Idézet (Ágika21 @ 2013.07.27. 11:42)
Nem. Feltöltött egy videót Youtubera és felhívták stb. és nincs olyan ,hogy furcsa ember csak más az ízlése. Adtól ,hogy neked iritáló ,másnak még lehet kellemes. nézzük Lana Del Rey, úgy láttam neked tetszik , szerintem tehetségtelen. emellett smink nélkül úgy nézki ,mint egy 50 éves. de még sem írom oda a sértő véleményemet mert tiszteletben tartam másnak a kedvencét. és csak megjegyezném hallottad egy darab számát és te már le is vontad a véleményed róla. pedig semmit nem tudsz róla még is úgy beszélsz róla ,mint ha te nagyon is tudnál róla mindent. na én ezt nevezném szánalmasnak.
nem lehet mindenkinek azonos ízlése, és nem szeretheti mindenki ugyanazt a zenét sem. nekem is van egy véleményem, neked is. én csupán leírtam a gondolatomat a témával kapcsolatban, és mivel ez egy fórum, ehhez jogom van, amíg kultúráltan teszem. igen, egy számát hallottam, de már ebből leszűrtem, hogy soha nem lesz a kedvencem, kivéve ha a zenéje 180°-os fordulatot vesz, lecseréli azt, aki a zenéit írja neki, és átesik egy hangszálműtéten. akkor TALÁN mégegyszer meg merem hallgatni egy számát, de addig a füleimnek szüksége van egy kis pihenésre. és erről a véleményemet még te, a nagy Ágika sem vagy képes megváltoztatni.
azt meg nem igazán értem, hogy Lanával miért hasonlítgatod össze. ő, és ez a bogi teljesen más tészta. Lanának különleges, egyedi stílusa van, gyönyörűszép hangja, a te kedvencednek meg... hagyjuk inkább. és az, hogy hogy néz ki? nem mindegy, ha a hangja meg a zenéje baromi jó? én nem akarom megváltoztatni a véleményedet, te se tedd ezt velem, kérlek. el kéne fogadni, hogy vannak olyanok, akik nem szívlelik a kedvencedet. én is elfogadom, hogy sokan utálják Lanát. na és? attól még nem fogom kevésbé szeretni.
és én például még nem hallottam Bognár Tiborról sem, talán azért, mert azok az énekesek abszolút távol állnak tőlem, akiket felsoroltál, ráadásul arról a valamizsuzsiról (nem jut eszedbe a vezetékneve, vagy mi?
és talán Beyla sem szólna ennyi cikkhez negatívat, ha nem szennyekről szólna a megjelent cikkek fele...

3 felhasználónak tetszik: