Az énekesnő nem hétköznapi módon juttatta rajongói tudomására negyedik stúdióalbuma címét és megjelenési dátumát, hiszen ritkán esik meg, hogy egy kamion viszi az örömhírt szerte Los Angelesben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Októberben érkezik Katy Perry új albuma
2013. július 30. 12:17
|
|
dragon_lajdy_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 200907 offline
|
Szerintem Gaga ARTPOP-ja nagyobb szám, mint ez.
2013. július 30. 12:19
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Érdekes! már várom
2013. július 30. 12:45
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Jó béna a borítója.
2013. július 30. 12:47
Érdekes, hogy már megint felhoztátok Gágát, amikor pedig arról volt szó hogy Mother Monster milyen mértékben másolja Madonnát, a lil monsterek nem vontak semekkora párhuzamot
Szálljatok le a témáról, mindenkinek megvan a joga ahhoz hogy mást szeressen és hallgasson, nem kell a véleményeteket ráerőszakoli másokra (ezt az eddigiek alapján elöljáróban jelenteném ki).
ON: Várom az albumot és a kislemezt, a Prism tökéletes választás egy új erahoz
ON: Várom az albumot és a kislemezt, a Prism tökéletes választás egy új erahoz
2013. július 30. 12:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
már várom........................
2013. július 30. 12:59
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem úgy volt,hogy még nyáron megjelenik? Na mindegy.Én nagyon várom már az új albumát.Azt nyilatkozta,hogy ez az albuma valamivel komolyabb lesz,mint az eddigiek.Ennek én személy szerint örülök,mert nem lenne jó,ha kiadna egy Teenage dream 2.0 típusú albumot.
Szerintem várjuk meg,hogy megjelenjen az albumuk.Addig ne ítélkezzünk.Egyébként ízlések,és pofonok.Van,aki Gagát szereti jobban,van,aki Katy-t.Kinek mi tetszik,nem vagyunk egyformák.
Idézet (dragon_lajdy_ @ 2013.07.30. 12:17)
Szerintem Gaga ARTPOP-ja nagyobb szám, mint ez. 
Szerintem várjuk meg,hogy megjelenjen az albumuk.Addig ne ítélkezzünk.Egyébként ízlések,és pofonok.Van,aki Gagát szereti jobban,van,aki Katy-t.Kinek mi tetszik,nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: