Idézet (Desert of Blood @ 2020.01.08. 22:35)
JR Ward - Fekete Tőr Testvériség sorozat (csak másfél könyvet olvastam, több mint sok) Sarah J. Maas könyvei, bármelyik sorozatba kezdtem bele, a főhősnő kibírhatatlan volt, Melissa Landers - Elidegenítve sorozata, és kövezzetek meg, de George R. R. Martin Trónok Harca sorozata is.

És nem, nem az a probléma, hogy túl fiatal vagyok, hogy megértsem, vagy túl hosszú a könyv, vagy akármi, egyszerűen olyan érzésem volt, mint amikor Jókai beszélt oldalakon keresztül a semmiről, csak ide beszúrtak pár sárkányt, hogy
érdekesebb legyen.
Neked?
húú, nálam elég hosszú a lista lol. a legrosszabb az mindenképp Alyson Noël Halhatatlanok című könyvsorozata, már 12 évesen se tetszett, pedig akkor még nem voltam ennyire szigorú a könyvekkel lol. (dis)honorable mentions: Jennifer L. Armentrout - Luxen sorozat, Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt, Anna Todd - After, Gárdonyi Géza - Egri csillagok, illetve Sarah J. Maas könyveit én sem szívlelem (megkönnyebbültem egyébként, hogy ezzel nem vagyok teljesen egyedül:'D). viszont itt inkább be is fejezem a felsorolást, nem akarok több rajongót magamra haragítani:'D
tartod még a kapcsolatot a gyerekkori legjobb barátoddal?