Idézet (Harlow @ 2020.10.30. 14:59)
Eddig kicsit konfliktusosan, de volt már rosszabb is. Délelőtt még játszottam az öcsémmel (kicsit Overcooked függők vagyunk, hihi), most pedig itt vacakolgatok kicsit, zenét hallgatok, aztán tanulnom kell majd.
Van olyan előadó, híresség, akit a környezetedben sokan szeretnek, de te valahogy, valamiért nem tudtad megkedvelni? Ha igen, ki az, és miért?
Van olyan előadó, híresség, akit a környezetedben sokan szeretnek, de te valahogy, valamiért nem tudtad megkedvelni? Ha igen, ki az, és miért?
Elég sok ilyen van, de a legtöbb emberről semleges véleményen vagyok. Akivel mindig valahol szembetalálkozok, legyen az a barátnőm szobájának fala vagy az iskolai rádió, az Billie Eilish. Igen, nagyon tehetséges a testvérével együtt, de nekem valahogy nem tud hitelesnek hangzani a zenéje. Az első szárnybontogatásait és a régebbi demóit még én is meg-meg hallgattam, de úgy érzem, hogy a legfrissebb alkotásaival csak egy bizonyos közönségnek akar megfelelni. Volt már gondom néhány kijelentésével, amikben a saját zenéjét és "stílusát" más műfajok és előadóknál jobbnak, értékesebbnek vallotta (és még neveket is említett). Nincs bajom azzal, ha más-más előaók értékelik egymást, vagy véleményt mondanak, de az övé nem ment bele a részletekbe, csak a felszínt érintette, így teljesen úgy tűnt, mintha semmi tiszteletet nem érezne az iránt a zeneipar és kultúra iránt, ami őt befogadta és elismerte (mert valljuk be, rengeteg elismerést kapott rövid idő alatt).
Melyik előadó albumát vásároltad meg életedben legelőször?

1 felhasználónak tetszik: