Zayn Malik élvezte, hogy nővé válhatott
2013. augusztus 02. 15:47
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
nagyon jó lett a dal , a klipp és Zaynt is jól megcsináltak sőt mindenkit
2013. augusztus 02. 19:09
|
|
Mrs.Malik00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 63 Azonosító: 198827 offline
|
PER-FECT <3 a cikk cimen meg besirtam.
2013. augusztus 04. 01:57
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Hiddlestoner, azt hiszem mindent elmondtál, amit kellett! Emellett, imádtam, ahogy Zayn előadta a karakterét, nagyon nevettem rajta, ahogy az egész klipen is!
Innen látszik, hogy nem a menedzsment alakítja őket olyanra, amilyenek, mert ha nem tetszett volna nekik, nem mentek volna bele ebbe az ötletbe sem! Egyszerűen asdfghjkl elképesztő lett a klip *p*♥
2013. augusztus 04. 14:06
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Én nekem nagyon nagyon tetszett A klip Meg ahogy Zayn alakította az aszisztenst! Anyira vicces volt De nekem a legviccesebb Liam volt azt vagy 5-ször visszanéztem!
2013. augusztus 04. 15:13
Arcon köpném azokat az embereket, akik még mindig (!) nem unják azt, hogy állandóan csak azt tudják hajtogatni, hogy "b@zi". SENKINEK, ISMÉTLEM SENKINEK NINCSEN JOGA LEB@ZIZNI ŐKET, mert egyrészt nem azok, másrészt meg, ha azok lennének, akkor lenne valami probléma?
Már ne is haragudjatok, de komolyan szánalmasak vagytok. Törődjetek inkább a saját dolgotokkal és ne itt éljétek le az életeteket, mert amíg ti csak pocskondiázni tudjátok a számotokra kevésbé szimpatikus sztárokat elhalad mellettetek az egész élet, és akkor hoppá, rájöttök, hogy teljesen más életére pazaroltátok el a ti, SAJÁT életeteket!
2013. augusztus 04. 18:06
|
|
kiss.julianna01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 206860 offline
|
haha zayn
nem kell nőiesen szexinek lenned,hogy a rajongóid szeressenek
2013. augusztus 06. 14:59
milanskinwes főleg hogy bent van a kedvenc sztárjaid között -.-"
2013. augusztus 09. 19:35
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Nekem nagyon tetszik a klip, és Zayn elképesztő!
2013. augusztus 10. 16:15
|
|
HeniiKeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 208221 offline
|
Annyiraa jó
xd szakadtam végig.xdd nagy vicc volt sztem nekik is. amikor Harry Veronicat húzza magához fele alíg bírják nevetés nélkül :ÍDDDD
Egyébként ezért lenne buzi?! ..
Egyáltalán nem azok, és ha azok lennnek?! Egyáltalán nem érdekelne hisz ugyanolyan idióták lennének mint most ^^ <3
Millió meleg srác létezik a világon és őket buzizzátok pedig nem is azok.. chh:3
Egyébként ezért lenne buzi?! ..
Egyáltalán nem azok, és ha azok lennnek?! Egyáltalán nem érdekelne hisz ugyanolyan idióták lennének mint most ^^ <3
Millió meleg srác létezik a világon és őket buzizzátok pedig nem is azok.. chh:3
2013. augusztus 10. 18:08
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Asszem erről a cikkről lemaradtam
Még jó, hogy most rátaláltam...
Szóval Zayn/Veronica....
fergeteges volt! Bár jobban örültem volna, ha Louis-t öltöztetik be vagy Niall-t
Őket jobban el tudnám képzelni lányosan...
Szóval Zayn/Veronica....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: