Starity

Megjelent a We Can't Stop pikánsabb változata is

13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 29. 20:59 #61
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Beyonceee1600 @ 2013.07.29. 20:57)
nem tudom mi lett Miley ból hol van Hannah Montana?? miért jó ez neki?? olyan akar lenni mint Lady Gaga?? hát ha olyan akar lenni akkor nem így kellett volna kezdeni...

Hannah Montana-t már el kellene felejtenetek. Ő a múlt.
Lady Gaga pedig nem (ennyire) közönséges.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 29. 21:02 #62
Bella99
Bella99
Fjarna
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Ugyan olyan szánalomra méltó verzió ez is. pardon.gif Én sem értem igazán mi a menő abban, ha azt sugallod az emberek felé, csak egy éjszakára vagy jó. Csodálkozik itt mindenki, miért k*rvázzák le minden áldott alkalommal... Már nem azért, de a klipjei alapján kinézetileg sok dolog nem tér el. rolleyes.gif
Szegény lány gondolkodási módjának rejtélyét sosem fejtük meg. Csöppet a gyermekeit is sajnálom már előre, hányszor kell szégyenkezniük drágalátos anyuci undormányos videói miatt. Mindeközben észre sem veszi magát, úgy tesz, mintha ez a világ legtermészetesebb viselkedési formája lenne. mellow.gif Nos akkor a ' hogyan neveljük a gyereket' című fejezetnél is elolvashattak valamit a szülők rendesen. Minden ember más és más, de ha nekem lenne pofám ilyen klipet a nyilvánosság elé tárni, ki nem mernék lépni az utcára, annyira szégyelném.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. július 29. 21:02 #63
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Sablonos, semmi érdekes nincs benne, csak a szokásos. A seggét a kamerába nyomja, meg simgoatja magát egy rakás részeg nyomorék között. Szép kis karrier. A szám amúgy nem rossz, tetszik a hangulata, de a klip borzasztóan közönséges, és szomorú, hogy csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet.
Ha még "jó nő" lenne... De nem az. Csontsovány és az arca is csúnya. Így még rosszabb ez az egész, de ez csak a legkisebb gond.

Viszont erre szeretném ha válaszolna valaki. Mik ezek a bevágott képkockák a klipben, amikor fekete háttérben bólogat valami fehér arc? biggrin.gif
2013. július 29. 21:04 #64
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Beyonceee1600: miért akarna olyan lenni, mint Gaga? Ezzel a viselkedéssel inkább egy r*banc, mint Lady Gaga... sleep.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. július 29. 21:05 #65
- törölt felhasználó -    
http://data.whicdn.com/images/64284521/large.gif
4 felhasználónak tetszik: chelseagirl18, Jody, Elody, Beyla
2013. július 29. 21:05 #66
Betty953
Betty953
visszatérő vendég

Státusz"Néha, inkább futni kell, minthogy kockáztassuk az életünket..."
Hozzászólás: 379
Csatolások: 31
Azonosító: 152953
Idézet (hungergamesFan16 @ 2013.07.29. 21:02)
Sablonos, semmi érdekes nincs benne, csak a szokásos. A seggét a kamerába nyomja, meg simgoatja magát egy rakás részeg nyomorék között. Szép kis karrier. A szám amúgy nem rossz, tetszik a hangulata, de a klip borzasztóan közönséges, és szomorú, hogy csak ezzel tudja felhívni magára a figyelmet.
Ha még "jó nő" lenne... De nem az. Csontsovány és az arca is csúnya. Így még rosszabb ez az egész, de ez csak a legkisebb gond.
Viszont erre szeretném ha válaszolna valaki. Mik ezek a bevágott képkockák a klipben, amikor fekete háttérben bólogat valami fehér arc? biggrin.gif

Igazad van. Nekem pl. nem tetszik a szám se, a klipp se. Amm totál igazad van.
2013. július 29. 21:07 #67
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
"szeretem, ha a videóimban van egyfajta szexisség" - Ez nem szexisség, ez r*banckodás. Egyébként én nem találtam különbséget a két verzió között. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. július 29. 21:09 #68
léni00005
léni00005
új tag

Státusz❤Ⓘ❤ⓁⓄⓋⒺ❤ⓂⓎ❤ ⒻⓇⒾⒺⓃⒹ❤
Hozzászólás: 81
Csatolások: 0
Azonosító: 205251
enél durvább már nem is lehetne ooo.gif nagyon undorito malade.gif bad.gif
2013. július 29. 21:10 #69
- törölt felhasználó -    
Még mindig nem szoktam hozzá az "új" Mileyhoz , bár már inkább úgy mondanám , az igazi Mileyhoz . Belátom , hogy a Hannah Montana idején egy szerepet viselt , nem ő volt akit láttunk . Mert akárki akármit mond , olyan nincs , hogy egy év után valaki ekkora változáson menyjen keresztül,mint belül mint kívül . Egy embernek változik a személyisége, de ennyire nem . A klip sokban nem különbözik a másiktól , nem tudom miben extrémebb , de engem mindenesetre ez is , mint az első végtelenül megbotránkoztatott. Még mindig nem tudtam megérteni mi Mileynak ebben a klipben mi a dögös. Mert ez a klip nem dögös , hanem visszataszító és undorító .
Én már csak nevetek Miley viselkedésén . Ez a nő egyszerűen borzalmas. Egyszer a Bibliáról beszél , Istenről (amivel nincs baj , én is hívő vagyok) , máskor meg drogozik , és ilyen idióta klipeket forgat . Hát most mi van itt ??
2013. július 29. 21:10 #70
LittleMixfan
LittleMixfan
új tag

Státuszт н ε с σ ℓ d n ε υ ε я в σ t н ε я ε d м ε α n ч ω α ч. ღ
Hozzászólás: 19
Azonosító: 200554
Szerintem nem is olyan rossz. smileeee.gif
2013. július 29. 21:11 #71
Amllove
Amllove
új tag

Státusz~Never Too Late~
Hozzászólás: 47
Azonosító: 179707
Maga a szám az valamennyire tetszik, hallgatható. De a klip...Hát az valami borzalmas. Csodálkozom hogy mikor a "mikrofonba" énekel, akkor nem egy műbrokit fog xD
Na de lényeg hogy mostanra elég ribis lett szerencsétlen, nem mintha az előtt bírtam volna de most még jobban megutáltam...
2013. július 29. 21:14 #72
Vixyy95
Vixyy95
új tag

StátuszNem feltétlenül a helyes döntéseink a legjobbak.
Hozzászólás: 30
Azonosító: 176424
Idézet (Bella99 @ 2013.07.29. 21:02)
Ugyan olyan szánalomra méltó verzió ez is. pardon.gif Én sem értem igazán mi a menő abban, ha azt sugallod az emberek felé, csak egy éjszakára vagy jó. Csodálkozik itt mindenki, miért k*rvázzák le minden áldott alkalommal... Már nem azért, de a klipjei alapján kinézetileg sok dolog nem tér el.  rolleyes.gif 
Szegény lány gondolkodási módjának rejtélyét sosem fejtük meg. Csöppet a gyermekeit is sajnálom már előre, hányszor kell szégyenkezniük drágalátos anyuci undormányos videói miatt. Mindeközben észre sem veszi magát, úgy tesz, mintha ez a világ legtermészetesebb viselkedési formája lenne.  mellow.gif Nos akkor a ' hogyan neveljük a gyereket' című fejezetnél is elolvashattak valamit a szülők rendesen. Minden ember más és más, de ha nekem lenne pofám ilyen klipet a nyilvánosság elé tárni, ki nem mernék lépni az utcára, annyira szégyelném.

Hát igen én is pontosan ugyanerre gondoltam, teljesen rátapintottál a lényegre biggrin.gif én már nem is állok neki írni, te mindent leírtál amit én is le szerettem volna biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bella99
2013. július 29. 21:15 #73
lexiee
lexiee
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 206060
Nem a klip a lényeg smileeee.gif hanem a dal.És miért fikázzátok?Ő ilyen,ilyen az igazi énje amiben jól érzi magát,és ahelyett hogy fikázzátok büszkék lehetnétek rá,hogy ő nem állt be a sorba és nem akar úgy kinézni mint mások,hanem adja ön magát smileeee.gif hihetetlen hogy nektek semmi nem jó egyébként.Ha láttok egy sztárt akin semmi extra nincs,teljesen átlagos,abba köttök bele,aki meg merészebb,vadabb abba is bele köttök.ti különbek vagytok? smileeee.gif nem hiszem wink.gif
2013. július 29. 21:16 #74
Gossip Girl Fan
Gossip Girl Fan
visszatérő vendég

StátuszRendet rakni egy két évig elhanyagolt adatlapon nem is olyan egyszerű:)
Hozzászólás: 109
Csatolások: 28
Azonosító: 158506
Mások meg tudták úgy csinálni ezt a "felnőtté válást", hogy közben nem válnak kurvávásmileeee.gifÉs az a durva, hogy látszik, hogy nemcsak a klipben meg a figyelemfelkeltés miatt ilyen, hanem a valóságban is. De szerintem nem Lady Gaga, hanem inkább Madonna hasonmás.
2013. július 29. 21:17 #75
kittus666
kittus666
visszatérő vendég

Státusz† єxpєc†o pα†ronum †
Hozzászólás: 164
Azonosító: 182788
Nem nem nem. Christina Aguilera csinált szexi klippeket. Amit Cyrus csinál az ízléstelen és nem szexi. Nem tudom édesapja hol van ilyenkor, mikor a lánya ilyen videót alkot. A szám tetszik, a hangja semmit nem kopott, de nem tudom miért jó ez a gusztustalan stílus. Mindenesetre, kár érte.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Jody, Beyla
2013. július 29. 21:17 #76
Dóriiiiiiiiiiii
Dóriiiiiiiiiiii
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 193596
Jól érzi magát azt" ennyi.
2013. július 29. 21:17 #77
- törölt felhasználó -    
Miley Cyrus történelmet csinált, egy ki kell jelenteni. Eddig tudtommal még egy együttes vagy énekes nem csinált a klipjének remixet.
Ez se nem pikáns, se nem szexi. Ez sz@r.

Szeretnék azon nőnemű egyedek lelkére beszélni, hogy ne akarjatok így kinézni. Ha így néztek ki, akkor csak a műmájer srácok fognak rátok bukni, és valjuk be Miley-is eléggé mű, ha nem is májer de műribäncnak műribänc. Megint tekereg, erölteti a Twerk-et, holott ahhoz fenék is meg tehetség is kellene.

Sikerült alulmúlnia az elöző verziót.
2 felhasználónak tetszik: Elody, Beyla
2013. július 29. 21:18 #78
- törölt felhasználó -    
Jó a dal de HIÁNYZIK A RÉGI MILEY!
2013. július 29. 21:20 #79
fanna-husy
fanna-husy
visszatérő vendég

StátuszÉrtékeld azt, amid van, mielőtt az élet megtanít értékelni azt, amid volt.
Hozzászólás: 250
Azonosító: 191618
Ez a klip is ugyanolyan rémes és undorító.
2013. július 29. 21:22 #80
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Nem azért, de ez kinek nőies példakép? Ahogyan az előttem szólók is írták, ebben a csajban semmi szép, semmi nőies, semmi finomság nincsen. Ahhoz képest, hogy huszonéves az arca olyan, mint egy 30as kiélt nőé, a teste akár a csontváz, a hajára pedig azt tudom mondani, hogy ma Pesten a fiúkat láttam ilyennel szaladgálni (bár ez mindkét nemen gusztustalan).
Egyébként, csak én vettem észre, hogy minden 2. nap van hír erről a WC kefe fejűről?
13 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok