Dalpremier: Backstreet Boys – Breathe
2013. július 26. 07:12
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Most nézem, hogy nem is ez a visszatérő számuk, szóval nem szóltam xD
2013. július 26. 11:42
Candy_attack!
Visszatérőnek valóban gyenge lett volna. Én is valami jobbat vártam volna tőlük. Nem azt mondom, hogy szörnyű a dal, csak kicsit furcsa nekem. Az In A World Like This viszont fantasztikus dal *-*
haverlaand!
Elárulom neked, hogy ezt a címet a mai napig a Backstreet Boys uralja, ami nem véletlen, hiszen többmillió eladott lemezzel és rajongóval büszkélkedhetnek. Ők nem olyanok, akik hagyják magukat dróton rángatni! Hiába telt el 20 év, még mindig örömmel csinálják, amit csinálnak, és imádják a rajongóikat, és tehetségük is van, nem azzal vannak a címlapokon, hogy gumibugyit húznak a fejükre!
És miért is utálod őket, ha nem ismered őket? A.J. még tanácsot is adott a kiskedvenceidnek, csak úgy mondom
Nem is tudod mi az utálat, de azért használod! -.-"
Visszatérőnek valóban gyenge lett volna. Én is valami jobbat vártam volna tőlük. Nem azt mondom, hogy szörnyű a dal, csak kicsit furcsa nekem. Az In A World Like This viszont fantasztikus dal *-*
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.26. 07:08)
Nem rossz számocska, de visszatérésnek kicsit gyengus :S
Idézet (Candy_attack @ 2013.07.26. 07:12)
Most nézem, hogy nem is ez a visszatérő számuk, szóval nem szóltam xD
haverlaand!
Elárulom neked, hogy ezt a címet a mai napig a Backstreet Boys uralja, ami nem véletlen, hiszen többmillió eladott lemezzel és rajongóval büszkélkedhetnek. Ők nem olyanok, akik hagyják magukat dróton rángatni! Hiába telt el 20 év, még mindig örömmel csinálják, amit csinálnak, és imádják a rajongóikat, és tehetségük is van, nem azzal vannak a címlapokon, hogy gumibugyit húznak a fejükre!
És miért is utálod őket, ha nem ismered őket? A.J. még tanácsot is adott a kiskedvenceidnek, csak úgy mondom
Idézet (haverlaand @ 2013.07.26. 00:10)
"A világ legsikeresebb fiúbandájaként számon tartott Backstreet Boys" Kétlem, hogy azok. Életemben még nem hallottam róluk. Szerintem a legsikeresebb a One Direction, félre nem érteni. Utálom őket! xd
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. július 26. 19:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én vagy három napja hallottam már a dalt, ugyanis rákerestem az In a world like this dalra PirateBay-en és egy komplett új albumot tudtam letölteni, amin rajta van a Breathe is. Hogy lehet az, hogy én már vagy két napja letöltöttem az új korongot, ha csak négy nap múlva kerül a boltok polcaira?
2013. július 26. 19:06
Nyilván kiszivárogtatták. Vagy a fiúk feltették előre - amit kétlek -. Nem tudom
De más is mondta már nekem, h fent van az album, de nem töltötte le még.
Idézet (Beyla @ 2013.07.26. 19:03)
Én vagy három napja hallottam már a dalt, ugyanis rákerestem az In a world like this dalra PirateBay-en és egy komplett új albumot tudtam letölteni, amin rajta van a Breathe is. Hogy lehet az, hogy én már vagy két napja letöltöttem az új korongot, ha csak négy nap múlva kerül a boltok polcaira? 
2013. augusztus 13. 18:00
|
Timea Havasiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 155745 offline
|
Gratulálok a fiúknak Imádom őket
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.