Johnny Depp abba akarja hagyni a színészetet
2013. július 28. 11:16
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
nem tudunk mit tenni, ez az ő döntése, és tényleg régóta színészkedik..nagyon nagyon sajnálom hogy abba hagyja mert kimondhatatlanul tehetséges, és ha valahol elhangzik az ő neve ott mindenki felkapja a fejét....
annyira sajnálom, hogy már többet nem igazán fogjuk látni a mozivásznon, de azt a két filmet feltétlen megnézem amiben még szerepelni fog.....
#SzeretünkJohnny
2013. július 28. 11:16
Na még csak az kéne...Bár teljesen igaza van.
Meghát , az ő dolga...
Meghát , az ő dolga...
2013. július 28. 11:22
Gondolom, hogy ebbe is bele lehet fáradni egy idő után.
2013. július 28. 11:24
|
|
esztikeee12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 203689 offline
|
Hát végül is az ő dolga, nem lehet mindent örökké csinálni, de nagy kár lenne ha abbahagyná a színészkedést.
2013. július 28. 11:35
Megértem teljesen és támogatom benne. Pihenjen csak, élje az életét, és ha vissza akar térni, újra belevág. Neki nincs oka aggódni, hisz ő egy őstehetség, ha fel is hagy egy időre a színészettel, utána akkor is megrohamozzák.
2013. július 28. 11:41
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nem baj, azt hiszem legyen nekünk annyi elég, hogy szólt róla, ugyanis ez a magányügye, de a lényeg, hogy még forgat filmet, tehát még velünk lesz egy ideig!
2013. július 28. 11:42
|
|
aegyoboraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 206140 offline
|
Nagyon fog hiányozni, Ő is egy a legjobb színészek közül.
Rengeteg filmjét láttam, és mindegyiket nagyon szeretem. Kár, hogy már nem sokáig folytatja ezt az utat, de remélem nagyon boldog lesz ezután is
2013. július 28. 11:44
|
|
netti2515új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 207150 offline
|
Imádom!! Kedvenc színészem. Őt senki nem tudja űberelni, mert annyira tehetséges. Nagyon sok fajta filmben láttam, mind különböző témájú, kategóiájú, és 1000%-on teljesített. Az meg hogy nem nézi magát vissza a TV-ben sajnálhatja, mert remek munkát végez mindig.
De persze megértem, hogy belefáradt. Nagyon várom már az utolsó 2 filmjét, amiknek az előző részeit mind nyomon követtem ♥♥♥
De persze megértem, hogy belefáradt. Nagyon várom már az utolsó 2 filmjét, amiknek az előző részeit mind nyomon követtem ♥♥♥
2013. július 28. 11:49
|
|
BeautyNinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.30. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 168198 offline
|
Az egyik kedvenc színészem,nagyon sajnálnám ha abbahagyná, de meg is értem,és szerintem mindenki egyetért velem abban,hogy kijárna már neki egy Oscar-díj.
)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: