Starity

Dalpremier: Bogi — Végzet

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 27. 18:16 #41
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (Ágika21 @ 2013.07.27. 11:42)
Nem. Feltöltött egy videót Youtubera és felhívták stb. és nincs olyan ,hogy furcsa ember csak más az ízlése. Adtól ,hogy neked iritáló ,másnak még lehet kellemes. nézzük Lana Del Rey, úgy láttam neked tetszik , szerintem tehetségtelen. emellett smink nélkül úgy nézki ,mint egy 50 éves. de még sem írom oda a sértő véleményemet mert tiszteletben tartam másnak a kedvencét. és csak megjegyezném hallottad egy darab számát és te már le is vontad a véleményed róla. pedig semmit nem tudsz róla még is úgy beszélsz róla ,mint ha te nagyon is tudnál róla mindent. na én ezt nevezném szánalmasnak.

nem lehet mindenkinek azonos ízlése, és nem szeretheti mindenki ugyanazt a zenét sem. nekem is van egy véleményem, neked is. én csupán leírtam a gondolatomat a témával kapcsolatban, és mivel ez egy fórum, ehhez jogom van, amíg kultúráltan teszem. igen, egy számát hallottam, de már ebből leszűrtem, hogy soha nem lesz a kedvencem, kivéve ha a zenéje 180°-os fordulatot vesz, lecseréli azt, aki a zenéit írja neki, és átesik egy hangszálműtéten. akkor TALÁN mégegyszer meg merem hallgatni egy számát, de addig a füleimnek szüksége van egy kis pihenésre. és erről a véleményemet még te, a nagy Ágika sem vagy képes megváltoztatni. pardon.gif
azt meg nem igazán értem, hogy Lanával miért hasonlítgatod össze. ő, és ez a bogi teljesen más tészta. Lanának különleges, egyedi stílusa van, gyönyörűszép hangja, a te kedvencednek meg... hagyjuk inkább. és az, hogy hogy néz ki? nem mindegy, ha a hangja meg a zenéje baromi jó? én nem akarom megváltoztatni a véleményedet, te se tedd ezt velem, kérlek. el kéne fogadni, hogy vannak olyanok, akik nem szívlelik a kedvencedet. én is elfogadom, hogy sokan utálják Lanát. na és? attól még nem fogom kevésbé szeretni.
és én például még nem hallottam Bognár Tiborról sem, talán azért, mert azok az énekesek abszolút távol állnak tőlem, akiket felsoroltál, ráadásul arról a valamizsuzsiról (nem jut eszedbe a vezetékneve, vagy mi? rohog.gif) sem hallottam még, képzeld.
és talán Beyla sem szólna ennyi cikkhez negatívat, ha nem szennyekről szólna a megjelent cikkek fele...
3 felhasználónak tetszik: baisée, MadHatter, Beyla
2013. július 27. 18:58 #42
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Ezt a nőszemélyt és Lanát össze sem lehetne hasonlítani. Lana nem csak az országában híres, mint khöm ő. Az ő dalait mindenki kívülről tudja míg a kis Bogikáét szerintem senki. Egy noname énekesnő, semmi hanggal csupán a családjának sok pénze van ahhoz, hogy az egyelten lányukat pénzeljék. Ő is, mint sok magyar "tehetség" menni fog a süllyesztőbe pár hónapon belül. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: coke., Beyla, MadHatter
2013. július 27. 19:00 #43
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Idézet (baisée @ 2013.07.27. 18:58)
Ezt a nőszemélyt és Lanát össze sem lehetne hasonlítani. Lana nem csak az országában híres, mint khöm ő. Az ő dalait mindenki kívülről tudja míg a kis Bogikáét szerintem senki. Egy noname énekesnő, semmi hanggal csupán a családjának sok pénze van ahhoz, hogy az egyelten lányukat pénzeljék. Ő is, mint sok magyar "tehetség" menni fog a süllyesztőbe pár hónapon belül. pardon.gif

szívemből szóltál! meghajolo.gif
de még ha itthon szeretnék, de mint látható, a hozzászólók fele (amelyik nem süket) ki nem állhatja. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: baisée, Beyla, MadHatter
2013. július 27. 21:47 #44
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
coke. azért írtam Valami Zsuzsit mivel ez a vezeték neve wink.gif De látom ennyire bunkó vagy ,hogy gúnyt üzöl valaki nevéből. amúgy meg két év múlva beszélgessünk el ,ha még mindig zenélni fog ha meg nem akkor se fogom azt a sz*r Lana-t hallgatni. De feljavítva a hangja tényleg nem rossz. De én nem össze hasonlítottam hanem csak egy példának vettem.de úgy látszik annyira h*lye vagy ,hogy nem tudod felfogni mit írok.
2013. július 27. 22:02 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (coke. @ 2013.07.27. 19:00)
szívemből szóltál! meghajolo.gif 
de még ha itthon szeretnék, de mint látható, a hozzászólók fele (amelyik nem süket) ki nem állhatja. pardon.gif

Helyesen: a hozzászólók fele (aki sík hülye a zenéhez) ki nem állhatja
2013. július 27. 22:10 #46
- törölt felhasználó -    
Viszont Ágika21: neked se tudok igazat adni. 1. Lana Del Rey attól még, hogy kicsit halálmadár stílusú dalai vannak, ritka tehetség. 2. ValamiZsuzsi katasztrófa, ami az egyetlen dalát illeti: a hangja elviselhetetlen, a klip tiszta koppincs és zürzavar.

Gyakorlatilag tehetségkutatón kívülről alig tudok tehetséges tinilányokat mondani a magyar zenei életben, de Bogi közéjük tartozik (rajta kívül csak Émit és ha valaha visszatér, Zorkát tudom ide sorolni).
2013. július 27. 22:44 #47
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

én nem mondtam ,hogy Valami Zsuzsi tehetséges. biggrin.gif Mondtam ,hogy Lana-nak jó hangja van feljavítva. smileeee.gif
2013. július 27. 22:46 #48
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Sosem szerettem ezt a csajt. Hangja akár a harmatos bocifing biggrin.gif Komolyan, én is énekesnő leszek már thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, coke.
2013. július 27. 23:08 #49
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Mi a f*sz? Siralmas dalocska, egy újabb előadónak titulált lánykával. Ebben az országban a legutolsó senkit is felfedezik és tolják alá a pénzt.
1 felhasználónak tetszik: coke.
2013. július 27. 23:57 #50
Vivyy22
Vivyy22
~کŧụьь๑гŋ~

Státusz~ Carry on my wayward son... ~
Hozzászólás: 2028
Csatolások: 143
Azonosító: 169884
Nekem tetszik a hangja,tehetséges lány. smileeee.gif Én az egyik sulis táborban ismertem meg,azon a nyáron,amikor a Mesehős klipje jelent meg smileeee.gif
2013. július 28. 00:38 #51
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Idézet (Ágika21 @ 2013.07.27. 21:47)
coke. azért írtam Valami Zsuzsit mivel ez a vezeték neve wink.gif De látom ennyire bunkó vagy ,hogy gúnyt üzöl valaki nevéből. amúgy meg két év múlva beszélgessünk el ,ha még mindig zenélni fog ha meg nem akkor se fogom azt a sz*r Lana-t hallgatni. De feljavítva a hangja tényleg nem rossz.  De én nem össze hasonlítottam hanem csak egy példának vettem.de úgy látszik annyira h*lye vagy ,hogy nem tudod felfogni mit írok.

csak megkérdeztem, annyi h*lye művésznév van mostanság... rohog.gif
ne hallgasd, az ilyen rajongó inkább a vándájreksön vagy valamelyik nyálas fiúbanda fanjának való, akik olyan rózsaszín ködben élnek, hogy nem látják a fától az erdőt, és nem képesek beletorődni, hogy nem az ő kedvencük a legtehetségesebb. én sem állítom azt, hogy Lana az isten, de hogy nála jobb, azt bátran ki merem jelenteni.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2013. július 28. 01:13 #52
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Ágika21 @ 2013.07.27. 15:02)
elég gáz akkor ,hogy itt lógsz wink.gif Pedig rengetegszer találkozhattál vele viva,music channel stb. Bognár Tibor? Ne már ,hogy nem tudod ki ő ? biggrin.gif Barbee? Lola? ValamiZsuzsi? Vera? biggrin.gif Lananal csak téged utánoztalak ,de látom annyira hülye vagy ,hogy nem érted a lényeget. Bármelyik cikkhez hozzászólsz mindig az utálatodat mutatod ki.így ahogy megismertelek téged ,nem jött le más belőle csak ,hogy mindenki sz*r ,de te egy császár vagy aki mindenkit leszólhat.Közben pedig egy senki(pont ,mint a többi ember) és pont ezért fog mindenki elfordulni tőled és maradsz egyedül. bár ehhez igaz semmi közöm szóval , szerintem fejezzük be a vitát mivel már teljesen más témánál vagyunk szinte.Lesz akinek tetszeni fog ,lesz akinek nem. Azt ,hogy te már nem tartod tiszteletben ,hogy másoknak tetszik és ezért leszólod az már nem az én gondom én csak felakartalak világositani ki ő. de te sose a lényeget veted ki a szövegből. sajnálom ,hogy ennyire elfajult a dolog. de ízlések és pofonok. ha te ezt nem érted azt is sajnálom. de a tisztelet... ahhh mindegy is magyarázhatom én. szia

Mi van? Huszonkét évesen öreg vagyok ahhoz a szájthoz, aminek már vagy öt-hat éve tagja vagyok? Az klafa, mondhatom. ohmy.gif Miért lenne gáz néha napján feljönni és fórumozgatni? Én is ugyanúgy szeretem a bulvárt, a sztárokat, a filmeket, a sorozatokat és a HQ képeket, csak, hogy felvilágosítsalak, a fórum (régen HQP) HQ képek megosztásával foglalkozott, és nem igazán volt bulvár részlege. De igazad van, néha nem is tudom, hogy miért járok fel, ha a hozzád hasonló óvodás szintű okostojások osztják azt, amilyük nincs. Egyébként a csatornákra térve, valahogy nem nézek olyan szennyeket, mint a víva, meg mjúzik tíví és társai. Szóval, ha bogika eme körökben forog, akkor nagyjából fluórtomikával meg espével lehet egy szinten. Egyébként az általad felsorolt "sztárokat" csak hallásból ismerem, akiket még véletlenül sem tudnák énekesnőknek nevezni. Esetleg még Verát, ha arra a bizonyos Tóth Verára gondolsz, akinek bitang hangja van, egyébként a többi baromi felejtős kategória. Általában csak úgymond "sz*rról" írtok cikkeket, akkor mit írjak? blink.gif Ha valami nem tetszik leírom, és hidd el, szívesebben olvasnék azokról a kedvenceimről, akik milliószor többet érnek, mint ezek a "sztároknak" titulált alakok. Nekem sajnos nincs sem erőm, sem időm rá, mert veletek ellentétben nincs nyári szünetem, de azért megdöbbentő, hogy lassan te vagy a héten a tizedik ember, aki a pokolba kíván, csak, mert le merem írni azt, amit gondolok, és, hogy azok a gondolatok véletlenül negatívak. Szerintem gázabb az, hogy a nyár kellős közepén 0-24-ben a Starity előtt lógsz, csakhogy érezd azt, hogy miből akartál kioktatni az első hozzászólásaidban! wink.gif Ahelyett, hogy az én életemmel, az én hozzászólásaimmal foglalkozol, mondjuk élhetnéd az életedet, lehetnél a barátaiddal a friss levegőn, habár valami azt súgja, hogy hiányt szenvedsz belőlük. Érdekes, bagoly mondja verébnek? rolleyes.gif De igazad van, abszolút le kéne zárni a dolgot, hiszen nagyon elkanyarodtunk a témától. Ám, hogy tisztába legyél a dolgokkal: te kötöttél bele mindenkibe, te kezdted a véget nem érő ócsárlási partit, nem én és nem is egy másik tag. Tanácsolom, hogy a jövőben próbáld meg elfogadni mások véleményét még akkor is, ha az a tieddel ütközik! Sok problémától megkíméled magadat a hátralévő éveidben.
2 felhasználónak tetszik: coke., MadHatter
2013. július 28. 01:49 #53
Queenie
Queenie
visszatérő vendég

StátuszPeople change. There’s no warning and they usually don’t care if it hurts you.
Hozzászólás: 480
Csatolások: 747
Azonosító: 207046
Olyan jó kis hozzászólásokat olvastam itt, hogy úgy éreztem bele kell hallgatnom. Bár ne tettem volna?!
Kérem szépen! Ez micsoda? Komolyan, ez tehetség? Ha igen, akkor én leszek a következő világhírű énekesnő. És még magasabb hangokkal is próbálkozik. Ajajj... Gondok vannak itt.
2013. július 28. 08:46 #54
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Beyla kivan írva az adatlapodra ,hogy 2012 szeptemberében csatlakoztál. Mondhatom szépen hazudsz.És nem az életkorodra értettem. Azt mondtad ,hogy dolgozol vettem észre. Mindig itt lógsz.Akkor elmondom én messze lakom az iskolától ahova járok(Másik városba van). Bár ehhez semmi közöd. Vannak barátaim. Igen a nyár közepén most nem megyek nyaralni ,mert már voltam 3x aztán majd még Augustusba megyek , addig a neten logók. Úgy gondolom kitűnő bizonyítvánnyal megtehetem. Úgy gondolom ,hogy egy Dráma betétdala nem lehet olyan gyors ,mint azt mindenki elvárja. Ahogy megnéztem az adatlapod ilyen tök ismeretlen embereket kedvelsz akkor ki is itt a híres, nem híres. Amúgy meg igen én írtam neked mert kicsit úgy éreztem a cikkemet is letoltad.Azzal ,hogy kit érdekel téged idézve szalonna koncertje.Na akkor szia.! smileeee.gif
Coke. neked meg annyit igen szeretem a One Direction-t nem értem ez neked miért baj? Más a zene ízlésünk nem mindenki szeretheti a Paramore-t (Bár én azt is szeretem). és mért élnék rózsaszín felhőben? csak mert szeretek egy-két olyan énekesnőt/bandát aki neked nem a kedvencet? Létszíves ne csinálj már úgy ,mint ha olyan sokat számítana a véleményed (rám nézve).Én nem hasonlítanám össze Lanaval mivel Bogi 16 Lana meg 30+. Én úgy hoztam példának ,hogy ilyen egy sértő vélemény és nem összehasonlításból.
2013. július 28. 14:07 #55
mirjam333333
mirjam333333

Státusz♬♪ Az élet nem egy főpróba, ez már maga az előadás! : ) ♬♪
Hozzászólás: 1549
Csatolások: 439
Azonosító: 198007
Jajj ne veszekedjetek már, semmivel se lesz jobb! (nem akarok beleaatkozbi, csak mondom!)
Amúgy szerintem Boginak nem sok hangja van, szóval nekem ez a dal se tetszik..... Mármint a dal igen, csak az nem, ahogy éneklik biggrin.gif
2013. július 28. 18:58 #56
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
VÁRJATOK! hozom a popcornt! biggrin.gif
2013. július 28. 23:31 #57
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Fantasztikus. ._. Mivel Barbee pártfogoltja, nem is számítottam sok jóra... biggrin.gif
2013. július 29. 02:02 #58
- törölt felhasználó -    
hát ez valami borzalmas.. :s
2013. július 29. 06:02 #59
petrucii23
petrucii23
visszatérő vendég
Hozzászólás: 145
Csatolások: 0
Azonosító: 206382
ha ő énekesnő akkor én csillámpóni vagyok smileeee.gif