Selena Gomez: „Mindig törődni fogok Justinnal”
2013. július 30. 15:20
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
Ez jó vicc. xdd Selena röhelyes. Semmit nem érne Justin és a barátai nélkül.
Meg hogy kiáll mellette, ne nevetes ki. eddig porig aláztad.. Miss szalona. :*
2013. július 30. 20:30
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
selena csak alázta justint amit ő teljesen megérdemel szeretem selenát és ő ezt csak azèrt mondja hogy beszéljenek róla de ezzel nincs bajom attól még szeretem őt minden szzárnak van figyeleeméhsége de selenának nem olyan módon mint justinnak enny!
2013. július 30. 22:40
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Megértem, csaknem két évig voltak együtt, ez ennyi idős korban hosszú időnek számít. Justin az elmúlt hetekben elviselhetetlen, Sel vesd be magad és térítsd észhez, bár nekem aztán mindegy...
2013. július 31. 00:13
Ez nagyon aranyos Selenától.Justin akármennyire is botrányos,tényleg nem múlik el a szerelem egyhamar
Nagyon összeillenek,kár lenne ezért a szép párosért
Hátha észhez téríti Justint Sell és akkor minden jó lesz(bár olyan sosincs hogy minden jó)
2013. július 31. 10:31
Ez nagyon aranyos Selenától.Bármennyien nem szeretik Selly-t,nagyon jószívű,és ez többet ér sok dolognál.Szerintem mondjuk Justin nem érdemli meg,de a szerelem tényleg nem múlik el hamar...
2013. július 31. 11:19
bocsi fanok,de szerintem Justin-en nem lehet segíteni. -.-"
2013. július 31. 11:28
rajta tényleg nincs mit segíteni....már Isten se segít rajta...komolyan...egy jó verés és nevelés..talán az...
És nem rég Selena még videóban csúfolta ki....mostmár kezdem őket nagyon nagy unni -,-
És nem rég Selena még videóban csúfolta ki....mostmár kezdem őket nagyon nagy unni -,-
2013. július 31. 14:27
Ez nagyon kedves Selenatol, de én a helyébe nem törödnék vele:$
2013. július 31. 14:37
|
|
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline
|
Ez nagyon kedves és szép Selenátol.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.

0 felhasználónak tetszik: