Leigh-Anne-t néhány nappal ezelőtt az egyik koncertjükön fejbe találták egy műanyag üveggel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Üveggel dobták fejbe a Little Mix énekesnőjét
2013. július 28. 09:35
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Szegény Leigh-Anne
ki olyan okos hogy megdobjon egy sztárt?!
2013. július 28. 09:38
Ó istenem! Szegény!
Nem tudom hogy miért megy egyátalán be a kkoncerte a nem is szereti őket!
Nem tudom hogy miért megy egyátalán be a kkoncerte a nem is szereti őket!
2013. július 28. 09:43
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szegény... Biztos, hogy ne dobtam volna fejbe -.-
2013. július 28. 09:43
Kb. hihetetlen hogy egy rajongó képes ilyet csinàlni. Még szerencse, hogy nem történt nagyobb baj és nem sebesítette meg őt az űveg. Èn az ő helyébe a biztonsàgiakkal kidobattam volna a koncertről, utànna meg örülhetett volna annak ha nem jelentem fel. Szóval örüljön neki hogy ennyivel megúszta és Anne nem csinàlt botrànyt belőle.
2013. július 28. 09:49
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Ez ezzel jár sajnos nem ő az első :/
2013. július 28. 09:56
ha valaki szereti a little mixet és rajongó akkor annak ilyet csinálni totál gáz
2013. július 28. 10:04
Nem csodálom, elég sz*r előadás volt
Viccet félretéve, bármilyen rossz is egy előadás, elég szomorú, hogy így fejbe vágták az üveggel, akár üvegből, akár műanyagból készült üveg volt. Elég nagy barom, aki kidob pénzt arra, hogy olyan együttest nézzen meg, akiket nem szeret. Úgy látszik, vannak akiknek sok a pénzük
Viccet félretéve, bármilyen rossz is egy előadás, elég szomorú, hogy így fejbe vágták az üveggel, akár üvegből, akár műanyagból készült üveg volt. Elég nagy barom, aki kidob pénzt arra, hogy olyan együttest nézzen meg, akiket nem szeret. Úgy látszik, vannak akiknek sok a pénzük
2013. július 28. 10:08
Idézet (Chelsy @ 2013.07.28. 10:04)
Nem csodálom, elég sz*r előadás volt
teljesen igazad van
2013. július 28. 10:09
HOPP. szegényke. de ez majdnem olyan vicces volt mint amikor leégett majdnem Harry (1d)
2013. július 28. 10:13
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Szerntem ez betudható annak, hogy talán úgy egy hónapja egy interjúban kérdezték őket, mit csinálnának, ha koncert közben nekik dobnának egy vizelettel teli üveget ( ilyen már történt valakivel) erre Leigh-Anne mondta viccből, hogy ők visszadobnák. Nos, ez nem így lett, de nem is baj, Leigh profin viselkedett.
)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: