Starity

Kérdezz-felelek II.

2915 oldal 2899 2900 2901 2902 2903 2904 2905 2906 2907 2908 2909
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. október 30. 15:38 #58061
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Idézet (Harlow @ 2020.10.30. 14:59)
Eddig kicsit konfliktusosan, de volt már rosszabb is. Délelőtt még játszottam az öcsémmel (kicsit Overcooked függők vagyunk, hihi), most pedig itt vacakolgatok kicsit, zenét hallgatok, aztán tanulnom kell majd.
Van olyan előadó, híresség, akit a környezetedben sokan szeretnek, de te valahogy, valamiért nem tudtad megkedvelni? Ha igen, ki az, és miért?

Elég sok ilyen van, de a legtöbb emberről semleges véleményen vagyok. Akivel mindig valahol szembetalálkozok, legyen az a barátnőm szobájának fala vagy az iskolai rádió, az Billie Eilish. Igen, nagyon tehetséges a testvérével együtt, de nekem valahogy nem tud hitelesnek hangzani a zenéje. Az első szárnybontogatásait és a régebbi demóit még én is meg-meg hallgattam, de úgy érzem, hogy a legfrissebb alkotásaival csak egy bizonyos közönségnek akar megfelelni. Volt már gondom néhány kijelentésével, amikben a saját zenéjét és "stílusát" más műfajok és előadóknál jobbnak, értékesebbnek vallotta (és még neveket is említett). Nincs bajom azzal, ha más-más előaók értékelik egymást, vagy véleményt mondanak, de az övé nem ment bele a részletekbe, csak a felszínt érintette, így teljesen úgy tűnt, mintha semmi tiszteletet nem érezne az iránt a zeneipar és kultúra iránt, ami őt befogadta és elismerte (mert valljuk be, rengeteg elismerést kapott rövid idő alatt).
Melyik előadó albumát vásároltad meg életedben legelőször?
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2020. október 30. 15:42 #58062
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17195
Csatolások: 192819
Azonosító: 270554
Idézet (TearsOnMirror @ 2020.10.30. 15:38)
Elég sok ilyen van, de a legtöbb emberről semleges véleményen vagyok. Akivel mindig valahol szembetalálkozok, legyen az a barátnőm szobájának fala vagy az iskolai rádió, az Billie Eilish. Igen, nagyon tehetséges a testvérével együtt, de nekem valahogy nem tud hitelesnek hangzani a zenéje. Az első szárnybontogatásait és a régebbi demóit még én is meg-meg hallgattam, de úgy érzem, hogy a legfrissebb alkotásaival csak egy bizonyos közönségnek akar megfelelni. Volt már gondom néhány kijelentésével, amikben a saját zenéjét és "stílusát" más műfajok és előadóknál jobbnak, értékesebbnek vallotta (és még neveket is említett). Nincs bajom azzal, ha más-más előaók értékelik egymást, vagy véleményt mondanak, de az övé nem ment bele a részletekbe, csak a felszínt érintette, így teljesen úgy tűnt, mintha semmi tiszteletet nem érezne az iránt a zeneipar és kultúra iránt, ami őt befogadta és elismerte (mert valljuk be, rengeteg elismerést kapott rövid idő alatt).
Melyik előadó albumát vásároltad meg életedben legelőször?

Életem első saját zenei albuma, amit magamnak vettem, egy Monsta X album volt, ami a "Shine Forever" címre hallgatott. Azóta is kicsit elérzékenyülök, ha ránézek a polcomon.
Na és neked?
2020. október 30. 16:23 #58063
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.10.30. 15:42)
Életem első saját zenei albuma, amit magamnak vettem, egy Monsta X album volt, ami a "Shine Forever" címre hallgatott. Azóta is kicsit elérzékenyülök, ha ránézek a polcomon.
Na és neked?

Ha jól emlékszem az első album, amit megvásároltam az a Pierce The Veil Collide With The Sky című albuma. Hihetetlenül sokat jelentett akkor nekem az az album, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy néhány dal nem vált ki belőlem megállíthatatlan sírást, ha a megfelelő pillanatban hallom. Ezen az albumon olyan legendás dalok szerepelnek, mint a King For a Day, ami Kellin Quinnel együtt készült és még ma is az egyik legmeghatározóbb kollaboráció a műfajban. Na és ott van még a Hold On Till May és a Bulls In The Bronx, amelyeket egy rajongó sajnálatos öngyilkossága ihletett. Tudva a héttártörténetet, szívfacsaró meghallgatni az említett két dalt.
Melyik a kedvec magyar költőd és miért?
2020. október 31. 00:17 #58064
bees knees
bees knees
semper fi

Státuszmy 'give a fucks' are on vacation
Hozzászólás: 1557
Csatolások: 62
Azonosító: 272577
Idézet (TearsOnMirror @ 2020.10.30. 16:23)
Ha jól emlékszem az első album, amit megvásároltam az a Pierce The Veil Collide With The Sky című albuma. Hihetetlenül sokat jelentett akkor nekem az az album, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy néhány dal nem vált ki belőlem megállíthatatlan sírást, ha a megfelelő pillanatban hallom. Ezen az albumon olyan legendás dalok szerepelnek, mint a King For a Day, ami Kellin Quinnel együtt készült és még ma is az egyik legmeghatározóbb kollaboráció a műfajban. Na és ott van még a Hold On Till May és a Bulls In The Bronx, amelyeket egy rajongó sajnálatos öngyilkossága ihletett. Tudva a héttártörténetet, szívfacsaró meghallgatni az említett két dalt.
Melyik a kedvec magyar költőd és miért?

Kosztolányi mert egy zseni volt, meg Dékány Dávid mert a legtöbb versével nagyon tudok azonosulni
ha volt őszi szüneted, mivel töltötted?
2020. október 31. 01:15 #58065
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (bees knees @ 2020.10.31. 00:17)
Kosztolányi mert egy zseni volt, meg Dékány Dávid mert a legtöbb versével nagyon tudok azonosulni
ha volt őszi szüneted, mivel töltötted?

Volt őszi szünetem; azon túl, hogy megpróbáltam tanulni valamennyit, hogy a vizsgaidőszakot majd ne csúszással kezdjem, egész sokat olvastam, sorozatokat néztem, a családommal voltam, filmeztem, tevékenykedtem egy picit a kertben is, játszottam a testvéreimmel és az unokatestvéreimmel (online), és itt időztem a fórumon. Nagyjából ennyi, azt hiszem. Igyekeztem úgy pihenni, hogy ennek egy része hasznos tevékenység legyen, egy része pedig egyszerű szórakozás, kikapcsolódás.
Na és veled mi a helyzet?
2020. október 31. 12:16 #58066
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.10.31. 01:15)
Volt őszi szünetem; azon túl, hogy megpróbáltam tanulni valamennyit, hogy a vizsgaidőszakot majd ne csúszással kezdjem, egész sokat olvastam, sorozatokat néztem, a családommal voltam, filmeztem, tevékenykedtem egy picit a kertben is, játszottam a testvéreimmel és az unokatestvéreimmel (online), és itt időztem a fórumon. Nagyjából ennyi, azt hiszem. Igyekeztem úgy pihenni, hogy ennek egy része hasznos tevékenység legyen, egy része pedig egyszerű szórakozás, kikapcsolódás.
Na és veled mi a helyzet?

Volt őszi szünetem, de nem volt valami eseménydús. A szabadidőmet tanulással, olvasással, sorozat és filmnézéssel töltöttem leginkább. A netem az elmúlt időben szinte használhatatlan volt, így nem sok mindent tudtam csinálni. Semmilyen érdekes helyen nem voltam, csak néhány rokonomat látogattam meg és kétszer elmentem ruhát és írószereket vásárolni.
Miről készítettél utoljára fotót?
2020. október 31. 12:30 #58067
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.10.31. 12:16)
Volt őszi szünetem, de nem volt valami eseménydús. A szabadidőmet tanulással, olvasással, sorozat és filmnézéssel töltöttem leginkább. A netem az elmúlt időben szinte használhatatlan volt, így nem sok mindent tudtam csinálni. Semmilyen érdekes helyen nem voltam, csak néhány rokonomat látogattam meg és kétszer elmentem ruhát és írószereket vásárolni. 
Miről készítettél utoljára fotót?

A cicánkról. wub.gif
Van valamilyen allergiád?
1 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror
2020. október 31. 17:52 #58068
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.10.31. 12:30)
A cicánkról.
Van valamilyen allergiád?

Egyenlőre még nem mentem el allergiavizsgálatra, de a tüneteim alapján nagy valószínűséggel allergiás vagyok a proatkára.
Szerinted melyik az sütemény, amit a legjobban el tudsz készíteni?
2020. október 31. 22:28 #58069
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.10.31. 17:52)
Egyenlőre még nem mentem el allergiavizsgálatra, de a tüneteim alapján nagy valószínűséggel allergiás vagyok a proatkára.
Szerinted melyik az sütemény, amit a legjobban el tudsz készíteni?

A brownie: valahogy érzékem van hozzá, hogy pont a megfelelő ideig süssem, és ne legyen se túl száraz, se túl nyers. Erre büszke is vagyok egyébként.
Ki a kedvenc detektíved, ha van ilyened?
1 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror
2020. október 31. 23:45 #58070
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.10.31. 22:28)
A brownie: valahogy érzékem van hozzá, hogy pont a megfelelő ideig süssem, és ne legyen se túl száraz, se túl nyers. Erre büszke is vagyok egyébként.
Ki a kedvenc detektíved, ha van ilyened?

Bár szeretem a bűnügyi regényeket, sorozatokat, filmeket, mégis vissza kell térnem a gyerekkoromba ezzel a válasszal és a Scooby Ganget mondani az egyik kedvencemnek, mivel egészen kiskoromban ez a gyerekeknek készített rajzfilmsorozat kedveltette meg velem a műfajt. Azt is érdemes hozzátennem, hogy a Scooby-Doo az egyike annak a pár kiskorom óta kedvelt sorozatnak, amit még ma is szívesen leülök megnézni.
Melyik egy olyan előadó, amelyről nem gondoltad volna, hogy valaha is meg fogod kedvelni a munkásságát, de mégis így történt?
2020. október 31. 23:52 #58071
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.10.31. 23:45)
Bár szeretem a bűnügyi regényeket, sorozatokat, filmeket, mégis vissza kell térnem a gyerekkoromba ezzel a válasszal és a Scooby Ganget mondani az egyik kedvencemnek, mivel egészen kiskoromban ez a gyerekeknek készített rajzfilmsorozat kedveltette meg velem a műfajt. Azt is érdemes hozzátennem, hogy a Scooby-Doo az egyike annak a pár kiskorom óta kedvelt sorozatnak, amit még ma is szívesen leülök megnézni. 
Melyik egy olyan előadó, amelyről nem gondoltad volna, hogy valaha is meg fogod kedvelni a munkásságát, de mégis így történt?

Ava Max. Nem tudom, hogy miért volt nekem sokáig kicsit antipatikus, én sem értem magam. Nemrég kezdtem el több számát is hallgatni, és rá kellett döbbenjek, hogy csodálatos hangja van, és a dalszövegei sem rosszak.
Nálad hogy néz ki egy produktív nap, aminek a végén elégedett vagy magaddal?
2020. november 01. 18:18 #58072
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.10.31. 23:52)
Ava Max. Nem tudom, hogy miért volt nekem sokáig kicsit antipatikus, én sem értem magam. Nemrég kezdtem el több számát is hallgatni, és rá kellett döbbenjek, hogy csodálatos hangja van, és a dalszövegei sem rosszak.
Nálad hogy néz ki egy produktív nap, aminek a végén elégedett vagy magaddal?

Nálam egy tökéletes mértékben produktív nap viszonylag korai keléssel kezdődik. Reggel egy kicsit kikapcsolódok, olvasok és esetleg megnézek egy jó sorozatrészt. Utána nekiállok tanulni, először a házifeladataimnak, kidolgozandó tételeknek, majd felkészülök felelésekre vagy más számonkérésekre. Utána tartok egy kis szünetet, amit pakolással töltök. Játszok egy picit a kiscicámmal és folytatom a tanulást. Esetleg este elmegyek kocogni és még éjfél előtt ágyba kerülök (bár ez sosem szokott megtörténni).
Milyen háziállataid vannak és mi a nevük?
2020. november 01. 18:21 #58073
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.11.01. 18:18)
Nálam egy tökéletes mértékben produktív nap viszonylag korai keléssel kezdődik. Reggel egy kicsit kikapcsolódok, olvasok és esetleg megnézek egy jó sorozatrészt. Utána nekiállok tanulni, először a házifeladataimnak, kidolgozandó tételeknek, majd felkészülök felelésekre vagy más számonkérésekre. Utána tartok egy kis szünetet, amit pakolással töltök. Játszok egy picit a kiscicámmal és folytatom a tanulást. Esetleg este elmegyek kocogni és még éjfél előtt ágyba kerülök (bár ez sosem szokott megtörténni).
Milyen háziállataid vannak és mi a nevük?

Van egy teknősöm, aki formabontóan a Vazul névre hallgat, illetve egy családilag közös cicánk, Zizi (aki eredetileg a húgomé, de mindenki egy picit a magáénak érzi).
Ha egy dekorációs elemet ki kellene emelned a szobádban, mint a kedvenced, akkor mi lenne az és miért?
2020. november 01. 19:23 #58074
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.11.01. 18:21)
Van egy teknősöm, aki formabontóan a Vazul névre hallgat, illetve egy családilag közös cicánk, Zizi (aki eredetileg a húgomé, de mindenki egy picit a magáénak érzi).
Ha egy dekorációs elemet ki kellene emelned a szobádban, mint a kedvenced, akkor mi lenne az és miért?

Imádom a szobámat díszítgetni, ezért nehéz kiemelni csak egy dekorációs elemet. Nagyon sok fényfüzérem van, amiket imádok, de a kedvencemnek a sokszínű díszpárna és plüssállat gyűjteményemet mondanám, amit minden este egy átok leszedni az ágyamról és az ülőgarnitúrámról, de megéri.
Van vagy volt kint valamilyen poszter a faladon? Ha igen, akkor milyen?
2020. november 01. 20:02 #58075
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.11.01. 19:23)
Imádom a szobámat díszítgetni, ezért nehéz kiemelni csak egy dekorációs elemet. Nagyon sok fényfüzérem van, amiket imádok, de a kedvencemnek a sokszínű díszpárna és plüssállat gyűjteményemet mondanám, amit minden este egy átok leszedni az ágyamról és az ülőgarnitúrámról, de megéri. 
Van vagy volt kint valamilyen poszter a faladon? Ha igen, akkor milyen?

Sokáig voltak kint zenekaros, filmes plakátok a falamon, de aztán leszoktam róla, és most már csak képek vannak kint, bekeretezve.
Melyik az órarend szempontjából kedvenc tanítási napod?
2020. november 01. 20:16 #58076
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.11.01. 20:02)
Sokáig voltak kint zenekaros, filmes plakátok a falamon, de aztán leszoktam róla, és most már csak képek vannak kint, bekeretezve.
Melyik az órarend szempontjából kedvenc tanítási napod?

Talán a csütörtökönt mondanám a kedvencemnek, mivel aznap dupla irodalommal kezdünk, ami a kedvencem. Alapvetően egy elég laza nap, így van mindig időm felkészülni másnapra, mivel nem fáradok el annyira.
Mi az a fura szokásod, amiről akkor tudtad meg, hogy szokatlannak számít, amikor valaki megemlítette?
2020. november 01. 20:54 #58077
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.11.01. 20:16)
Talán a csütörtökönt mondanám a kedvencemnek, mivel aznap dupla irodalommal kezdünk, ami a kedvencem. Alapvetően egy elég laza nap, így van mindig időm felkészülni másnapra, mivel nem fáradok el annyira. 
Mi az a fura szokásod, amiről akkor tudtad meg, hogy szokatlannak számít, amikor valaki megemlítette?

Húha, volt egy pár ilyen életem során... rohog.gif Az egyik, ami hirtelen eszembe jutott, az az, hogy én sokáig újraírtam a füzeteimnek azt a részét, ami szerintem csúnya lett, ez pedig sokakban keltett megrökönyödést.
Van valamilyen olyan szerinted különleges külső adottságod, ami másnak nincs a környezetedben?
2020. november 01. 21:33 #58078
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.11.01. 20:54)
Húha, volt egy pár ilyen életem során... Az egyik, ami hirtelen eszembe jutott, az az, hogy én sokáig újraírtam a füzeteimnek azt a részét, ami szerintem csúnya lett, ez pedig sokakban keltett megrökönyödést.
Van valamilyen olyan szerinted különleges külső adottságod, ami másnak nincs a környezetedben?

átérzem, én is mindig átírom azokat a részeket, ami nem felel meg a saját elvárásaimnak
Szerintem nincsen különösebben. Nagyon furán tudom forgatni a végtagjaimat, de ezt nem mondanám túl különlegesnek, inkább elriasztónak. lol A mamám szerint szép fülem van (?) bár ez szerintem csak valami hóbortja. xd
Milyen akcentussal beszéled az angol nyelvet?
értve, hogy a beszéded milyen akcentusra hajaz
2020. november 01. 21:38 #58079
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Idézet (TearsOnMirror @ 2020.11.01. 21:33)
átérzem, én is mindig átírom azokat a részeket, ami nem felel meg a saját elvárásaimnak
Szerintem nincsen különösebben. Nagyon furán tudom forgatni a végtagjaimat, de ezt nem mondanám túl különlegesnek, inkább elriasztónak. lol A mamám szerint szép fülem van (?) bár ez szerintem csak valami hóbortja. xd
Milyen akcentussal beszéled az angol nyelvet?
értve, hogy a beszéded milyen akcentusra hajaz

Ordenáré magyar akcentussal. rohog.gif Egyébként ha egy angol nyelvterületre kellene leszűkítenem a kiejtésem, akkor az amerikainak és a britnek egy érdekes keveredését tudnám mondani. A kiejtésem sajnos még kicsit csiszolandó, mert a legtöbbet írásban használom a nyelvet.
Mi volt a jeled az óvodában?
2020. november 02. 00:32 #58080
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Idézet (Harlow @ 2020.11.01. 21:38)
Ordenáré magyar akcentussal. Egyébként ha egy angol nyelvterületre kellene leszűkítenem a kiejtésem, akkor az amerikainak és a britnek egy érdekes keveredését tudnám mondani. A kiejtésem sajnos még kicsit csiszolandó, mert a legtöbbet írásban használom a nyelvet.
Mi volt a jeled az óvodában?

A jelem egy bénán megrajzol virág volt. Eléggé basic.
Szerinted jó vagy az ajándékozásban?
2915 oldal 2899 2900 2901 2902 2903 2904 2905 2906 2907 2908 2909
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!