Megjelent Justin Timberlake vadonatúj klipje
2013. július 31. 14:42
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
az új pop király ha lehet így mondani annyi biztos a pop szakma férfi ágában nincs vetélytársa...a szám jó ahogy az összes munkája az új albuma is nagyon jó (nem eget rengető) várom a szeptemberi folytatást
2013. július 31. 16:46
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Idézet (hellorl @ 2013.07.31. 13:48)
Azért nem tévedett akkorát a cikkíró, mert ez a dal ugyanennek az albumnak a 2. részén lesz hallható, azt hiszem szeptemberben.
Az új albummal eléggé megkedveltem Justint, jó munkákat ad ki, ahogyan ez a dal is nagyon jó lett.
Jójó... Csak mikor azokról van szó akiket szeretek nem bírom a pontatlanságot. Tudom ez csak szőrszálhasogatás. Szóval a cikk írónak üzenem, h bocs, h belekötöttem! Efelett nyugodtan elsiklodhattam volna.
2013. július 31. 19:27
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ez a Justin tehetséges!
Nem úgy mint a bíbőőőr!
2013. augusztus 01. 11:07
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
nekem nagyon tetszik!
az új albuma szerintem fantasztikus lett, tele van jobbnál jobb számokkal, amik szerencsére nem tucatzenék. Amúgy valaki itt írta, hogy kezdik idegesíteni, hogy ilyen hosszúak a számai. Hát én meg pont annak örülök, hogy ilyen sokáig hallgathatom Justin hangját
2013. augusztus 01. 17:55
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Tök jó lett!
2013. augusztus 02. 12:33
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Egyet értek sharkey!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: