A fiúk ígéretéhez híven, a mai naptól a rajongók kezükbe vehetik az új Backstreet Boys-albumot!
A teljes cikkhez kattints ide!
Boltokban a Backstreet Boys új albuma
2013. július 30. 17:02
2013. július 30. 17:12
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Végre megjelent egy igényes banda albuma is!
Sok sikert kívánok (kár, hogy a Disney-s suttyók és egyéb selejtek uralják a slágerlistákat, így nincs sok esélyük a legjobb helyekre.)
Sok sikert kívánok (kár, hogy a Disney-s suttyók és egyéb selejtek uralják a slágerlistákat, így nincs sok esélyük a legjobb helyekre.)
2013. július 30. 17:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
megveszem majd.
2013. július 30. 17:23
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az első 3 lemezük megvan cd-n, igaz ma már nem hinném, hogy megvenném és eléggé más stílust hallgatok, de biztos megfogom hallgatni és letöltőm is valszeg.
2013. július 30. 17:54
Ennek nagyon örülök,biztosan,ha még meg sem veszem,legalább belehallgatok.
2013. július 30. 18:00
|
|
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline
|
Szánalmas, hogy ide alig jön komment... pedig a Backstreet Boys a kezdetektől fogva igényes zenét játszik! Már 20 éve aktívak! Lehetetlen, hogy valaki ne ismerné őket! Ők nem tüntek el a süllyesztőben!
Bezzeg Justin Bieberes posztokhoz meg az egész oldal irogat...
2013. július 30. 18:12
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Panty @ 2013.07.30. 18:00)
Szánalmas, hogy ide alig jön komment... pedig a Backstreet Boys a kezdetektől fogva igényes zenét játszik! Már 20 éve aktívak! Lehetetlen, hogy valaki ne ismerné őket! Ők nem tüntek el a süllyesztőben!
Egyetértek.
De az kissé irritáló lenne, ha a sok hozzászólás-gyűjtögető telekaparná ezt a cikket azzal, hogy "jaj alig várom" vagy "azt sem tudom, kik ezek, de gratula" sablonszövegekkel.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2013. július 30. 18:13
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
azért nem írnak ide mert az oldal nagy része 15 év alatti, így ők a mostani nyálgépekre vannak ráakadva akikre a sűllyesztő vár. Amúgy én is unom h szinte csak bíbőr botrányairól szól az oldal, ami meg normális, oda meg alig írnak.
2013. július 30. 19:07
EMBEREK!
Ne keverjük már ide a tehetségtelen senkiket, akik semmit nem tettek le az asztalra, de agyon vannak sztárolva! Inkább örüljünk, hogy a fiúk hallatnak magukról!
Én... nagyon izgatott vagyok, jó kis előszülinapi ajándék ez nekem! *-* Az albumot még nem hallottam, de amint lehetőségem lesz rá, megteszem, és biztos vagyok benne, hogy remek korongot hoztak össze. Annak meg baromira nem örülök, h egy nyálas kislány, akinél találtak egy kis porcukrot, így kiütötte a fiúkat, akik valódi sztárok, és csak maradandót alkottak - anélkül, hogy botrányt, botrányra halmoztak volna. Pedig szerintem fontosabb, ha valaki a tehetségével, és nem az idiótasággal hívja fel a figyelmet!
Ne keverjük már ide a tehetségtelen senkiket, akik semmit nem tettek le az asztalra, de agyon vannak sztárolva! Inkább örüljünk, hogy a fiúk hallatnak magukról!
Én... nagyon izgatott vagyok, jó kis előszülinapi ajándék ez nekem! *-* Az albumot még nem hallottam, de amint lehetőségem lesz rá, megteszem, és biztos vagyok benne, hogy remek korongot hoztak össze. Annak meg baromira nem örülök, h egy nyálas kislány, akinél találtak egy kis porcukrot, így kiütötte a fiúkat, akik valódi sztárok, és csak maradandót alkottak - anélkül, hogy botrányt, botrányra halmoztak volna. Pedig szerintem fontosabb, ha valaki a tehetségével, és nem az idiótasággal hívja fel a figyelmet!
Lambika
2013. július 30. 22:13
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Minden jót nekik, nagyon örülnék, ha világsiker lenne. A kilencvenes évek közepén végén róluk ment a diskurzus, a csapból is ők folytak. Még most is hatalmas rajongótáboruk van, akik biztosan megveszik az épp soros albumot. Azt kedvelem bennük, hogy mindig normálisak voltak, nem szállt el az agyuk, tisztelik azokat, akik jegyet váltanak rájuk. Ja, és nem tudom, hogy mit szednek, de valami konzerválja őket olyan fiatalok még mindig.
2013. július 30. 23:20
|
|
l0rykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 184 Csatolások: 4 Azonosító: 129773 offline
|
Idézet
azért nem írnak ide mert az oldal nagy része 15 év alatti, így ők a mostani nyálgépekre vannak ráakadva akikre a sűllyesztő vár. Amúgy én is unom h szinte csak bíbőr botrányairól szól az oldal, ami meg normális, oda meg alig írnak.
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/397903-boltokban-a-backstreet-boys-uj-albuma/valasz/#ixzz2aZ9PEkJp
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/397903-boltokban-a-backstreet-boys-uj-albuma/valasz/#ixzz2aZ9PEkJp
Naná,hogy a mai nyálgépekre,hiszen a nagy részük még tervben sem volt,mikor ezek a srácok már 30 ezres tömegek előtt robbangatták a színpadot világszerte ls teszik ezt azóta is.
Az album állati jó lett,az eddigi legjobb szerintem.Én személyí szerint imádom őket! KTBSPA
Szandi0820
2013. július 31. 10:50
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
még régen hallotam róluk és hogy megint összeálltak mostmár ideje meghallgatni valamelyik számukat
2013. július 31. 11:58
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
AAAwh isteneem!!
szinte biztos hogy ha nem is veszem meg tuti letöltöm!!!! BSB!!!!
annyira jó ,hogy újra vissza tértek!!!!
2013. július 31. 13:23
Úgy látom, azért gyűlnek a hozzászólások, ami szuper, biztosan a fiúk is boldogok lennének, ha ezt látnák
Öröm látni, hogy még mindig mennyien szeretik őket - az újabb generációból is
2013. július 31. 19:52
Sikerült megszereznem az albumot.
És nem csalódtam *-* A Madeleine nem tetszik, de egyébként ugyanazt a BSB-feelinget kaptam, amire számítottam, megspékelve némi újdonsággal is. *-*
A Try gyönyörű *-* De a címadódal sem piskóta! A fiúk ismét kitettek magukért!
És nem csalódtam *-* A Madeleine nem tetszik, de egyébként ugyanazt a BSB-feelinget kaptam, amire számítottam, megspékelve némi újdonsággal is. *-*
A Try gyönyörű *-* De a címadódal sem piskóta! A fiúk ismét kitettek magukért!
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.