egy kis stílusváltozás miatt megutálják, hisz aki Hannah-ként is szerette Miley-t, egy ilyen apró változás miatt nem utálhatja meg. Ha pedig mégis megutálja akkor soha nem is rajongott érte igazán. Miley most lett csak igazán önmaga, és nagyon jól áll neki. Nem azt kell nézni hogy hogy néz ki, hanem azt hogy a hangja és tehetsége, még most is olyan csodálatos mint eddig, vagy talán még jobb. Csodálatos embernek tartom, hogy ennyire kitart a mellett amit csinál, és nem adja fel annak ellenére sem, hogy mennyien ellene vannak. Nagyon inteligens felnőtt nő lett belőle. A példaképemnek tartom és mindig is szeretni fogom, hiszen vele együtt nőttem én is fel.
2013. július 31. 14:46
"Miley Cyrus elmondása szerint nem a vetkőzés és káromkodás mértéke határozza meg, milyen ember vagy valójában." nem attol példakép valaki hogy példát mutat? ezzel a viselkedéssel én nem mondanám példaképnek....amennyire szerettem most annyira utálom őt.
2013. július 31. 14:50
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
régen példaképnek mondhatta magát, de mára már nem.
2013. július 31. 14:56
|
|
Amy30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 49 Azonosító: 69869 offline
|
Szerintem nem példakép hiszen ő azt mondja hogy az határozza meg hogy jó ember-e hogy hogy viselkedik az emberekkel viszont ezt csak a közvetlen környezete tudja a rajongók csak a vetkőzést és a zenét látják és hallják
2013. július 31. 14:59
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Engem igazából nagyon nem tud érdekelni, hogy milyen a haja. Tény, hogy ez a mostani szerintem nem áll jól neki, de nem ez a lényeg. A viselkedésével vannak gondok. Nem kéne büszkének lennie arra, hogy mennyire tud káromkodni, hiszen nem ettől lesz nagylány. Néha mindenkinek kicsúszik egy-egy csúnya szó, de Miley már ezt is túlzásba viszi. És akármit is gondol, nem normális dolog az, hogy drogokról énekel. Na meg amit a We Can't Stop klipjében is leművelt... úgy viselkedik, mint egy útszéli. Sajnos ez az igazság. Azt nem mondom, hogy rosszul bánik az emberekkel, mert ez nem igaz, de akkor se az a helyes viselkedés amit ő csinál, erről nem fog tudni meggyőzni, akárhogy is érvel. Jó lenne ha észhez térne végre, mert ha így folytatja, hamarosan úgy fog kinézni mint egy kiélt negyven éves.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: