Starity

Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 30. 21:27 #141
CsakFanniii
CsakFanniii

StátuszEverything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 631
Csatolások: 0
Azonosító: 203128
liptakanna21!
én nem azt mondtam,hogy ő a legrosszabb sztár a világon..mert vannak rosszabbak is,de be vallani,hogy nagyon rossz úton halad..Én nem vonom kétségbe a zenei tehetségét,mert szeretem a zenéit.Nekem csak magával az emberrel van problémám és a gyerekes közönséges és primitív viselkedésével!!

Ez minden Beliebernek!
Tudom hogy ő rossz hallani hogy az imádatotokat szídják,de ennek is van alapja,és amúgy sem érthet minden ember egyet.De azt már rohadtul unom,hogy megjenmik egy negatív cikk Justinról és akkor rögtön: ,,Hamis cikk.Rég történt.Nem Justin tette.Ő csak ott volt a közelben.Photosop...meg ki tudja még milyen hülye indokokokat hoztok fel...Könyörgöm ne legyetek ennyire elfogultak!!!!Amúgy meg nem tudom hogy lehettek ilyen hűségesek Justinhoz,mikor a saját rajongóit leköpte az erkélyéről,és akár ti is lehettetek volna ott..Még mindig imádnátok ha szembeköpne titeket????
2013. július 30. 21:34 #142
zsanca052
zsanca052
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 182336
Kedves Belieberek!
Épp olyan undorító genetikai csökevények vagytok,mind imádott "ikonotok".Vegyétek észre magatokat.
Kedves Normál Agyműködésű társaim!
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.Hagyjátok abba ezeket az eredménytelen vitákat,ezeken már csak a fehér köpenyes segíthet.
Na helló wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla
2013. július 30. 21:45 #143
Jenni011
Jenni011
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 205845
Ki tudja ki drogozott? Senki csak találták a turné buszán..az nem azt jelenti hogy ő volt:) a Belieberek meg csak ki állnak justinért mint pl a Directionerek is az 1D-ért vagy bármelyik más rajongó ki áll az imádottja mellett. A Belieberek akkor is kiállnak justin mellett hogy ha elég rossz dolgokat is csinál.
2013. július 30. 21:48 #144
miley900
miley900
Cyrus Girl

StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
Azért furcsa, hogy mindennapra jut egy JB botrány. wink.gif
2013. július 30. 21:56 #145
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Justinka drágám mindig alulmúlja magát, szupcsi. laugh.gif Jah, persze a barátjáé a drog, akinek egyébként semmi köze nem lenne a turnéhoz. Szerintem a haverok nem szokták egymást mindenhova kísérgetni. Természetesen mindig kell valami botrány, mindig kell valami jó kis hír, amivel a középpontban tud maradni, mivel ha nem játszaná azt a nemlétező agyacskáját, olyan gyorsan eltűnne, ahogy jött! Így sem sok időt adok neki, maximum 5 évet, és búcsúzhatunk tőle, mert mint írtam a múltkor, Justin jelenleg a saját rajongóit köpködi és alázza, de egyszer úgy szembe fogja magát köpni, hogy az utolsó imádója is elpártól tőle és akkor irány a süllyesztő a többi kornyikatársával együtt. Alig várom azt a napot, mikor Justin hivatalosan is elüldözte magától azt a maradék rajongóját, ami még maradt ezek után. Pezsgőt fogok nyitni.

Idézet (Samantha @ 2013.07.30. 20:28)
Ne gyertek már megint ezzel a idióta szövegetekkel "nem tud énekel.. stb" figyu ha nem tudna énekelni akkor MOST nem tartana itt.

Ebben csak az a gond, hogy gyakorlatilag most sem tart sehol a zenetörténelemben. Esetleg a valaha írt legrosszabb dal kategóiában, vagy valahol ott, mert azért valljuk be, Justin nem csinált még maradandót, amire azt mondhatnánk, hogy hú de jó. A tehetsége a nullát súrolja alulról, nem tud énekelni. Lehet, hogy úgy tűnik, mintha tudna, de azt sem felejtsük el, hogy a technika sokkal fejlettebb napjainkban, mint egykoron és már feltalálták a mesterséges hangjavítást is. Justin felénekli a dalait úgy, ahogy tudja, azután szakemberek kezébe adják, hogy autotunozzák meg, hogy eladható és aránylag hallgatható legyen. Kocerteken pedig tátog. Ja nem, mert Justin hányás közben is kiénekli a magas hangokat. Najó, ne legyetek már ENNYIRE naivak. Az utóbbi 10 évben nem szükséges a tehetség az elismeréshez, hírnévhez és a sikerhez.

Idézet (Samantha @ 2013.07.30. 20:28)
Minden ami Justinról szól cikk a fele fel van nagyítva, csak jó páran nem látjátok az "utálattól". + Ti mindig mindent jobban tudtok, annyira jól nyomjátok a kamu szövegeiteket

Nem utálom Justint. Tényleg nem. Szóval nem vakít el semmi ilyesmi. Tudod mi van felnagyítva? Hát talán az, hogy tehetséges és ő a pop új királya Michael Jackson után. huh.gif Amit írtál kissé úgy jött le, hogy támogatod, hogy drogozzon, nyugodtan szívja el az agyát, mert az menő és Justin is azt csinál amit akar. Csak azzal senki sem számol, hogy az állítólagos rajongói átlagban 8 évesek?! És ha egy ennyi éves azt látja, hogy milyen király dolog ez felmosóvödörbe hugyozni, milyen #szvegg, hogy leköpjük a másikat, milyen jó a drogozás... stb, hát az a gyerek is ilyen lesz mint Justin, mert nem tudja még, hogy az nem jó, amit a csodás kedvence tesz. A gyerekek (sokszor a tinik is) befolyásolhatóak, érted. Nem lesz jó vége, ha egy ilyen pédaképet követnek, aki magamutogatásból és a menedzserek által megszervezett botrányokból él meg.
5 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, dijansalihu, Jody, Szandiiii, Beyla
2013. július 30. 22:06 #146
- törölt felhasználó -    
a saját baja ha drogozik. emúgymeg ha nem is volt a buszba miből gondolják hogy az övé?!.. szerintem aki nem ismeri személyesen Biebert annak felesleges felhúznia magát az ilyeneken!
2013. július 30. 22:08 #147
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Szerintem nagyon elszállt magától. Amikor elkezdett énekelni, sokkal normálisabb volt, és akkor még én is oda-vissza voltam érte. Csak amikor már minden hol azt kellett hallgatnom, hogy JB így úgy, na akkor meguntam. A botrányairól lesz híres ez a fazon, nem a zenéjéről, mert hangja nem sok. De bocsássatok meg kedves Belieberek, de ez egy idióta, aki azt hiszi övé a világ. Azt kívánom, egyszer majd térjetek észhez!!
2013. július 30. 22:17 #148
Wirág87
Wirág87

Státusz♥♥♥''Mert csak egyszer jár az ember 3 méterrel a felhők felett''♥♥♥
Hozzászólás: 1052
Csatolások: 319
Azonosító: 207192
Óóó.. hogy én ezen miért nem lepődök meg ! ._.'' Nem ez volt az első és az utolsó alkalom sem, hiszem Justin mostanában nem a tehetségével villog a címlapokon ! ..
2013. július 30. 22:17 #149
- törölt felhasználó -    
Aha persze...
Tudjátok, van az a mondás az ember barátjáról.

Még éltek pár évet és nagyon szépen rájöttök, ha majd Ti is megvetitek a tudatmódosító szereket és azok használóit, akkor ezen embereket max ismerősnek fogjátok nevezni és nem barátnak, de valószínűleg még az ismeretséget is letagadjátok. És még véletlenűl sem akartok egy légtérben lenni velük, ez ilyen egyszerű. Nem kell a cirkusz, hogy ő használta-e vagy akarta használni, ez nem bíróság.

Másrészt, ha Justin olyan szent lenne, mint amennyire nem az, akkor a pénzért fogadott slepjéből kiszűrte volna a drogosokat. (A "barátokra" a fent leírtak érvényesek. )
Higyétek el a világ nem egy egyszerű dolog, de ez a helyzet egyszerű, mint a faék.

De Justinka nem foglalkozik ilyenekkel, mert ő is eme élvezeti cikkek élvezője, ha csak nem valami durva betegsége van és ezért él vele.
2013. július 30. 22:48 #150
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Az anyja is drogos, meg is akarta ölni magát, mit várunk a fiától?
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Beyla
2013. július 30. 22:48 #151
Bogica0430
Bogica0430

StátuszHogy ki vagyok?! Kérdezd azokat, akik nem ismernek, ők szívesen elmondják. :)
Hozzászólás: 953
Csatolások: 8
Azonosító: 198815
az ilyenekbol azt is kinezem,hogy a menedzsere vagy valaki olyan all ez mogott,aki hasznot huz ebbol.. kitelik,hiszen mikor multkor elterjedt a hir még 2 honapig azt fujta mindenki.. ujsagok,interjuk.. ebbol van nagy bevetel, csak figyelem felkeltes, mint a tobbi sztarnal..lehet,hogy drogozik,sit biztos,de nem fuggo, es nem o az egyeduli sztar, csak o miatta van nagy felhajtas..
1 felhasználónak tetszik: Lambika
2013. július 30. 22:51 #152
nikiofficial97
nikiofficial97
visszatérő vendég
Hozzászólás: 222
Azonosító: 206578
Egyszerűen szánalmas amit ez a gyerek csinál.Egy hatalmas bagy büdös pofon kéne neki,semmi más.A fanok meg ne legyenek már ennyire elvakultak.Ha én szeretek valakit,de tudom hogy amit csinál az rossz,akkor nem simogatom meg a kis buksilyát hogy igen,csak így tovább,hanem igen is megmondom a véleményem.Ha egyszer "énekes" akkor énekeljen,ne pedig a botrányaival akarjon a köztudatban maradni.
2013. július 30. 22:58 #153
Saphira
Saphira

Státusz<3 Vodafone McLaren Mercedes <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 3
Azonosító: 195049
Már elegem van Justinból, nem igaz hogy nem képes gondolkodni, hogy ezzel tönkreteszi a karrierjét, lehetne egy kis esze, mert gondolom ő is hallott olyan sztárokról akik a drog miatt csúsztak le.
2013. július 30. 23:02 #154
ticimici
ticimici
visszatérő vendég

Státuszhaters gonna hate ▲
Hozzászólás: 142
Azonosító: 207706
én valamiért már megse lepődök biggrin.gif
2013. július 30. 23:02 #155
vargaliv
vargaliv
visszatérő vendég

StátuszVedd el ami kell., és vissza ne add!
Hozzászólás: 119
Azonosító: 185176
Ezt nem tudom elhinni...
2013. július 30. 23:13 #156
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Ekkora feltűnési viszketegsége van? : D
2013. július 30. 23:16 #157
boo bowie.
boo bowie.
új tag

Státuszkeep calm and listen to music
Hozzászólás: 1
Azonosító: 207557
Szánalom az egész gyerek. Itt írják páran, hogy lehet, hogy drogozik, de nem függő. Elég csak párszor droghoz nyúlnia, és máris függő. Erről ennyit.
2013. július 31. 00:12 #158
sehi102
sehi102

StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
Hozzászólás: 990
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
Valamiért meg sem lepődök ! sleep.gif
2013. július 31. 00:15 #159
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Ács F @ 2013.07.30. 19:00)
ezeket nem is veszem már lomolyan mert ugyis túl van reagálva felvan nagyítva az egész sztori szall haggyuk ..-.-""

vmi igazságalapja csak lehet, hiszen nem mindenkiről jelennek meg ilyen cikkek. Csak úgy nem találnak ki ilyeneket, ha meg van benne igazság, azt igen is túl lehet reagálni, fel lehet fújni stb
2013. július 31. 00:17 #160
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Bogica0430 @ 2013.07.30. 22:48)
az ilyenekbol azt is kinezem,hogy a menedzsere vagy valaki olyan all ez mogott,aki hasznot huz ebbol..  kitelik,hiszen mikor multkor elterjedt a hir még 2 honapig azt fujta mindenki.. ujsagok,interjuk.. ebbol van nagy bevetel, csak figyelem felkeltes, mint a tobbi sztarnal..lehet,hogy drogozik,sit biztos,de nem fuggo, es nem o az egyeduli sztar, csak o  miatta van nagy felhajtas..

igen tény, hogy itt ebből valaki nagyon meggazdagszik, lehet a menedzser is akár, vagy akárki más. Ezt nem tudjuk. Vagy maga bíbőr húz hasznot belőle. Sosem tudni mi áll igazén a háttérben
1 felhasználónak tetszik: Elody
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok