A legsikeresebb videoklipek: Rihanna
2013. július 29. 16:14
Én mindegyik klipet imádom, de a zenét is. Végre Rihannáról is megjelent a cikk.
2013. július 29. 16:17
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
mindegyik nagyon jó...........
2013. július 29. 16:37
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Az összes favorite. SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND
2013. július 29. 16:41
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Tipikus példája, hogy a legsikeresebb klipek nem az adott album legjobb dalából készülnek. Azért ez valahol szomorú.
Innen a Russian Roulette klipje és a Rated R era az örök. Rajongó lévén sosem értettem, mit esznek annyira a GGGB albumon, az azt követőek sokkal több kreativitást, "művésziességet" tartalmaznak.
Lehet Rih-t utálni, gyűlölködni, de már ez az 5 klip mutatja, hogy mennyire könnyedén meg tud újulni, újat adni..ezzel marad érdekes.
Nagyon örülök, hogy róla is készült ilyen cikk, gratulálok Norah!
Innen a Russian Roulette klipje és a Rated R era az örök. Rajongó lévén sosem értettem, mit esznek annyira a GGGB albumon, az azt követőek sokkal több kreativitást, "művésziességet" tartalmaznak.
Lehet Rih-t utálni, gyűlölködni, de már ez az 5 klip mutatja, hogy mennyire könnyedén meg tud újulni, újat adni..ezzel marad érdekes.
Nagyon örülök, hogy róla is készült ilyen cikk, gratulálok Norah!
2013. július 29. 16:43
|
|
KicsiPupu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 190716 offline
|
Az összeset imádom, de tényleg! Nem tudnék választani, annyira jók lettek ♥
2013. július 29. 16:48
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nem rajongok Rihannáért, de a cikket végigolvastam, mivel Norah írta és nagyon tetszett. Csodásan összeszedett, informativ cikk, tele érdekességekkel, ugyanakkor objektív is. Gratulálok, Norah!
(Azt hittem, a Princess of China is belekerül az ötbe.)
(Azt hittem, a Princess of China is belekerül az ötbe.)
2013. július 29. 16:52
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nem rajongók annyira Rihannáért
2013. július 29. 16:54
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Nagyon szeretem ezeket a számokat, csak Rihannából már elegem van kicsit...
2013. július 29. 17:05
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Először is köszönet a cikkért Norah! Ismét nagyon jól sikerült!
Rihannát nem igazán tudom hova tenni. Szeretem őt nagyon, egy igazi túlélő, egy igazi nő és rengeteg oldalát megmutatta, és biztos vagyok benne, hogy még mindig megtud újulni. Nemcsak külsőleg, de zeneileg is rengeteget változott a stílusa, aminek én kevésbé örülök, mert nem mindent fogad be a fülem. A Talk That Talk korszakot egyáltalán nem szerettem. Egyik dalt sem. Túl tucat volt, túl egyszerű.
A Rated R és az Unapologetic viszont nagyon jól sikerült. Igazi egyedi albumok. A dalok kiválóak egytől-egyig, bár az utóbbit nehezebben szerettem meg. Ennek ellenére én még a mai napig az első két (három) albumát szeretem a legjobban, és hallgatom a legtöbbet. Szeretem az egyszerűséget, és a kisebb feltűnést, amit viszont ma csinál, az már sokszor sok. Oké, elismerem, hogyha a mai napig olyan lenne mint volt, akkor a kutya sem lenne rá kíváncsi, de évek óta tartó egyedisége pont elég lenne ahhoz, hogy ott legyen ahol tart. Minek a sok megbotránkoztató lépése..?
Lényeg a lényeg; szeretem őt, de számomra a cikkben a klipek közül is a "régebbiek" állnak közelebb a szívemhez. Az Umbrella és a Russian Roulette jól sikerült, de nagyobb kedvencem a Wait Your Turn, a Man Down és a We Ride kisfilmjei.
Rihannát nem igazán tudom hova tenni. Szeretem őt nagyon, egy igazi túlélő, egy igazi nő és rengeteg oldalát megmutatta, és biztos vagyok benne, hogy még mindig megtud újulni. Nemcsak külsőleg, de zeneileg is rengeteget változott a stílusa, aminek én kevésbé örülök, mert nem mindent fogad be a fülem. A Talk That Talk korszakot egyáltalán nem szerettem. Egyik dalt sem. Túl tucat volt, túl egyszerű.
A Rated R és az Unapologetic viszont nagyon jól sikerült. Igazi egyedi albumok. A dalok kiválóak egytől-egyig, bár az utóbbit nehezebben szerettem meg. Ennek ellenére én még a mai napig az első két (három) albumát szeretem a legjobban, és hallgatom a legtöbbet. Szeretem az egyszerűséget, és a kisebb feltűnést, amit viszont ma csinál, az már sokszor sok. Oké, elismerem, hogyha a mai napig olyan lenne mint volt, akkor a kutya sem lenne rá kíváncsi, de évek óta tartó egyedisége pont elég lenne ahhoz, hogy ott legyen ahol tart. Minek a sok megbotránkoztató lépése..?
Lényeg a lényeg; szeretem őt, de számomra a cikkben a klipek közül is a "régebbiek" állnak közelebb a szívemhez. Az Umbrella és a Russian Roulette jól sikerült, de nagyobb kedvencem a Wait Your Turn, a Man Down és a We Ride kisfilmjei.
2013. július 29. 17:10
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Az összeset számát szeretem, de valahogy a We Found Love a kedvencem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. július 29. 17:10
|
|
escoriponoh you're princess?but i'm the QUEEN. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 1194 Csatolások: 0 Azonosító: 177356 offline
|
Umbrella, ezt a dalt rongyosra hallgattam.
Ez a kedvencem tőle, egyszerűen nem tudom megunni.
Norah bár tőled még nem hiszem, hogy olvastam cikkeket, de ez tényleg nagyon jó lett!
Norah bár tőled még nem hiszem, hogy olvastam cikkeket, de ez tényleg nagyon jó lett!
2013. július 29. 17:11
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nekem ezek közül a Russian Roulette az, ami nagyon a szívemhez nőtt.
Mondjuk a California King Bed-et is jó sokan látták, meg rengeteg más számát is, szóval nem volt könnyű besorolni az öt legsikeresebbet, ezért köszönet Norah-nak, aki megírta ezt a remek cikket.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.