Megjelent a We Can't Stop pikánsabb változata is
2013. július 30. 12:42
Szerintem mindkettő borzalmas. Nincs problémám a "pikáns" részekkel, vagy ilyesmi, de olyan... furcsa. A szám is, a klip is. Nekem nem jön be...
2013. július 30. 12:46
Nem sokba különbözik az eredetitől,de ez is nagyon jó !
2013. július 30. 12:49
Gyomorforgató egy klip. Miley mint egy rossz K. Erre aztán igazán büszke lehet
2013. július 30. 12:56
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Floyd:3(kutyája)
2013. július 30. 12:58
|
|
SMiley23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202783 offline
|
A zene nagyon jó
a klip is jó bár brutálisabb mint a régi Miley számok <3
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2013. július 30. 13:02
Liam, Liam.. Takarodj ettől a csajtól, merthogy mellette nem lesz jó dolgod, az egyszer biztos. Ugyanolyan gusztustalan, szánalmas és hányingerkeltő klip lett ez is, szóval nem értem mi a különbség. Értem én, hogy változni akar, de legalább ne ilyen irányban kezdjen el szimatolni, könyörgöm. Esküszöm, neki az lenne a legjobb, hogyha visszavonulna egy kis időre rendbe tenni magát, mert ez így nem sokáig mehet.
Pezzie92
2013. július 30. 13:33
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Hihetetlen,h hova lett az a barna hajú,kedves mosolyú lány,akivel régen én is szimpatizáltam...Helyette itt van egy kiégett 30-as kinézetét keltő,magamutogató celeb,aki vetkőzéssel próbálja a világ tudtára adni,h ő már egy felnőtt és érett nő.
Ha megmaradt volna a Can't Be Tamed "szintjén",akkor szerintem semmi baj nem lenne vele.Az akkori Miley-t még lehet dögösnek mondani,ugyanis minden adottsága megvolt/megvan hozzá,h sok pasi nyála csorogjon utána.Így viszont inkább kelti egy egyéjszakás csaj benyomását,mintsem egy vonzó,érett nőét....
Az új verziója a klipnek még rosszabb,mint az első,csak mégtöbb magamutogatás van benne,semmi több.Egyszer épp elég is volt végignézni.
Az lenne a legjobb,ha visszavonulna,mert rövid időn belül teljesen ki fog égni.De ne legyen igazam.
Ha megmaradt volna a Can't Be Tamed "szintjén",akkor szerintem semmi baj nem lenne vele.Az akkori Miley-t még lehet dögösnek mondani,ugyanis minden adottsága megvolt/megvan hozzá,h sok pasi nyála csorogjon utána.Így viszont inkább kelti egy egyéjszakás csaj benyomását,mintsem egy vonzó,érett nőét....
Az új verziója a klipnek még rosszabb,mint az első,csak mégtöbb magamutogatás van benne,semmi több.Egyszer épp elég is volt végignézni.
Az lenne a legjobb,ha visszavonulna,mert rövid időn belül teljesen ki fog égni.De ne legyen igazam.
Beyla
2013. július 30. 13:35
felkészültem e legrosszabbra ... talán megkaptam ... x
2013. július 30. 13:59
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
az a gáz, hogy próbál nagyon dögösnek mutatkozni meg hogy ő most lázad.. csak kár, hogy ez neki annyira szarul áll, mert látszik, hogy erőlteti. így inkább vicces hatást ér el
és még mellette undorító is
2013. július 30. 14:00
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
undorító
drága Miley felnőttnek lenni nem azt jelenti, hogy ország-világnak teszed magad a klipjeidben
2013. július 30. 14:01
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
An_d_a -val teljesen egyetértek
2013. július 30. 14:16
|
|
Zitusssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 189747 offline
|
Ez már túlzás, hova lett a régi Miley az egyik kedvenc Disney sztárom ,szerettem a Hannah Montanat és az összes filmjét , de ez már nem az a kedves , aranyos lány , igaz hogy felnőtté vált de nem kellett volna a külsőjét és a belsőjét is cserélnie teljesen más, nem is hasonlít a fiatal tehetségre.
2013. július 30. 14:19
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
ennyit a felnőtt, érett nőről...
összegzés: 1. a szám olyan amilyen de szerintem már alkotott jobbat(mint pl. Party in the USA)
2. a klipp számomra ugyanolyan bénácska és közönséges mint az előző..nincs is miről beszélni..
Sajnálom hogy Miley ilyen lett (gondolom nem csak én)..!
összegzés: 1. a szám olyan amilyen de szerintem már alkotott jobbat(mint pl. Party in the USA)
2. a klipp számomra ugyanolyan bénácska és közönséges mint az előző..nincs is miről beszélni..
Sajnálom hogy Miley ilyen lett (gondolom nem csak én)..!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.