A TLC nevű, legendás lánycsapat újult erővel készül a visszatérésre. Új albumra számíthatnak a rajongók, melyről egyre több információ derül ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga dalt írt a TLC-nek
2013. július 28. 08:26
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
aaawwwwww véééégre hallom a gyönyörű hangját egy olyan számban, amit még nem hallottam. Igaz, hogy nem az övé, de ezzel most legalább kihúzom augusztus 11-ig. =D
2013. július 28. 11:10
nagyon tetszik a dal
eddig nem is vettem észre milyen mély hangja van Gagának O.o teljesen más mint az ő dalai
2013. július 28. 12:28
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
TLC??? ezek meg kicsodák??
2013. július 28. 12:50
Ilyet nem tudni ki az a TLC
Lady Gaga nagyon jó dalt irt, kár hogy nem a sajátja lesz..
2013. július 28. 12:53
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Ollé, köszönöm, hogy kikerült a cikk
Azt reméltem, hogy több új dalt kapunk tőlük, de hátha addig még változnak a dolgok. Meglepődtem, hogy Gaga is velük dolgozott. Nem tudom, tetszik ez a dal, de valahogy nem az igazi, még. Persze a lányok verziójával egyből kedvenccé válik ez a dal.
Elkeserítő néhány komment, de tényleg. Oké én sem ismerek néhány előadót, de akkor nem kommentelek a cikkhez és nem közlöm azt, ami egyébként senkit nem érdekel. Végül pedig egy jó értőolvasással simán ki lehet venni a cikkből, hogy kik is ők.
Elkeserítő néhány komment, de tényleg. Oké én sem ismerek néhány előadót, de akkor nem kommentelek a cikkhez és nem közlöm azt, ami egyébként senkit nem érdekel. Végül pedig egy jó értőolvasással simán ki lehet venni a cikkből, hogy kik is ők.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. július 28. 12:55
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Évike12:
Gaga mit balhézik? Egyet mondj. Nem tudsz. (Húsruha, meg egyéb ruhái nem számítanak, az nem balhé, csak divat).
Gaga mit balhézik? Egyet mondj. Nem tudsz. (Húsruha, meg egyéb ruhái nem számítanak, az nem balhé, csak divat).
2013. július 28. 13:00
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
a lányokat nem ismerem .. de ez a dal egész jó
2013. július 28. 13:01
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nem tudjátok mi az a TLC?? az egy csatorna!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.