A Backstreet Boys mostanában rengeteget dolgozik, ráadásul Nick külön munkát is vállalt, azonban most nem albumot, hanem filmet készít!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Carter saját projektbe kezd
2013. július 26. 13:43
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Kíváncsi lennék a filmre.
Bár nem tudom milyen rendező lesz Nick. Ha jól tudom nincs e téren nagy tapasztalata.
"A legtöbben arra tippeltek, hogy a BSB szépfiúja feleségül veszi párját, esetleg úton van egy újabb Backstreet-bébi, azonban rendkívül nagy kő esett le a szívükről, amikor kiderült: kedvencük egy film előkészületeiben segédkezik!" --> Na de Chelsy drágám...
"A legtöbben arra tippeltek, hogy a BSB szépfiúja feleségül veszi párját, esetleg úton van egy újabb Backstreet-bébi, azonban rendkívül nagy kő esett le a szívükről, amikor kiderült: kedvencük egy film előkészületeiben segédkezik!" --> Na de Chelsy drágám...
2013. július 26. 13:46
Nem is tudtam, hogy Nicket érdekli a filmrendezés. Főleg, hogy a horror műfaj.
2013. július 26. 13:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
kíváncsi vok.................
2013. július 26. 14:08
Idézet
A BSB szépfiúja
? Höhömm, szépfiú.
Utálom a horrorokat, nem értem mi szükség van rájuk.
2013. július 26. 14:10
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
horror filmek nem tudom mi értelme van.. Jelenlegi világban sok 9-13 éves gyerek nézi a horrort majd éjszaka kiabálják hogy Anuyci anyuci félek... Nem tudom mi értelme van...
2013. július 26. 17:36
Pöttömke!
Mi vaaan?
Egyébként valóban nincs tapasztalata. Voltak már kisebb szerepei, de rendezni nem rendezett még. Hát, most majd kiderül
devilrose!
Nem tudom, nem biztos! Erről nincsenek információim...
De remélem, nem...
Kicsit tényleg unalmas már a kislányok gyilkolásznak szellemként-téma. Nem tudom, Rob mit találhatott ki
Fancsilio!
Van értelmük, sokan szeretik, de nyilván az általad említett korosztálynak nem kéne nézni. Aki nem bír várni, meg is érdemli, h megijedjen, és ne tudjon aludni. Nem véletlenül van korhatár. Persze van, h a szülők engedik meg. De azok meg nem normálisak.
Lilium!
Igen, szépfiú. A szó jelentését nem ismered, vagy a jelentéssel vannak problémáid? Mindig ő volt a BSB szépfiúja
És azzal mi a baj, h ő finanszírozza a forgatást? Tellik rá neki. Legalább nem drogokra költi a lóvéját.
Mi vaaan?
Idézet (Pöttömke @ 2013.07.26. 13:43)
Kíváncsi lennék a filmre.
Bár nem tudom milyen rendező lesz Nick. Ha jól tudom nincs e téren nagy tapasztalata.
devilrose!
Nem tudom, nem biztos! Erről nincsenek információim...
Idézet (devilrose @ 2013.07.26. 14:40)
Szeretem a horrort, de a plakát alapján megint egy kislány a gonosz? Ez még hányszor erőltetik?
Fancsilio!
Van értelmük, sokan szeretik, de nyilván az általad említett korosztálynak nem kéne nézni. Aki nem bír várni, meg is érdemli, h megijedjen, és ne tudjon aludni. Nem véletlenül van korhatár. Persze van, h a szülők engedik meg. De azok meg nem normálisak.
Idézet (Fancsilio @ 2013.07.26. 14:10)
horror filmek nem tudom mi értelme van.. Jelenlegi világban sok 9-13 éves gyerek nézi a horrort majd éjszaka kiabálják hogy Anuyci anyuci félek... Nem tudom mi értelme van...
Lilium!
Igen, szépfiú. A szó jelentését nem ismered, vagy a jelentéssel vannak problémáid? Mindig ő volt a BSB szépfiúja
És azzal mi a baj, h ő finanszírozza a forgatást? Tellik rá neki. Legalább nem drogokra költi a lóvéját.
Idézet (Lilium @ 2013.07.26. 14:08)
?
Höhömm, szépfiú.
Finanszírozza, Hmmm. Maradok inkább a véleményeknél, de azokra kíváncsi leszek, nagyon. 
Höhömm, szépfiú.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 04. 20:38
l0ryka!
Ezt nem tudtam
Csak arról, h voltak már kisebb filmszerepei :$
Ezt nem tudtam
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.