Johnny Depp abba akarja hagyni a színészetet
2013. július 28. 22:33
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
kittus666 egyetértek : dddd
2013. július 29. 10:24
Megértem Johnny-t, de aanak agyon örülök, hogy két filmmel még megajándékoz minket
Bár hiányozni fog, méghozzá nagyon is
2013. július 29. 12:40
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
De kár!! Remélem csak olyan szünet lesz ez az egész, hogy utána még folytatja... habár megértem és tisztelem a döntését de annyi rajongója van és hát... nagyon rossz lenne ez. Mert például ott van Ryan Gosling is. Neki is elege lett a színészkedésből egy időre (a femina.hu oldalon olvastam)pedig 32 éves!! De amúgy egy csomó színész mondta már ezt és kis szünet után folytatták...
2013. július 29. 13:25
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Az bizony nagy veszteség lenne a filmiparnak. Johnny csodálatos színész.
2013. július 29. 14:50
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
Nagyon jó színész! Kicsi korom óta imádom és szerintem ezzel nem csak én vagyok így
2013. július 30. 01:42
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Egyszer minden szinesz eljut erre a pontra. Johnny fantasztikus szinesz nagyon jo filmekkel, de ha ezt erzi akkor ez lesz a legjobb amit tehet magaval
Amig elvezi addig csinalja
Szerencsere meg van jo par uj filmje es meg jon is majd aminek orulok nagyon!
A filmek itt lesznek mindig velunk szerencsere
Szerencsere meg van jo par uj filmje es meg jon is majd aminek orulok nagyon!
A filmek itt lesznek mindig velunk szerencsere
2013. július 30. 02:03
Én személy szerint őt tartom az egyik legjobb színésznek így nagyon sajnálnám ha a közeljövőben abbahagyná.
2013. július 31. 01:03
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
:shot:
2013. július 31. 12:25
|
|
Biuu.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 207738 offline
|
Ő az egyik legjobb színész,nagyon sajnálnám ha abbahagyná,hiszen egyrészt a kedven színészem,másrészt pedig nagyon jó abban amit csinál!♥ A Karib Tenger Kalózai című filmben alakít szerintem a legnagyobbat!Kár lenne ha most az 5. részben láthatnám utoljára:| :'(
2013. július 31. 21:23
Neee!! :'(
:'( :shot:
Nagyon sajnálom, hiszen a kedvenc színészem, de ha neki így jobb akkor, tegye amit szeretne:)
Nagyon sajnálom, hiszen a kedvenc színészem, de ha neki így jobb akkor, tegye amit szeretne:)
2013. augusztus 02. 09:49
|
|
Lucky Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 206647 offline
|
Neeeeeem!!! Tilos abbahagynia a világon szinte a legjobb színész és nem is beképzelt!!Neeem nem hagyhatja abba!!!!
2013. augusztus 02. 12:03
|
|
Science.Psychoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 204074 offline
|
Egy ekkora színészért nagyon nagy kár lenne!
Azért még van bennem egy kis remény, hátha csak egy kis szünet lenne..
Persze ez az ő döntése. Nem lehet mindent örökké csinálni.
Úgy látszik tudja, hol akarja abbahagyni.
Úgy látszik tudja, hol akarja abbahagyni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: