A legsikeresebb videoklipek: Rihanna
2013. július 29. 18:18
Umbrella, ez a legjobb dala és szerintem mindig is ez marad
2013. július 29. 18:27
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Az Umbrellat nagyon imádtam.
Szerintem egyébként még a Stay is idetartozik.
2013. július 29. 18:40
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Riri
Imádom a dalait és magát Rihannát is bírom, bár az alkoholos stb. oldalát nem annyira, de amúgy jó énekesnő és ért ahoz, amit csinál
2013. július 29. 18:56
Ééééééésss megjelent!
Köszönet érte!
Kicsit le lett faragva, de nem bánom. Látom, sok divatrajongó számára nem esett le a "legjobb 5 videó" koncepciójának lényege. Visszamenőleg az 5 Riri album debütáló, egyben az album hangulatát legjobban visszaadó dalok lettek csokorba szedve, figyelembe véve a nézettséget és a like-ok számát.. hogy ne legyen már annyira snassz! A Russian Roulette az egyik kedvenc videoklipem. Nálam az állna az élen. Ő pedig csak a hab a tortán benne.
Ezen a képen pedig Riri annyira, de annyira gyönyörű és cuki. 2in1 Botrány ide vagy oda; ő a legérdekesebb, legizgalmasabb énekesnő számomra napjainkban.
Ezen a képen pedig Riri annyira, de annyira gyönyörű és cuki. 2in1 Botrány ide vagy oda; ő a legérdekesebb, legizgalmasabb énekesnő számomra napjainkban.
2013. július 29. 18:59
Én csak ezelőtt 4 éve szerettem de azután kezdtem undorodni és megutáltam .
2013. július 29. 19:09
A felsoroltak közül mindet imádom, de a legrégebb óta és a legjobban az Umbrellát. Emlékszem arra a jó kis 14 éves kori időkre, mikor az Umbrella, a Shut up and Drive, és a Don't stop the Music határozták meg a mindennapjaimat.
De jó is volt az az időszak. #backinthepastpliiiz#
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2013. július 29. 19:56
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Imádom mindegyiket!!!
<3 Meg amúgy RiRi-t is kivéve talán egy-két számát
2013. július 29. 20:00
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mindegyik nagyon jó.
RiRiii
RiRiii
2013. július 29. 20:11
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
A We Found Love klipje a kedvencem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.