Selena Gomez: „Mindig törődni fogok Justinnal”
2013. július 31. 14:37
|
|
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline
|
de most akkor mi van most járnak vagy nem?
2013. július 31. 14:39
|
|
KicsiPupu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 190716 offline
|
nem értem hogy "segítene" rajta... :/
2013. július 31. 15:59
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Mindig törődni fog vele, amikor lejáratja? hüm..
2013. július 31. 18:30
Jajj, persze vegyétek csak be -.-" selena olyan kétszínű hogy már fáj!!! nem fog neki segíteni, sőt álandóan csak megalázza! Justin egyszer rózsát vitt neki és volt egy olyan kép hogy a kocsijához megy vissza rózsával a kezében és sír... ahha persze nagyon törődik vele -.-"
2013. július 31. 21:23
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
Vicc látni a kommenteket, miszerint ez kedves Selenától, miközben viccet csinált belőle:DDD Hagyjuk már, mindkettő gyerek még, mindkettő baromi hülye elvette az eszüket a sztárság.
2013. augusztus 01. 00:53
Nem szeretnék durván kommentálni, de valahol, mélyen, egyet kell értenem BebeQueen-nal. Minden szava igaznak mondható!
2013. augusztus 01. 09:58
Össze se illenek. justin-nak 1 korához illő lány kéne aki vak vagy hülye! De Selena?! Ez komoly?! Te több vagy ennél ne már!
2013. augusztus 01. 11:35
Nem értem a drámájukat. Vele vagy nélküle... Kit érdekel? Csak szenvednek. Semmi értelme nincs már.
2013. augusztus 01. 12:55
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Ő tudja,én nem törödnék vele!!már bocs.
2013. augusztus 01. 13:56
|
|
ChanelForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 197957 offline
|
Idézet
Wii. írta
„Én mindig törődni fogok vele, és megvédem azoktól, akik bántani akarják.”
megvédi azoktól akik bántani akarják??! úristen mekkora álszent dög.. nemrég nem ő gúnyolta meg nem is 1x megalázta? és még ő védi meg? o.O nem igaz hogy milyen jó színésznő.. meg mi az hogy "ez nagyon kedves tőle" ???! -mert egy jó páran ezt kommizták! hát nagyon kedves tőle hogy justinnak azt mondja hogy mennyire elege van belőle stb. de másnak már bezzeg meg megvédi a rosszakaróktól ...-.- hát ugyan ez volt maite perroni-val is hogy az ő szemébe lehordta másnak meg jókodik.. ( http://starity.hu/magazin/6191-selena-peldakepenek-tartja-maite-perronit/ )
ui.: nem érdekel ki mit mond, nekem ez a véleményem
.
„Én mindig törődni fogok vele, és megvédem azoktól, akik bántani akarják.”
megvédi azoktól akik bántani akarják??! úristen mekkora álszent dög.. nemrég nem ő gúnyolta meg nem is 1x megalázta? és még ő védi meg? o.O nem igaz hogy milyen jó színésznő.. meg mi az hogy "ez nagyon kedves tőle" ???! -mert egy jó páran ezt kommizták! hát nagyon kedves tőle hogy justinnak azt mondja hogy mennyire elege van belőle stb. de másnak már bezzeg meg megvédi a rosszakaróktól ...-.- hát ugyan ez volt maite perroni-val is hogy az ő szemébe lehordta másnak meg jókodik.. ( http://starity.hu/magazin/6191-selena-peldakepenek-tartja-maite-perronit/ )
ui.: nem érdekel ki mit mond, nekem ez a véleményem
teljes mértékben igazad van!!!
2013. augusztus 01. 15:19
|
LLiillllaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 206774 offline
|
Legalább ha énekelni tudnának....:/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: