Jön a Percy Jackson és a szörnyek tengere
2013. október 20. 11:35
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Imádtam!
<3 <3
2014. június 20. 19:28
|
|
Mesi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 203553 offline
|
Igen. Sajnos a filmben nem magarázzák meg ezt a nagy "Amerikaiságot", a könyvben igen, szóval engem már nemigazán zavar. Az első film tetszett (csak utána olvastam el a könyveket) és lehet nem egy az egyben a könyvet követi, de megvan benne az egész hangulata ezért még könyvhöz is hasonlítható. A kettő viszont (szerintem) jobban követi a könyvet, nem ugyanúgy fogalmazza meg a dolgokat de követi, de viszont sehogy sem ugyanaz a hangulat, ez már nem könyv adaptáció hanem egy "film", nagyon "filmes" lett, csak így tudom leírni:/ De Logan Lerman még így is megdobja a színvonalát, így nemrossz. A könyvhöz nem lehet hasonlítani, hisen teljesen elhatárolódott, de a könyvek szuperek:)
2014. június 20. 19:36
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Imádom magát a könyvet de a filmet is!
2014. október 13. 13:35
|
|
Roland Lestrangeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.01. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 221986 offline
|
ez nagyon jó,jövő jáeon lesz a kedvencem,a Titán átka
2014. december 26. 19:30
Szerintem nagyon jó film lett, én könyvben csak a Titán átkáig jutottam el. A színészek kihozták magukból a legjobbat, viszont ütné azt a kategóriát, akik szerint ez a film nem annyira jó, mimt várták.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: