Lindsay Lohan mosolyogva hagyta el a rehabot
2013. július 31. 15:15
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Remélem,most már tényleg jól van
2013. július 31. 15:32
Ennek nagyon örülök, remélem továbbra is ilyen boldog lesz.
2013. július 31. 17:29
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem akarok negatív lenni, de attól, mert mosolyog az még nem feltétlen jelenti hogy "visszatért a régi önmagához". Előtte is volt, hogy mosolygott, nem? Bonyolultabb ez ennél, szerintem.
2013. július 31. 17:40
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Tényleg mennyivel szebb! Remélem visszatér a normális élethez!
2013. július 31. 17:53
|
|
Delnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 207805 offline
|
Hát ez nekem valahogy édes kevés. Mit számít egy mosoly, de most őszintén?! Nehéz az ilyen problékmákból kikecmeregni (nem mintha tudnám), de remélem sikerült neki, mert már nagyon le volt épülve...
2013. július 31. 18:36
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Remélem tényleg sikeresen leszokott róla, mert a drogproblémái előtt imádtam Lindseyt, minden filmjét, amit láttam, imádtam. Egy mosoly nem sokat jelent, bár tényleg nem tűnik olyan lepukkantak, de egy drogtól nem könnyű megszabadulni (na, nem mintha tudnám). Remélem újra a régi lesz >< Fő a pozitívum.
2013. július 31. 21:47
|
|
sel_girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 204730 offline
|
Személy szerint nagyon tehetségesnek tartom és szeretem is.. Sajnos néhány hibàt elkövetet.. De remélem, hogy mostmár minden visszakerül a régi kerék vágásba és következőleg már arról olvashatok, hogy melyik filmeben kinek a karakterét fogja játszani..
2013. július 31. 22:02
Tényleg nagy a változás, csak ez maradjon is így!
Örülök, hogy kezd észhez térni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: