Jön a Percy Jackson és a szörnyek tengere
2013. július 28. 06:37
Stanley is benne lessz? Hűűű.
Az első rész tetszett, kíváncsian várom a másodikat is.
2013. július 28. 08:47
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Úúú.. az első részt imádtam! Nagyon jóvolt. Úgy várom, nagyon jónak tűnik
biztos az is lesz<3
2013. július 28. 13:23
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Hát ez egy nagy xarnak tűnik, már bocsánat. Harry Potter-ből csoda járgány, transformers robotok, MIB-ből titkos ügyosztály.......
Az első jó volt, de ez a trailer nem győzött meg, sőt. BMV
Az első jó volt, de ez a trailer nem győzött meg, sőt. BMV
2013. július 28. 13:27
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon örülök a második résznek. Az elsőt is imádtam.
2013. július 28. 13:32
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
WOw!
Kíváncsian várom, bár vannak fenntartásaim. Az első rész is teljesen ellent mond a görög mitológiának, és annyira Amerika központú, hogy az már röhejes. Annak kifejezetten örülök, hogy Grovert is újra láthatjuk, hiszen a helyzet és jellem komikum gyakorlatilag ő, ha mondhatom ezt. Ő az ügyeletes humorista a filmben. Azt hittem, ebben már nem fog szerepelni így örülök. Jake Abel hangja fantasztikus
Alexandrát sosem bírtam, Nathan egyem meg a szívét már itt is meg tudott nevettetni, ebben a 10 másodpercben és Logan!
Miatta nekem kötelező!
Kíváncsian várom, bár vannak fenntartásaim. Az első rész is teljesen ellent mond a görög mitológiának, és annyira Amerika központú, hogy az már röhejes. Annak kifejezetten örülök, hogy Grovert is újra láthatjuk, hiszen a helyzet és jellem komikum gyakorlatilag ő, ha mondhatom ezt. Ő az ügyeletes humorista a filmben. Azt hittem, ebben már nem fog szerepelni így örülök. Jake Abel hangja fantasztikus
2013. július 28. 14:43
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
jaj alig várom imádtam az elsőt is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: