A nagyi kiáll Justin Bieber mellett
2013. augusztus 13. 23:09
Hát bocsika, de ha nem bír botránymentes maradni 19 évesen, ne fusson be. Miért lenne ez kifogás? Néhány sztárt azért mondanék neki, akik nem botrányhősök, pedig nem sokban más korúak, vagy épp ebben a korban nem voltak ilyenek.
2013. augusztus 15. 10:05
directioner29 . Hát úgy valahogy.
Csak 19 éves na de ez a köpködés túlzás. Rájött h ha a zenéjével nem tudja felhívni magára a figyelmet botrányokkal megpróbálja. micsoda egy IQ huszár. _-_
Csak 19 éves na de ez a köpködés túlzás. Rájött h ha a zenéjével nem tudja felhívni magára a figyelmet botrányokkal megpróbálja. micsoda egy IQ huszár. _-_
2013. augusztus 19. 23:14
|
|
nojcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 209782 offline
|
Idézet (Annapolisz @ 2013.08.03. 15:51)
Úgy gondolom, hogy részben igaza van.
Mert őszintén szólva, szerintem én is így viselkednék, ha a paparazzik állandóan a nyomban járnának.
Vagy az idétlen rajongók folyton sikítoznának, amikor meglátnak, és alig hagynának magamra.
DE: Az, hogy ez 19 éves fiúnak ez a viselkedés normális, az erős túlzás.
És azok az egyének, akik azt állítják, hogy súlyos probléma van a neveléssel, azoknak csak annyit mondanék, hogy szerintem ezt mi, átlagos emberek, nem igazán tudjuk megítélni, mert nem ismerjük azt az életet, amit Ők élnek.
Mert őszintén szólva, szerintem én is így viselkednék, ha a paparazzik állandóan a nyomban járnának.
Vagy az idétlen rajongók folyton sikítoznának, amikor meglátnak, és alig hagynának magamra.
DE: Az, hogy ez 19 éves fiúnak ez a viselkedés normális, az erős túlzás.
És azok az egyének, akik azt állítják, hogy súlyos probléma van a neveléssel, azoknak csak annyit mondanék, hogy szerintem ezt mi, átlagos emberek, nem igazán tudjuk megítélni, mert nem ismerjük azt az életet, amit Ők élnek.
teljesen egyetértek
2013. október 03. 20:21
A zenéje nem lett túl sikeres, ezért azt gondolja, ha leköpi a rajongóit, akkor az lesz... Nagyi nem fogja lehordani Dzsásztinkát Hogy hangzana már: 'Hát, a fiam valóban egy tökkelütött barom lett... Zenei tehetsége nulla, ezért botrányokat halmoz...'
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: