Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. július 30. 20:24
Inkább már véleményt sem mondok. Justin azt csinál,amit akar.Mi mindig szeretni fogjuk♥
2013. július 30. 20:25
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
CsakFanniii nincs igazad..-.- igen valószínű h az övé a drog és tuti h szívott ..de attól azért nem úgy kéne beállítani mindenhol h ő a legrosszabb szár az egész világon meg h mennyire idióta stb. istenem! az emberek változna és néha nem jó irányba..-.-
2013. július 30. 20:26
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Én nagyon imádom Justint,de ez már kicsit sok...semmi köze nincs hozzá senkinek,hogy mit csinál,én úgy szeretem,ahogy van,csak semmi baja ne legyen a drogtól
( Love Justin Bieber 4ever! <33
2013. július 30. 20:28
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Ne gyertek már megint ezzel a idióta szövegetekkel "nem tud énekel.. stb" figyu ha nem tudna énekelni akkor MOST nem tartana itt. Minden ami Justinról szól cikk a fele fel van nagyítva, csak jó páran nem látjátok az "utálattól". + Ti mindig mindent jobban tudtok, annyira jól nyomjátok a kamu szövegeiteket ..! (kössetek belém! Főleg Holembonak szól
2013. július 30. 20:35
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Samantha:
1. Ha minden fel van nagyítva, akkor írj róla cikket te, és akkor a való igazságot fogjuk megtudni.
2. Egyes sztárok nem a tehetségük miatt vannak a köztudatban, hanem mert "cukika pofikájuk" van.
3. Ki vagytok akadva... könyörgöm, még mindig leírhatja mindenki a véleményét. Ha nem tetszik, el kell siklani fölötte, és ennyi.
U.i.: jól sejted: én is rosszul vagyok ettől az idióta kis s*ggdugasztól.
1. Ha minden fel van nagyítva, akkor írj róla cikket te, és akkor a való igazságot fogjuk megtudni.
2. Egyes sztárok nem a tehetségük miatt vannak a köztudatban, hanem mert "cukika pofikájuk" van.
3. Ki vagytok akadva... könyörgöm, még mindig leírhatja mindenki a véleményét. Ha nem tetszik, el kell siklani fölötte, és ennyi.
U.i.: jól sejted: én is rosszul vagyok ettől az idióta kis s*ggdugasztól.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 30. 20:36
Talán azért foglalkozunk vele, mert tele van minden ezzel a kis nyálgombóccal. Lassan már a napi vizeletmintájáról olvashatunk, és ezt baromira unjuk. A véleményünket meg még mindig kifejthetjük, szóval nehogy már Ti, Belieberek mondjátok meg, mit lehet, és mit nem. Amíg az ellentábor normálisan kifejezi magát, addig nincs is probléma
Örüljetek inkább, h mindennap megjelenik valami erről a köpködő kobráról, mert sok sztárról nem jelenik meg egy cikk sem. vagy hamar eltűnik a palettáról.
Ja, igen, nem mindenki a botrányokból él. Más sztárok is drogoztak, igen - csak azoknak volt annyi eszük, h nem így csinálták!
Amúgy a kis kedvenceteknek rohadt nagy mázlija van, hogy még senki nem akasztott le neki egy büdös nagy pofont, pedig megérdemelné, mert ez a viselkedés, amit produkál, nem egy olyan emberhez méltó, aki elvileg már felnőtt. Akkor is ez a véleményem, ha ez nem Jussy, hanem mondjuk Bridget Mendler. Ha ő viselkedne így, akkor is ezt mondanám.
Örüljetek inkább, h mindennap megjelenik valami erről a köpködő kobráról, mert sok sztárról nem jelenik meg egy cikk sem. vagy hamar eltűnik a palettáról.
Ja, igen, nem mindenki a botrányokból él. Más sztárok is drogoztak, igen - csak azoknak volt annyi eszük, h nem így csinálták!
Amúgy a kis kedvenceteknek rohadt nagy mázlija van, hogy még senki nem akasztott le neki egy büdös nagy pofont, pedig megérdemelné, mert ez a viselkedés, amit produkál, nem egy olyan emberhez méltó, aki elvileg már felnőtt. Akkor is ez a véleményem, ha ez nem Jussy, hanem mondjuk Bridget Mendler. Ha ő viselkedne így, akkor is ezt mondanám.
Idézet (Panni9 @ 2013.07.30. 20:30)
És ha drogot találtak a buszán akkor mi van én belieber vagyok még sem érdekel és aki nem is szereti miért foglalkozik vele?
2013. július 30. 20:39
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff....
2013. július 30. 20:48
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Az nem kifogás, hogy a barátai viszik bele a rosszba. Ha van olyan ostoba, hogy belemegy a hülyeségekbe, akkor ő sem különb a haverjaitól.
Egyébként nekem is van olyan kedvencem, akiről tudom, hogy drogozik/drogozott, mégsem kezdem el mentegetni anélkül, hogy valami épkézláb magyarázatot tudnék alkotni, hogy ugyan mi is a helyzet valójában. Justin - ha annyira titkolni szeretné - tanulhatna már ezekből a rajtakapásokból. És higgyétek el, ha ez lenne a legkisebb probléma ezzel a lámával, egy árva szavam nem lenne ellene.
Egyébként nekem is van olyan kedvencem, akiről tudom, hogy drogozik/drogozott, mégsem kezdem el mentegetni anélkül, hogy valami épkézláb magyarázatot tudnék alkotni, hogy ugyan mi is a helyzet valójában. Justin - ha annyira titkolni szeretné - tanulhatna már ezekből a rajtakapásokból. És higgyétek el, ha ez lenne a legkisebb probléma ezzel a lámával, egy árva szavam nem lenne ellene.
Beyla
2013. július 30. 20:48
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
justin tehetséges utállom őt de az hogy jó hangja van az tagadhatalan de nembiztos hogy a cikkek fel vannak nagyítva de arra sincs bizomyíték hogy ő maga drogozott esetleg az hogy bevallotta hogy már kipróbálta de ez mimd az ő dolga bár tud bunkó lenni a drogról nehéz leszokni sajnos de mi nem tudhatjuk azt hogy mi vezette rá arra ,hogy drogozzon
2013. július 30. 20:51
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Még mindig meglep a Belieberek naiv- és elvakultsága. Ejj. Hihetetlen, hogy nem láttok át a szitán és szajkózzátok az általatok igaznak vélt mondataitokat miszerint csak rossz színben akarják feltüntetni. Az, hogy szerencsés napot fogott ki és máshol akadt dolga nem azt jelenti, hogy nem tekernek előszeretettel egy dzsointot a haverjaival.
2013. július 30. 21:00
|
|
believe.brigi98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 205969 offline
|
Meliikee
Én nagyon imádom Justint,de ez már kicsit sok...semmi köze nincs hozzá senkinek,hogy mit csinál,én úgy szeretem,ahogy van,csak semmi baja ne legyen a drogtól sad.gif
Jobban meg se fogalmazhattad volna
Én is pontosan igy gondolom
Én nagyon imádom Justint,de ez már kicsit sok...semmi köze nincs hozzá senkinek,hogy mit csinál,én úgy szeretem,ahogy van,csak semmi baja ne legyen a drogtól sad.gif
Jobban meg se fogalmazhattad volna
2013. július 30. 21:15
|
|
mikofruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 4 Azonosító: 202534 offline
|
ez nem is most történt
2013. július 30. 21:16
Hogy ütötte volna el a busz!! A JB-fanok mindenre kitalálnak valami kamu szöveget , amivel védik magukat. Pl. "a haverjaié a drog" Ezzell, illetve ilyenekkel nyugtatjátok magatokat, pedig tudjátok, hogy amit olvastok az igaz. Leköp egy DJ-t, majd a rajongóit, elüti a papariazzit, drogozik, és ti minfenre kitaláltok valami eszméletlen hülye védő dumát. Nőjjön föl végre, mert ez a viselkedés nem felnőttes, kb. egy hülyébb 3 éves sem viselkedik így. Nagyija még normálisnak is találja. Tudja, hogy ennek a kariernek mindjárt vége, ezért produkálja a világot az álmokfutásával! Ha így folytatja 1-2 év múlva megy a süllyesztőbe, bár részemről az lenne a legjobb. Szerintem ezxel nem vagyok egyedül. 10-16 éveseknek amúgy szép példát mutat. Mutathatna jobbat is ha már kismillió embernek ő a példaképe! Valaki gyepálja már el, akkor talán észhez tér!
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.