Újabb Disney-film van készülőben
2013. július 31. 14:29
|
|
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline
|
már alig várom,remélem jó lesz.
2013. július 31. 17:39
|
|
SexySportsBabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 198859 offline
|
Yeah imádom a Disney filmeket.
2013. augusztus 04. 06:36
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Na, ez egész jónak ígérkezik (nem úgy mint a másik kettő fiúkkal foglalkozó film)! Szeretem az olyan filmeket, amelyek a sport köré íródnak.
2013. augusztus 05. 23:20
Én egyet értek csöki1-el Sz.Eszty -vel és a többi emberrel aki a képernyõn újra a régi Dinsneyt szeretné látni ami mostanában folyik rajta szószerint nevetséges például hasonlítsatok össze egy Varázslók Waverly Helyrõl részt egy Indul a Riszával! Kétség sem fêr hozzá melyik kerülne ki gyõzteskênt. Ez a film még mondjuk nem lehet rossz akárcsak a Teen Beach Movie és az Astin és Allie de a többi nevetséges Pl.: Zsenipalánták a 11 éveseknek nem kell lógni a pasikon. Színészeket nézve a tehetségeseket mint modjuk Stefanie Scott ,Peyton List , Laura Marano és Khatrine McNamara ( nem vagyok biztos benne hogy így írják a nevét ) hanyagolják ( mondjuk az elsõ hármat még annyira nem is ) és lecserélik õket olyanokra mint mondjuk Bella Thorne meg a többi hozzá hasonló!!!! Nyissátok ki a szemeteket !! Réygen én úgy tudom a tehetséget nézték és nem azt hogy mennyi pénze van valakinek!! Szánalmas!
2013. szeptember 03. 15:00
Nem tudom elképzeli milyen lesz. Megnézem, és majd kiderül
Azt viszont tudtam, hogy lesz benne szerelem
2013. szeptember 12. 18:54
Nem szeretem a Disney-filmet, sőt azokat a sorozatokat sem, amiket ott adnak. Azért lehet, hogy belenézek, mert benne lesz Dillon.
2013. szeptember 24. 12:14
szeretem mikor új sorozatok lesznek a disney.szeretettel várom.
2013. október 24. 13:06
|
|
Alidavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 1831 Azonosító: 178277 offline
|
Bogica0430 a régi Disney sztárok már felnőttek Miley Cyrus a napjainkban szánalmas a többieket mg elviselem Selena a kevencem. A Teen Beach Movie nagyon rossz lett nincs története
a Jessie-t imádom és agyon kíváncsi vagyok milyen lesz Dove alakítása a filmekben és a sorozatokban. Tényleg vanak benne tödbszőr elsütött viccek is. DE ez az é véleményem
a Jessie-t imádom és agyon kíváncsi vagyok milyen lesz Dove alakítása a filmekben és a sorozatokban. Tényleg vanak benne tödbszőr elsütött viccek is. DE ez az é véleményem
2014. január 22. 16:53
Mikor elkezdtem Disney-t nézni, mentek rajta az ilyen Varázslók a Wawerly helyből, a Sony a sztárjelölt vagy a Hannah Montana, High School Musical az ilyen egyszer megnézhető filmek/sorozatok. A poénok mér akkor is erőltetettek voltak az összesben,de most már mindenhol tisztelet a kivételnek az Eb és a Web. Ráadásul a túlfelsztorolt sztárkból is mi lett? Miley drogozik, ha csak úgy tartja kedve ledobja a ruháját és ő volt a nagy Hannah Montana minden kislány példaképe. A 2006-2009-es időszakban született kislányok fele a Hannah Montana-n nőtt fel erre a drágalátos Miley mit csinál? Demi szintén drogozik kórházba is került bár ő még az elviselhető sztárok egyike. Szóval ennek a Dove Camaron-nak sem képzelek el más jövőt,mert őt már most túlsztárolják a csodálats Liv és Maddie-vel aminek semmi értelme és bénák a poénok (ha lehet azoknak nevezni őket) Ezt nem tudom megint honnan rángatták elő,de nem is érdekel. Gondolom megint valami gazdag pasinak a drága kis csemetéje aki csináltatott magának egy sorozatot amiben a drágalátos kislánya nem egy hanem két szerepet is játszik. Mellesleg a Teen Beach Movie-t én nem nevezném eredetinek inkább észre vehető,de nem olyan erős Vissza a jövőbe! paródiának. Gondolom ez sem lesz eredeti. A Disney olyat sosem tudott.
2014. február 02. 09:17
mar sok reklamban latgtam ,hogy reklamozza!!
Remelem sietnek alig varom !!!
Remelem sietnek alig varom !!!
2014. február 02. 09:19
Megint valami olyan, amit tutira nem fogok megnézni. Ezek a dízni filmek unalmasak, sablonosak és sekélyesek.
2014. február 05. 17:01
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Még a liv és madiet sem láttam
2014. május 04. 19:59
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Már láttam és nagyonjoo szupii imádom <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: