Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. július 30. 19:31
Gratulálok!!Ahhoz,hogy el se olvassátok a cikket,csak a cím alapján firkáltok ide
2013. július 30. 19:31
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
nem vagyok meglepve... -.-
i love Nature szerintem nem érdemli meg
Jólvan de akkor is szurkolok neki.
i love Nature szerintem nem érdemli meg
Jólvan de akkor is szurkolok neki.
2013. július 30. 19:32
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
Kérlek! Miért kell ekkora felhajtás?? Attól hogy az ő buszán nem biztos hogy fogyasztott is belőle...amúgy is csak fiatal és próbálja jól érezni magát! nem tom ha ti is ilyen gazdagok lennétek milyen sikeretek és hatalmatok lenni akkor ti sem lennétek különbek csak azt mondjátok!
2013. július 30. 19:36
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
az a gond h ez már nem az 1. alkalom..
2013. július 30. 19:40
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
A régi énjét akarom. Én ezt már nem bírom ki. Lehet hogy csak "kipróbálta" januárban de most akkor minek folytatja. és azt igérte hogy befejezi az igaz hogy ehhez kevés a beszéd de akkor is. miért nem tud visszahúzódni nem botrányosan, drogosan élni?
2013. július 30. 19:44
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
ja, biztos azért volt ott, mert nem fogyasztott. Jajjj de naivak vagytok. Csoda h csak olyan kis light dolgot találtak.
2013. július 30. 19:45
|
|
Rubi123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 187796 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.30. 19:23)
Ez a szomorú:
Lady Gaga: extrém ruhákat hord, ezért mindenki szidja.
Rihanna: bulizik, szexi ruhát hord, mindenki szidja.
Miley Cyrus: Felnőtt nő, szexi ruhákat hord, mindenki szidja.
Kesha: Nem árt senkinek csak bulizik, mindenki szidja.
Bieber: belehugyozik a felmosóvödörbe, rajongókat köp le, szomszédait köpi pofán, lakóövzetben száguldozik a kocsijával betépve, paparazzikat ver, mindenkinek beugat, illegálisan beszökdös klubbokba, megalázza a körülötte lévő embereket, nem fizeti ki a saját tetoválóját: "Jaj, ne bántsátok, csak fiatal és éli az életét."
Vegyétek már észre, mennyire szánalmasak vagytok, ahogy védeni próbáljátok ezt a kis emberi hulladékot...
Bieber: belehugyozik a felmosóvödörbe, rajongókat köp le, szomszédait köpi pofán, lakóövzetben száguldozik a kocsijával betépve, paparazzikat ver, mindenkinek beugat, illegálisan beszökdös klubbokba, megalázza a körülötte lévő embereket, nem fizeti ki a saját tetoválóját: "Jaj, ne bántsátok, csak fiatal és éli az életét."
Vegyétek már észre, mennyire szánalmasak vagytok, ahogy védeni próbáljátok ezt a kis emberi hulladékot...
Igazad van, csak ne hívjuk emberi hulladéknak, mégis csak egy ember ő is, az tény, hogy hülye és én is UTÁLOM, de akkor se
2013. július 30. 19:51
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
Hát ha igaz én így is imádni fogom Justint szóval ezzel a hírrel sem tudnak meghatni, de szerintem az egész kamu amúgy Justinnak vannak ám haverjai is szóval nem csak Justin van a buszon, vagy mi valaki azt hitte h Justin vezeti a buszt vagy mi?
Love Justin Bieber Forever!! <3
2013. július 30. 19:54
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nemértem a kommenteket nem szerete justint de nem is bisztos hogy az övé
2013. július 30. 19:55
|
|
Ab.kiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 183924 offline
|
miért nem vagyok meglepődve ezen? igazából én csak azt sajnálom h drága bieber rajongói soha nem veszik komolyan a botrányait mondván ezt csak kitalálta a sajtó. Mert ugyebár Justin szent és sérthetetlen...
2013. július 30. 20:15
|
|
Mixioner14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 196819 offline
|
Miért nem lepődök meg ezen...
2013. július 30. 20:16
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.30. 19:23)
Ez a szomorú:
Egyet értek a hozzászólásoddal, csak az a helyzet, hogy Miley is legalább akkora emberi hulladék lett, mint Bíbörke, nem szexi, hanem egy undorító drogos kurvoid. És Rihanna, Lady GaGa és Ke$ha helyében személyes sértésnek venném, ha eme két emberrel akár csak egy hozzászólásban említenének.
2013. július 30. 20:19
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Lehet,hogy nem Justiné hanem a egyik hülye haverjáé.Ésss?Nyilván nem az történt,hogy valaki felvitte a drogot és Justin hozzá se nyúlt,főleg hogy már egyszer rajtakapták!Komolyan ezt a kölyköt már le kéne lőni!!!!Már nagyon unom,hogy mindennap ilyen botrányokba keveredik!RÉGEN szerettem Justint,de biztos hogy más is így van vele...De most..annyira megváltozott.A fejébe szállt a hírnév..Így akar példát mutatni a rajongóinak!!Igen gyerekek vizeljetek bele egy étterem felmosóvödrébe,köpjetek le egy sztiptízbár DJ-jét,és a rajongóitokat,üssetek el már nemtudom hány embert!!!Ez a helyes..Justin is ezt csinálja....
2013. július 30. 20:24
Úgy örülnék, ha nem ilyen hülyeségekkel kerülne be a hírekbe. Értem én, hogy fiatal és jól akarja érezni magát, de nagyon rossz társaságba keveredett, csupa drogos, rossz életű közé, és az ilyesminek ritkán van jó vége.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: