Starity

Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 30. 18:51 #81
b.vivien.13
b.vivien.13
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 104
Csatolások: 0
Azonosító: 192894
Hát elég szánalmasok akik nem tudnak olvasni. -.-" Ember adjak szemüveget? biggrin.gifD Ha nem láttátok volna a "barátai" voltak a buszon.. Istenem! -.- Ennyire szánalmasok. xdd
2013. július 30. 18:52 #82
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (b.vivien.13 @ 2013.07.30. 18:51)
Hát elég szánalmasok akik nem tudnak olvasni. -.-" Ember adjak szemüveget? biggrin.gifD Ha nem láttátok volna a "barátai" voltak a buszon.. Istenem! -.- Ennyire szánalmasok. xdd

nem kell elfogultnak lenni, ismerd el h a kedvenceddel már réges rég elszaladt a ló. Tisztán kéne látni és nem rózsaszín felhők közt élni
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 30. 18:55 #83
- törölt felhasználó -    
Még ha bármilyen hülyeséget is csinál mi mindig mellette állunk és szeretjük.<3
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. július 30. 18:55 #84
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Minden nap jön valami ínyencség: ezúttal bíbőr van toppon az újabb drogbotrányával. Őszinte leszek: annyira nem érdekel ennek a gyereknek a nyomora. Felőlem szét is drogozhatja az agyát, valahogy akkor sem tud meghatni, s még egy csöppnyi aggódást sem vált ki belőlem. Ugyanolyan drogos, mint a többi, innentől kezdve úgy tolja el az életét ahogyan csak akarja. Az bizony valóban megdöbbentő, hogy itt születtek olyan kommentek, hogy a haverjáé. Tényleg? Akkor mi a francot keresett a turné buszon? A haver biztos annyira aranyos cukika-mukika volt, hogy mindenkit megkínált a fűből. Persze, csak is.XD Én is megvédeném a saját kedvenceimet, ha rágalmaznák, ám ilyen esetekben elismerném, hogy komoly probléma van. Ám ti a rajongói pinki-minki-rózsaszín ködfelhőtől csak azt látjátok, amit látni akartok. Egyszerűen annyira látszik, hogy az egész a botrány és a hírverés miatt van. Ha annyira nem akarnának lebukni, akkor a drogot eltüntették volna az egész járműről, de véletlenül megint csak ott maradt egy adag a kellékekkel együtt. Biztos a véletlen műve, igaz?

Nem bánnám, ha ez a pávián végre eltűnne, mert maximum a köpdöséshez van tehetsége, máshoz aligha. Viselkedni nem tud, udvariatlan, tiszteletlen tirpák nyominger, akinek baromi nagy szerencséje volt egy szerencsétlen napon, amikor Usher füle véletlenül be volt dugulva. Hányinger ez a gyerek, komolyan! blink.gif Csak is az kell a 6-16 éves rajongóinak, hogy a drogozás remek példáját statuálja nekik. Remek, és fantasztikus. És még ez a gyerek meri magáról azt mondani, hogy jó ember... Ja, és csak tudjátok, hogy mást már első alkalommal vagy egy évtizedre lesitteltek volna drogbirtoklásért, míg ezzel szemben ennek a viszkető valagú ostoba kölyöknek immáron a második húzása az, hogy tiltott szereket találtak nála. Kíváncsi vagyok, hogy lesz e egyáltalán eljárás az ügyben.
3 felhasználónak tetszik: Szandiiii, MadHatter, Lambika
2013. július 30. 18:56 #85
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Még egy baromság,hogy utálni lehessen.Nem tudom ki mit szeret rajta.
2013. július 30. 18:56 #86
- törölt felhasználó -    
b.vivien13 egy egéz kisregényt leíryam és neked csak ez jött le belőle?
2013. július 30. 19:00 #87
Ács F
Ács F
visszatérő vendég
Hozzászólás: 340
Azonosító: 135284
ezeket nem is veszem már lomolyan mert ugyis túl van reagálva felvan nagyítva az egész sztori szall haggyuk ....-.-""
2013. július 30. 19:03 #88
- törölt felhasználó -    
Tökmindegy, hogy ott volt-e a buszon, drogot találtak, és kész, és nem első alkalommal. Szörnyű, amit csinál, de komolyan. Nem tudom eldönteni, hogy önszántából ilyen, vagy csak megrendezik a botrányokat.
2013. július 30. 19:05 #89
bidóka
bidóka
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Csatolások: 238
Azonosító: 144733
Ez a srác szerintem napról napra lejjebb csúszik azon a bizonyos lejtőn....Szánalmas...-.-"
2013. július 30. 19:09 #90
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Sejtettem/tudtam eddig is,h él ilyen szerekkel,de ezzel újra szembesülni..nem volt egy kellemes érzés.
Annyira szeretném,ha rendbe jönnének a dolgai,de már annyira elszaladt vele a ló...Rá se ismerek...ha így folytatja,könnyen fordulhatnak rosszabbra a dolgok.Ha nem is egy normális barátnő,akinek nem a hírneve és a pénze kell neki szedné rendbe,legalább a családja próbálná valahogy ezt megfékezni.
Nem tudom,h mi lesz ezekután vele,de nem szívesen nézném végig,ahogy teljesen leépül.Ugyanis szerintem,ha erre jelen helyzetben kevés is az esély,talán még van visszaút.Ugyanis ha sajnos egyre ritkábban is,de normális is tud lenni.Mint például ahogy ezen vagy ezen a képen is látszik azért,h jól érzi magát a rajongói között is.Nem hinném,h ne lenne meg benne valahol ez a normális énje,ugyanis ha már ritkán is,de lehet ilyennek látni.
Mindent félretéve,én azért hiszek benne,h teljes mértékben összeszedi magát.Lehet,h csak szép álmokban ringatom magam,de én ettől függetlenül kitartok mellette.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. július 30. 19:17 #91
- törölt felhasználó -    
Ez a kölök sosem fog megjavulni..
Könyörgöm,mi jön még? 110.gif
2013. július 30. 19:19 #92
i love Nature
i love Nature
visszatérő vendég

StátuszAz állatok védtelenek az emberrel szemben
Hozzászólás: 313
Azonosító: 203875
Támogatni fogom.Nagyon örülnék ha leszokna róla.Vhogy csak segíthenénk neki.
2013. július 30. 19:20 #93
- törölt felhasználó -    
Már nem is csodálkozom ezen... -.-
2013. július 30. 19:23 #94
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Ez a szomorú:

Lady Gaga: extrém ruhákat hord, ezért mindenki szidja.
Rihanna: bulizik, szexi ruhát hord, mindenki szidja.
Miley Cyrus: Felnőtt nő, szexi ruhákat hord, mindenki szidja.
Kesha: Nem árt senkinek csak bulizik, mindenki szidja.

Bieber: belehugyozik a felmosóvödörbe, rajongókat köp le, szomszédait köpi pofán, lakóövzetben száguldozik a kocsijával betépve, paparazzikat ver, mindenkinek beugat, illegálisan beszökdös klubbokba, megalázza a körülötte lévő embereket, nem fizeti ki a saját tetoválóját: "Jaj, ne bántsátok, csak fiatal és éli az életét."

Vegyétek már észre, mennyire szánalmasak vagytok, ahogy védeni próbáljátok ezt a kis emberi hulladékot...
2 felhasználónak tetszik: Rubi123, Szandiiii
2013. július 30. 19:24 #95
- törölt felhasználó -    
nem vagyok meglepve... -.-
i love Nature szerintem nem érdemli meg
2013. július 30. 19:26 #96
Csenguszzz
Csenguszzz
visszatérő vendég

StátuszImádok lovagolni ♥
Hozzászólás: 270
Csatolások: 1
Azonosító: 205365
Hát ez magáért beszél..
2013. július 30. 19:28 #97
Stay Strong Bogi
Stay Strong Bogi

Státusz...
Hozzászólás: 553
Csatolások: 861
Azonosító: 190255
A szokásos ^^
Gratulálok Biberke... igazi példakép vagy -.-""
Szánalom ez a gyerek már komolyan mondom
2013. július 30. 19:30 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ács F @ 2013.07.30. 19:00)
ezeket nem is veszem már lomolyan mert ugyis túl van reagálva felvan nagyítva az egész sztori szall haggyuk ..-.-""

Mondjuk néha kihagyhatnád a Justin Bibőr szappanopera részét és időt szánhatnál a helyesírásra.. Lehet, egyébként nem írnál (akkora) baromságot de ez így... mosolyra fakasztó smileeee.gif
2013. július 30. 19:31 #99
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
Komolyan a sok elvakult rajongótól a falat tudnám kaparni.... Azok az emberek akik azt mondják, hogy ez már tényleg sok és nem kéne csinálni , nem azért mondják , hogy ti Belieber-ek ne legyet többé belieber-ek.(mert azzal ,hogyha ezért elpártolnátok tőle csak még inkább magatokat égetnétek be)) De az Isten szerelmére!!! NE IMÁDJÁTOK MÁR FÉLISTENKÉNT EZT A GYEREKET !!! egy ideig rá lehetett fogni mindent arra ,hogy:mert még gyerek... DE akkor könyörgöm ne játsza már a nagyfiút!!!
2013. július 30. 19:31 #100
Viktoria.Havasi
Viktoria.Havasi
új tag

StátuszHalloween hangulat^^ :DD
Hozzászólás: 10
Azonosító: 178593
Egyeltalán nem vagyok meglepve:DD Csak így tovább, kíváncsi vagyok hogy végzi majd!! -.-"
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok