És el kell hogy mondjam, k*rvára de egyetértek vele. Személyes tapasztalatból is tudom, hogy attól hogy valaki kihívóan öltözködik, bulizik, iszik stb. még ugyan úgy lehet jó ember. És ez számít példaértékűnek. Nézzük példának mondjuk Nicki Minajt vagy Lady Gagát. Mindketten elég extrémet, de Nicki most hívta fel az embereket, hogy adakozzanak a csontvelő-transzplantációra, és ő is így tett. Gagáról meg szerintem mindenki tudja hogy a legjótékonyabb ember a sztárvilágban, szóval erről ennyit. Drukkolok Mileynak, hogy igenis élvezze ki a fiatalkorát, mert nem mindenkinek vannak ilyen lehetőségei, és bolond lenne nem élni velük.
És nyugodtan lehet ribancozni, meg szidni ahogy viselkedik, ahogy beszél, de majd ő ha eléri azt a kort, hogy már öreg lesz, akkor szerintem boldogan mosolyog majd, hogy ő igenis ÉLT.
Miley Cyrus példaképnek tartja magát?
2013. július 31. 13:31
2013. július 31. 13:31
Én is 20 vagyok, de ha így viselkednék már olyan pofont kaptam volna a szüleimtől, hogy csak na.... -.-" Engem nem úgy neveltek, hogy ribancnak álcázott jó kislány legyek. Én is azt vallom, hogy jobba, ha az ember valóban önmagát adja, de kötve hiszem, hogy tényleg ilyen az igazi Miley. Senki sem lesz egyik napról a másikra hibbant.
2013. július 31. 13:34
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
az tény hogy nagyn megvltozott kinek jó kinek rossz irányba én személyem szerint jobban szerettem a régi Mileyt számomra nem példaképpp de nem utálom csak túl messzire megy
2013. július 31. 13:38
Az ok, hogy 20 éves, élvezi az életet, de nem kéne túlzásokba esni.
2013. július 31. 13:40
Ez a viselkedésforma nem korfüggő. Lehet valaki diszkréten is szexi, nem kell úgy viselkedni, mint egy repedtsarkú. Attól, mert még valaki huszonéves, nem kell erkölcstelennek is lenni. Ennek a lánynak csak nagyon viszket, ami a kihat az egójára, ezért feltünősködik. Zeneileg Ø - így hát a testiségre fekteti a hangsúlyt.
2013. július 31. 13:40
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Az a legjobb az egészben, hogy egyetértek vele, velük:)
2013. július 31. 13:50
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Ezt ugy olvastam valahol h azert vagattam le a hajat h egy rakos kislanynak adja oda.Masreszt gondoljatok Ti bele h mit csinaltok 20 evesen? nem karomkodtok!? elarulom mindenki karomkodik.Az oke h ez a drogozas nem tul jo dolog,de nekunk ehez semmi kozunk az O elete attol mert hires nem hiszem h kovetni kell a peldajat.Es mivan ha lecserelte a ruhatarjat en is megtettem tavly mikor 18 lettem.Elotte mindig melegitobe jartam meg sima poloba meg farmer,tornacipo ebbe jartam suliba.Iden mar blezer,magassarku,szep farmernadragok stb..ezzel nincs gond h lecserelte a ruhatarat.Szerintem Miley-nak tokeletesen igaza van abban minden ember egyenlo!!! <3 Miley
2013. július 31. 13:50
|
|
recklessbitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 45 Csatolások: 302 Azonosító: 201828 offline
|
nem belekötésből, de okos fej van a nyakán?
2013. július 31. 13:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
egyetértek Mileyval én is
2013. július 31. 13:56
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hát ahhoz képest ahogy kinézett egy pár éve,és most ahogy kinéz elég sokat változott és nem jó értelemben!Az egy dolog hogy új ruhákat vett de a haját levágatta és befestette!De viszont a dalai jobbak lettek
de a klipek durvábbak! Röviden:jóból lett rossz sztem!
2013. július 31. 14:00
ez oké h húsz éves és változik de de ennyire a haja oké mert nem lázadásból hanem jótékonyságból de de akkor is egy kicsit gondolhatna arra is h most igy szeretik jobban vagy az elött de attól függetlenül valamiben igaza van...
2013. július 31. 14:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Abban igaza van, hogy nem szabad valakit másként kezelni, mert éppen nem olyan, mint a többiek.
De azzal egyáltalán nem értek egyet, hogy 20 évesen ezt kell tenniük az embereknek. A két bátyám igaz, hogy eljár néha bulizni, de semmiképpen sem olyan szinten és nem használnak szereket. Sőt, megkockáztatom ,hogy alkoholt se isznak és nem is cigiznek. Szóval lehet bulizni 20 évesen ,de semmiképpen sem úgy, ahogy Cyrus kisasszony.
Demi Lovato nyilatkozatán pedig hátast dobtam. Törődik? Milyen érdekes....a legutóbb Leaval is ,,törődött", de akkor is inkább a média felhatásért, ahogy most is. Azért elárulom neki, hogy nem az a törődés, ha lenyomsz neki egy ejnye-bejnyét, hanem komolyan próbálsz segíteni rajta.
Mit ne mondjak, mind ketten nagyra vannak magukkal. Tehetségük zérón, de azért a média eltudja őket tartani. Na meg Mileyt a botrányai is.
De azzal egyáltalán nem értek egyet, hogy 20 évesen ezt kell tenniük az embereknek. A két bátyám igaz, hogy eljár néha bulizni, de semmiképpen sem olyan szinten és nem használnak szereket. Sőt, megkockáztatom ,hogy alkoholt se isznak és nem is cigiznek. Szóval lehet bulizni 20 évesen ,de semmiképpen sem úgy, ahogy Cyrus kisasszony.
Demi Lovato nyilatkozatán pedig hátast dobtam. Törődik? Milyen érdekes....a legutóbb Leaval is ,,törődött", de akkor is inkább a média felhatásért, ahogy most is. Azért elárulom neki, hogy nem az a törődés, ha lenyomsz neki egy ejnye-bejnyét, hanem komolyan próbálsz segíteni rajta.
Mit ne mondjak, mind ketten nagyra vannak magukkal. Tehetségük zérón, de azért a média eltudja őket tartani. Na meg Mileyt a botrányai is.
2013. július 31. 14:03
|
|
Vixyy95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 176424 offline
|
Igazából én egyet is értek vele meg nem is.
Szerintem mindenkinek vannak ilyen korszakai, amikor elkezdenek lázadni, Miley épp itt tart most. Valaki így lázad valaki meg csak magában tombol és hisztizik...
Tény lehet nem így kéne példát mutatnia, de ha így érzi jól magát akkor én nem szólok bele (meg nem is tudnék :')).
Reméljük idővel azért majd láthatjuk a régi Miley-t, mert hát igen, én is jobban szerettem régen, de ahogy írtam is, ő most ilyen, jelenleg így kell elfogadni (vagy nem).
Szerintem mindenkinek vannak ilyen korszakai, amikor elkezdenek lázadni, Miley épp itt tart most. Valaki így lázad valaki meg csak magában tombol és hisztizik...
Tény lehet nem így kéne példát mutatnia, de ha így érzi jól magát akkor én nem szólok bele (meg nem is tudnék :')).
Reméljük idővel azért majd láthatjuk a régi Miley-t, mert hát igen, én is jobban szerettem régen, de ahogy írtam is, ő most ilyen, jelenleg így kell elfogadni (vagy nem).
2013. július 31. 14:05
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Szó sincs róla, hogy a haja miatt mondják ezt róla! A zene, a videoklipek lettek teljesen eltérők a régi énjétől. És ez az, amit a legtöbben negatívan értékelnek. Leginkább azért, mert féltik azokat a rajongókat, akik még nagyon fiatalok és a Hannah szerepben ismerték őt meg és most azt hiszik nekik is ilyennek kell lenniük.
Az más kérdés, hogy azért mert valaki 20 éves még nem kell majdnem pucérra vetkőzni a magazinoknak és a klipekben... Persze van aki ezt az énjét is szereti, de nem lehet mindenki véleménye egyforma.
Az más kérdés, hogy azért mert valaki 20 éves még nem kell majdnem pucérra vetkőzni a magazinoknak és a klipekben... Persze van aki ezt az énjét is szereti, de nem lehet mindenki véleménye egyforma.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: