Nick Jonas megmutatta magát
2013. július 31. 11:47
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Elég photoshop-szaga van a képnek, olyan természetellenesek a színek, (a póz meg erőltetett), bár nekem nyolc. Ez a pasi semmilyen formában nem jön be.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. július 31. 12:12
Nem is rossz.
De ennél izmosabb nem kell legyen, az nem szép szerintem.
De ennél izmosabb nem kell legyen, az nem szép szerintem.
2013. július 31. 12:13
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Szerintem nem ps nagyon jó teste van nagyon megemberesedett az évek alatt
2013. július 31. 12:14
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Hoppáré! De azért ne feledjük, a fele PS.
2013. július 31. 12:16
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
irigyseg = betegseg,szoval jobulast:)) nem ps,mert a paparazzi fotokon is izmos:D
2013. július 31. 12:17
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Emberek. Szerintetek pont egy cukorbeteg fog a photoshoppal játszadozni? Ugyan már... A színek meg egy effektus miatt van, tudjátok ez az Insta lényege. Hogy megszerkesztik (vagyis tesznek rá effektet), és felteszik a képet.
Amúgy tényleg szépen kigyúrta magát, bár az egészséges életet (talán egészségesebb) előbb is elkezdhette volna, tudván, hogy beteg.
Amúgy tényleg szépen kigyúrta magát, bár az egészséges életet (talán egészségesebb) előbb is elkezdhette volna, tudván, hogy beteg.
2013. július 31. 12:21
Idézet (Queenie @ 2013.07.31. 12:17)
Emberek. Szerintetek pont egy cukorbeteg fog a photoshoppal játszadozni? Ugyan már... A színek meg egy effektus miatt van, tudjátok ez az Insta lényege. Hogy megszerkesztik (vagyis tesznek rá effektet), és felteszik a képet.
Végre valaki
2013. július 31. 12:26
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Jó kigyúrta magát!♥
2013. július 31. 12:29
Idézet (Queenie @ 2013.07.31. 12:17)
Én most nem foglaki itt áltatni a saját szellemi és fizikai problémáimmal legyen elég ,hogy van de igen szoktam "játszadozni" a ps-el.
Azonkívül pedig már én is leírtam ,hogy nem ps csak valószínűleg valami gagyi effekt.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.