Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. július 30. 19:33
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Az 1D és Justin amúgy [bírják egymást [/b] a fiúk ezt csak viccesen nyilatkozhatták, és akkor mi van, ha 'díva'? Nem értem, a belieberek és a directionerek miért esnek állandóan egymásnak, ha a kedvenceik jóban vannak...mondjuk egyik rajongótábort se szeretem, megis benne vagyok mindkettőbe :/
2013. július 30. 19:33
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (b.vivien.13 @ 2013.07.30. 18:57)
Hát igen.. Justin szerintük egy igazi díva.. Ezen nevetek.. xdd Épp a One Direction szólal meg? -.- Én inkább hallgatnák a helyűkbe.. Mikor egy f*szát fogdossák. xdd Kik is a b*zik? -.-"
Miért a leírtak alapján nem az? xD Hisz Justin sokkal rosszabbakat csinált a f*szfogdosáson kívül, az 1D srácok hülyülnek és nincsen semmi botrányuk. De Justin minden nap új cikkben jelenik meg, hogy épp mit követett el.
ON: Gratulálok Alysonnak!
És az 1D-nek pedig teljes mértékben igaza van.
Jajj ne... Jessie. Nem ér egy kupac lócitromot se. Ritkán kapcsolok mostanában a Disney-re, de kb. mindig egy Jessie-ismétlés ment, és azonnal elkapcsoltam. Elég volt a két évad, minek harmadik?
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. július 30. 19:35
Dán Panna
Csak azért mondja ezt a one direction mert jb nagyobb sztár mint ők és ha megteheti akkor mivaan?! :// "amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra" ennyi....! <3333
Szvsz az "Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra" szólást másra szokták mondani...
Nem erre az esetre, és én nem szeretem se JB-t, se az 1D-t, de az 1D-nek igaza van
Csak azért mondja ezt a one direction mert jb nagyobb sztár mint ők és ha megteheti akkor mivaan?! :// "amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra" ennyi....! <3333
Szvsz az "Amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra" szólást másra szokták mondani...
2013. július 30. 19:36
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (i love Nature @ 2013.07.30. 19:25)
A one direction féltékeny.Mért foglalkoznak ők Justinnal?
Belieber:)
Belieber:)
Mert a Teen Vogue kérdezte róla. Olvasd el rendesen a cikket. Már miért lennének féltékenyek? Egyforma nagyságú rajongótáboruk van.
2013. július 30. 19:41
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
hát meglepödtem az 1d-n mert niall régebben még fanatikus volt
2013. július 30. 19:45
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Jaj,de jó hogy elkezdődött a Jessie forgatása,én már nagyon várom az új részeket.
És JB tényleg egy Díva,igaza van 1D-nek.
És JB tényleg egy Díva,igaza van 1D-nek.
2013. július 30. 19:54
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Justin szerintem már rosszabb mint gwy díva
2013. július 30. 19:56
|
|
Adrienn_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 205008 offline
|
Teljesen egyetértek az 1D-vel!!!!
2013. július 30. 19:58
|
|
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1898 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline
|
A tehetséges(ebb) sztároknak nincsen olyan kívánsága egy koncertnél, mint Biebernek egy fotózásnál. Az ilyen hisztik miatt nem is csoda, ha lánynak titulálják, ha csak a vicc kedvéért is.
Alyson gyűrűje szép, a sztárpároknál ritkaságnak számít már, ha ennyi ideig tart a kapcsolatuk
Alyson gyűrűje szép, a sztárpároknál ritkaságnak számít már, ha ennyi ideig tart a kapcsolatuk
2013. július 30. 20:14
nem szeretem a one directiont, de most teljes mértékben igazuk van.
ja, és ők legalább nem köpdösik le a directionereket.
ja, és ők legalább nem köpdösik le a directionereket.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.