Nagyon sok boldogságot, ha tényleg igaz a hír!
Blanca Soto és Fernando Colunga egy pár
2013. július 26. 13:29
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
grat............................
2013. július 26. 16:43
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
gratulálok nekik
2013. július 26. 18:22
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Én még régebben olvastam egy olyan cikket,amiben Fernando azt nyilatkozta,hogy ő soha nem jönne össze a sorozatbeli partnerével.
Ezek szerint ha igaz a pletyka akkor megcáfolta önmagát.
A másik,hogy tudom,hogy manapság már nem igazán számít a kor,de Fernando már 50 éves lesz.amíg Blanca csak 34 éves.
Ha azonban mégis igaz a pletyka akkor sok boldogságot nekik!
!
A másik,hogy tudom,hogy manapság már nem igazán számít a kor,de Fernando már 50 éves lesz.amíg Blanca csak 34 éves.
2013. július 27. 10:42
|
|
moni19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.08. Hozzászólás: 403 Csatolások: 786 Azonosító: 138292 offline
|
Én nagyon örülnék neki ha ez igaz lenne! Bár míg maguk az érintettek nem erősítik meg bármi lehet. Én imádom mindkettőjüket és remélem tényleg igaz ♥
Az a hír is járja, hogy már több mint 1,5 hónapja tart a kapcsolatuk és már nem csak együtt vannak de már együtt is laknak Fernando Maimiban található házában.
Az a hír is járja, hogy már több mint 1,5 hónapja tart a kapcsolatuk és már nem csak együtt vannak de már együtt is laknak Fernando Maimiban található házában.
2013. július 27. 22:04
|
salabakterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 186170 offline
|
Nagyon fogok örülni, ha ez a hír igaznak bizonyul, de szerintem ez csak a szokásos bulvár kreáció. Mindenesetre Blanca Soto /a kedvencem/ igazán megérdemelne egy rendes és megbízható pasit és Colunga valahogy annak tűnik. A Porque el amor mandában csodálatosan összeillő párt alakítottak.
2013. július 29. 16:09
|
|
moni19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.08. Hozzászólás: 403 Csatolások: 786 Azonosító: 138292 offline
|
Most volt a Primero Noticias műsorban a Canal de las estrellas Mexikói csatornán, hogy Violeta Isfel (Maricela) kamerák előtt erősítette meg a hírt, hogy Fernando és Banca kapcsolatba vannak egymással!
2013. július 31. 17:46
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Szonja 14 Star @ 2013.07.26. 18:22)
Én még régebben olvastam egy olyan cikket,amiben Fernando azt nyilatkozta,hogy ő soha nem jönne össze a sorozatbeli partnerével.
!
Anno Thalíával is összejött. Szóval mondani mindent lehet...
Amúgy ezek szerint igaz a hír. Nos, sok boldogságot, bár személy szerint nem ilyen csajt képzelnék el Fer mellett, de ez én vagyok.
Ami a korkülönbséget illeti: 15-16 év alapjáraton nem sok. Blanca viszont már elég öreg, már ami a gyerekvállalós-kort illeti. Tudom, ez napjainkban egyre hétköznapibb lesz, de valahogy nekem nem szimpatikus, ha ennyi idősen szül valaki. Még úgy sem, hogy az én édesanyám is 33 volt, mikor születtem.
Persze ha nekik ez így jó, vagy nem is akarnak majd babát... De ehhez nekem aztán tényleg nincs közöm. Mivel nagyon kedvelem Fert, sok boldogságot nekik, remélem végre révbe ér. Itt volna az ideje végre megállapodni, haver...
Szerk.: Ránéztem Blanca lapjára: nem is olyan sok az a különbség, '79-es évjárat, így 13 év van közte meg Fer között nem 15-16! A másik meglepetés: Blanca ugyanazon a napon született, mint én...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: