Vége az Indul a riszának
2013. július 26. 22:42
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
neeeeeeeeemááááááááááááááááááááááár:( pedig tök jó "volt"
2013. július 26. 22:42
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Szerettem azt a műsort
kár hogy vége.
De azért lehetett volna folytatni.De most vége és jönnek még újjak,újjak,újjak,
De semelyik műsor nem érheti el ezt.
De azért lehetett volna folytatni.De most vége és jönnek még újjak,újjak,újjak,
De semelyik műsor nem érheti el ezt.
2013. július 26. 22:52
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Kár.Pedig szerettem/szeretem
2013. július 26. 23:11
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Egy világ omlott össze bennem... Szerettem a sorozatot, a Disney-t csak ez miatt, meg a régebbi, a jónak nevezhető sorozatokért néztem. Még anno a Hannah Montana is nagy csalódás volt számomra, amikor bejelentették, hogy vége, most meg a Shake it up is...
Sajnálom, hogy ilyen hamar már vége is, mert 3 évadnál többre számítottam.
2013. július 26. 23:14
|
|
Trixie99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194929 offline
|
Ez volt az egyetlen sorozat, amit néztem mostanság a Disney-n, hiszen eléggé rosszak az új sorozatok. Leginkább csak abból áll, hogy megint kitalálnak valami hülyeséget, aminek semmi értelme.
De attól még a kedvencem marad, főleg a benne szereplő lányok miatt, akiket nagyon szeretek.
(L)
De attól még a kedvencem marad, főleg a benne szereplő lányok miatt, akiket nagyon szeretek.
2013. július 26. 23:24
Szerintem éppen idejében kaszálták el a sorozatot, mert hát eléggé megcsappant az érdeklődés a sorozat iránt az utóbbi időben. Egyszer mindennek vége lesz. Ez az egész sorozat másról se szólt csak arról hogyan ugráljunk egyet jobbra és egyet balra, és hogy megmutassuk, hogy milyen felettébb hülyeségeket tudnak összehozni. Lényegében a nem volt normális története, értelme se. Elvileg a tánc lett volna a fő témája, ehelyett csak el lett bohóckodva néhány tinivel. Már úgyis igérgetik az újabb sikeres *dióta Disney által kreált csodás kopi sorozatokat és szereplőket. Rossz belegondolni abba, hogy az elmúlt pár évbe, hogy süllyed le a szint a Disney-n. Egy normális sorozatot nem tudnék mondani, amit ott vetitenek le, mert mindet ugyanolyan slampos humorral fűszerezik meg. A lányokért nem vagyok oda, de lehet ők jobban észhez tértek, hogy a Disney nem feltétlen alapozza meg a karrierjüket. Bár ezután amit ott leműveltek, nem tudok belőlük többet kinézni. Énekesek és szinészek akarnak lenni?? Akkor húzzanak bele, mert ez édes kevés, amit ők ketten produkáltak. Nem vagy kárörvendő (csak ritkán), de azért sok sikert nekik a továbbiakban, netalántán még benő a fejük lágya és nem jutnak Selena és a többi Disney gyártmány sorsára.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: