Drága, kicsi férjecskének és neki látom nem elég az, amit kapnak. Szerintem kamu az egész, semmi hihető nincs a dologban, semmi körítés, hogy már zaklatták vagy ilyesmi.
Fényes nappal pedig ne mondjátok, hogy nem volt arra senki, pláne egy uszoda fele. Éjszaka meg csücsüljön otthon a fenekén.
Megtámadták Sarka Katát
2013. július 25. 16:11
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szegény,sajnálom őt,egy ilyen eset tényleg borzasztó főleg nappal.:/
2013. július 25. 16:15
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szegény! Én nagyon sajnálom..
2013. július 25. 16:49
Nagyon rossz lehet neki...
Jó hogy Pesten lakom. Budán lakó nők,lányok sok szerencsét. (tanuljatok harcművészetet)
Jó hogy Pesten lakom. Budán lakó nők,lányok sok szerencsét. (tanuljatok harcművészetet)
2013. július 25. 17:11
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Még jó, hogy én nem arra lakom. Szegényt ez nagyon megrázhatta.
2013. július 25. 17:43
Én szerintem ennek e nőnek feltűnési viszketegsége van.
2013. július 25. 17:50
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
Érdekes...nálam a megtámadás az a " késsel neki megyek" - nél kezdődik. Amúgy is nem vette észre már messziről , hogy ilyen agresszív?
Arról meg mér nem írnak cikket, hogy Budapesten megerőszakoltak egy 15 éves lányt?? Pedig az durvább és éjszaka volt...ettől eltekintve nem lettem volna a helyébe.
Arról meg mér nem írnak cikket, hogy Budapesten megerőszakoltak egy 15 éves lányt?? Pedig az durvább és éjszaka volt...ettől eltekintve nem lettem volna a helyébe.
2013. július 25. 17:52
ebből is látszik, hogy itt a komizók között mennyi szánalmas van. rájöhetnétek, hogy az ilyennel nem lehet hülyéskedni. és miért talált volna ki Kata ilyesmit? Komolyan mondom, egyesek olyan hülyék, hogy csak a fejem rázom ettől. Ha majd titeket is megtámadnak az utcán, akkor pofázatok, hülye gyerekek.
2013. július 25. 18:15
Hat ezt a not en is megtamadnam, amennyire ellenszenves. Mindenkivel elofordul ilyen eset, o miben kulomb ettol?
2013. július 25. 18:17
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Nagy kár lenne érte... Minek így felfújni a dolgot, szerintem nem is történt semmi, csak kell a hírverés neki, mivel most nincs Szépsékirálynő választás és hiányzik a szereplés neki... Kissé feltűnési viszketegsége van... Csak a másik embert sajnálom aki 'rátámadt' hogy egy ilyen idiótát fogott ki magának.
2013. július 25. 19:29
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
xilence egyetértek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: