Little Mix: „A következő albumunk érett lesz”
2013. július 26. 18:16
|
|
heni kovesiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 205040 offline
|
Már kíváncsi vagyok rá.
2013. július 26. 18:59
|
|
Szimonetta54új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 207312 offline
|
Én valahogy nem bírom őket :')
2013. július 26. 19:54
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
bizti nagyon jó lesz
már nagyon várom <3
2013. július 26. 20:36
Nos, lehet, hogy nem sorolhatóak énekes vagy sztár kategóriába, de akkor milyen tehetséggel nyerték meg az X-Factort 2011-ben ? Ha jól tudom az egy ÉNEKES verseny
Ja igen és nyugodtan le lehet őket szólni, de azért egyet tisztázzunk : bennük több kitartás van mint bármelyikünkben ; Jade harmadszorra próbálkozott nem adta fel és továbbjutott a válogatáson. Sőt! Mind tovább jutottak, majd a "mentorok" (igen Simon kivételével nem érnek semmit se ... ) úgy döntöttek, hogy Perriet és Jesyt két másik lánnyal rakják össze, ugyanígy Jadet és Leigh-Annet is... Feladhadták volna DE NEM tették ... Majd megint szétszedték őket és megszületett a Rhytmix -később Little Mix-. Tudták, hogy a csapatok -mint minden X-Factorban- előbb-utóbb kiesnek, nem szoktak eljutni a döntőig ... DE Ők ott álltak a legjobb három között Marcussal a második helyezettel együtt. És most biztos az jön, hogy nyálasak tinipicsáknak valók stb. azért nyertek. Igen, igen persze azért
Állítom, hogy Marcus is ugyan olyan jó énekes mint ők, de mégis a Little Mix nyert. TÖRTÉNELMET ÍRTAK. MEGNYERTEK EGY ÉNEKES VERSENYT!! 100%, hogy azért mert nincs hangjuk ...
Eszméletlenül sokat küzdöttek : Jesyt támadták a kinézete miatt mert kicsit testesebb mint a többiek, de csodálatos, gyönyörű, abszolút imádni való. Jadet az akcentusa miatt. Legh-ról azt mondták nem való a bandába. Perriet beképzeltnek undoknak titulálták, később Zayn Malik miatt gyűlölték a "directionerek" ... És tessék itt van a DNA hatalmas sikerrel, négy nagyon jó hangú lánnyal, és egy álommal. És az álom folytatódik ahogy Jesy mondta : " A Wings2 " -vel ... Ennyit erről. Remélem mindenki számára -akit érdekel a kommentem - elég alapos felvilágosítást tartottam, és igen így reagáltam le mert nagyon szeretem őket, a zenéjüket, és alig várom az új albumot
2013. július 26. 22:20
Nagyon szimpatikusak,mégis nem nagyon kedvelem a dalukat.Talán azért mert nem az én stílusom.Remélem ez az "érettebb" stílus jobb lesz
2013. július 27. 08:48
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
Hurray Yep-Yep m
^^ <3
2013. július 27. 10:39
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Már nagyon várom a következő albumukat
2013. július 27. 11:08
"legtöbb ruhájukat ingyen kapják" - én is akarok ilyet :3
amúgy várom, hogy milyen lesz. bár a DNA-n az összes számot imádom *-*
x
amúgy várom, hogy milyen lesz. bár a DNA-n az összes számot imádom *-*
2013. július 27. 11:34
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
én nagyon szeretem őket
2013. július 27. 12:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Magunk közt szólva, én sosem szerettem őket, és felőlem megnyerhették volna a Ki mit tud?-ot is, akkor sem hatna meg, mert egyszerűen bénák, ennyi. Meghallgattam pár dalukat, néztem tőlük pár élő fellépést is, hátha megfognak, de semmi. Semmit sem váltottak ki belőlem, pedig az ilyesmi ritka szokott lenni. Unalmas, monoton dalaik vannak a fellépéseikről nem is beszélve. A hangjuk szerintem tök átlagos. Nem éreztem semmi katartisztikus dolgot, amikor meghallottam őket. Egy újabb összetákolt görlbend, akik a Spice Girls, a Sugababes és a The Saturdays pancser egyvelege. Megpróbálnak stílust teremteni maguknak a bohóc kinézetükkel, és azt hiszik, hogy ők a legegyedibb bigék az egész földkerekségen. Nagyjából velem egyidősek, sőt van amelyik fiatal is és látszik rajtuk az, hogy a stílusuk és a korai szexuális élet megkezdése miatt kiéltek. Először azt hittem, hogy olyan 25-30 év közöttiek a lányok, és szépen meglepődtem, amikor megnéztem az adatlapjukon a születési dátumokat. Tucatok, monoton, unalmas, sallangos és sablonos, nekem ez a véleményem a litlömikszről. Sosem alkottak maradandót, és nagy valószínűséggel soha nem is fognak, hiszen nincs meg bennük az a plusz. Nem tudtak eddig felmutatni semmi olyat sem, amit a régebbi lánybandák ne lőttek volna el. Így hát vajmi kevés esélyt látok arra, hogy ki fognak törni a tinisztáros imidzsből, sőt, örüljenek, ha még pár évig fent tudják tartani magukat, mert szerintem ezzel a stílussal sincsen több hátra nekik. Az egydénél összejött a dolog, hogy összerakták őket, náluk nem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: