Jön a Percy Jackson és a szörnyek tengere
2013. július 28. 17:21
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
A filmet konkrétan ha meg is nézem, akkor az is csak Logan miatt lesz. Már az első is teljesen eltért a könyvtől, és a második is csak a címében fog hajazni rá. Mindenesetre kíváncsi vagyok hogyan hozzák össze. Mondjuk ha mind az öt részt meg akarják filmesíteni nem ártana belhúzniuk.
2013. július 28. 19:43
Tetszett az első szóval ezután a 2.-at is mindenképp megnézem.
2013. július 29. 09:48
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
2:01-nél az mi, egy póni?
Az első rész úgy-ahogy elment, voltak benne hibák, de főleg az, hogy nagyon amerikai. Nem értem, ha görög mitológiáról van szó, akkor mért nem Görögországban játszódik.
Fenntartásaim vannak így ezzel a második résszel, de Logan és Jake miatt adok egy esélyt neki.
Az első rész úgy-ahogy elment, voltak benne hibák, de főleg az, hogy nagyon amerikai. Nem értem, ha görög mitológiáról van szó, akkor mért nem Görögországban játszódik.
Fenntartásaim vannak így ezzel a második résszel, de Logan és Jake miatt adok egy esélyt neki.
2013. július 29. 15:00
|
|
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline
|
Nagyon várom
az elsőt is imádtam!! <3
2013. július 29. 16:50
|
|
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline
|
Nagyon várom! Nagyon tetszett az első, remélem ez is fog.
2013. július 30. 14:37
|
|
Anett1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 169894 offline
|
Én láttam az első részt filmben. Könyvhöz képest nekem a film úgymond ''csalódás'' mert nagyon sok fontos részt hagytak ki.De azért kíváncsian várom a második részt
2013. augusztus 13. 10:34
könyvben kiolvastam mind az ötöt, de már nagyon vártam hogy vászonra kerüljön a kettő logannal
2013. augusztus 17. 18:28
Már alig várom,láttam az első részt és az nagyon tetszett.Könyvben még nem olvastam.
2013. szeptember 08. 22:34
|
|
Dorothy92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 211444 offline
|
Nagyon tetszett ez a film, meglátszott hogy más rendezte a 2-t. Imádtam a poénokat és a vízi szörnyeket, kedvenceim a zombik voltak. A filmet csak ajánlani tudom.
2013. október 05. 13:22
|
|
Clara Oswin Oswaldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 212946 offline
|
Nagyon tetszett klassz volt és vicces is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: