Megtámadták Sarka Katát
2013. július 25. 20:49
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nem nagyon bírom őket, de azért Katát is meglehet érteni, azért nem kellemes dolog ez. Biztosan megijedt. ( Ha igaz persze, de most miért hazudnának ilyennel? Képesek lennének tényleg még ilyet is kitalálni, csak hogy a címlapokon legyen??) Nem hiszem.
2013. július 25. 21:20
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Hát igen, sajnos egyre több az ilyen
2013. július 25. 21:28
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Nem értelek titeket, lányok-fiúk, olyan sokan mondjátok hogy megérdemelte stb...
Azt, hogy valakire rátámadjanak vagy fellökjék, azt senki sem érdemli meg, de azt se, hogy akár csak sértegessék vagy fenyegessék. Én is megosztottam volna a helyében, már csak azért is, hogy mások elővigyázatosak lehessenek. Én sem szeretem se Katát, se Hajdút, de azért senkinek sem kívánom, hogy agresszívan kössenek bele. Főleg, hogy egy egyedül járó "gyenge" nőt (akár celeb, akár nem) mennyire megtud ez rémíteni.
Azt, hogy valakire rátámadjanak vagy fellökjék, azt senki sem érdemli meg, de azt se, hogy akár csak sértegessék vagy fenyegessék. Én is megosztottam volna a helyében, már csak azért is, hogy mások elővigyázatosak lehessenek. Én sem szeretem se Katát, se Hajdút, de azért senkinek sem kívánom, hogy agresszívan kössenek bele. Főleg, hogy egy egyedül járó "gyenge" nőt (akár celeb, akár nem) mennyire megtud ez rémíteni.
2013. július 25. 21:54
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem mondom, hogy ez egy normális ember volt..szerintem azonban ez a familla annyira fennhéjázó, pökhendi, ide nekem a fél királyságot típusú életmódot mutat felénk, hogy az egyszerű tévénézőkből ezt váltja ki. Én elgondolkodnék egy ilyen helyzetben, hogy vajon miért érzi egy idegen, hogy rám kell támadnia? Mit sugallok, mit közvetítek mások felé? Miért utál ismeretlenül?
2013. július 26. 00:12
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Sírva ne fakadjak?!
2013. július 26. 13:04
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Nekem Kata nagyon szimpatikus, sajnálom őt
2013. július 26. 18:43
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Én sem szeretem sem Katát, Hajdú Pétert pedig pláne, de azért sajnálom, hogy mostanában egyre több az ilyen hír...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: