20 éves lett Taylor Momsen
2013. július 26. 22:41
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Taylor Momsen az egyik legnagyobb kedvencem, tökéletes hang, a stílusát is imádom, több pedig nem is kell. nem értem, hogy egy-kettő elmeroggyant már megint mi a francért osztja, hogy hogy néz ki. ember! nem tök mindegy, hogy egy énekesnek milyen a kinézete, elvégre a zenét hallgatni kell, bár pár okos hozzászólás alapján nem hiszem, hogy erre mindenki rájött már. amíg valaki jó zenét csinál, magasról tojom le, hogy sminkeli ki magát... amúgy még néhány celebecske példát vehetne róla. iszonyat jó zenét csinál, baromi jól énekel, és modellként sem utolsó. kevesen vannak, akik ilyen fiatalon ennyi mindent el tudnak érni, emelem előtte a kalapom, komolyan.
drága Tay, boldog szülinapot!
drága Tay, boldog szülinapot!
2013. július 27. 00:02
Emlékszem mikor 2010 elején meghallottam a Make Me Wanna Die-t azonnal beleszerettem a dalba. Ezután kutakodtam kicsit, hogy van-e esetleg több számuk. A klipjéért is oda voltam, annyira tetszett az egész videó hangulata, és ahogyan megcsinálták. Az erős túlzás, hogy rajongok érte, de elismerem, hogy van benne valami spiritusz, amitől eltér a mai énekesektől. Egész fiatalon kezdte a vad oldalát bemutatni. Szerintem átlagos lányként, és vad "pandaszemű" csajként is szuperül néz ki. Nincs konkrétan nagy felhajtás körülötte, mert hát nem sokan preferálják stilusát. Tehetséges csajszi. Azt hittem régebben én is, hogy idősebb, erre meg tőlem is fiatalabb pár hónappal. Boldog Születésnapot neki !
2013. július 27. 09:29
|
|
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 852 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline
|
Csak?Én azt hittem hogy több mint húsz éves
...
boldogat
boldogat
2013. július 27. 11:14
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Boldog szülinapot!
2013. július 29. 13:18
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon sok boldogságot neki így utólag is!!
)
2013. augusztus 07. 17:48
|
|
xXBornToMusicXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 206560 offline
|
Boldogat neki utólag is (nagyon utólag)
2013. augusztus 22. 13:28
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
jaj, ehhez a cikkhez még nem is írtam. :oooo én írtam aznap Taylor twitterjére, felköszöntöttem. ^-^
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: