Selena Gomez: „Taylor Swift a felelős az érettebb hangzásomért”
2013. július 25. 14:40
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hát ennek meg honnan ez a fene nagy önbizalom? Érettebb??? Micsoda? Már a címe is béna, tipikus tini lemez cím. És Taylorkától meg Britney-től kap inspirációt? Hát meglátszik, ő is olyan "remek" énekesnő mint a másik két idióta! Egyébként ezek (Taylor, Demi, Selena) mást sem csinálnak csak egymás seggét nyalják és elárasztják a világot a gagyibbnál gagyibb slágereikkel!
2013. július 25. 14:41
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Tényleg jobb lett a hangja
De én a régit is szerettem! Köszi Britney és Taylor
2013. július 25. 14:42
ezzel az albummal foglakozott többet, de nekem kevésbé tetszik *pacsit magamnak*
x
2013. július 25. 14:44
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Idézet (Barbus87 @ 2013.07.25. 14:40)
Hát ennek meg honnan ez a fene nagy önbizalom? Érettebb??? Micsoda? Már a címe is béna, tipikus tini lemez cím. És Taylorkától meg Britney-től kap inspirációt? Hát meglátszik, ő is olyan "remek" énekesnő mint a másik két idióta! Egyébként ezek (Taylor, Demi, Selena) mást sem csinálnak csak egymás seggét nyalják és elárasztják a világot a gagyibbnál gagyibb slágereikkel!
Én ezzel egyáltalán nem értek egyet.De persze mindenkinek megvan a saját véleménye de azért ez túlzás...Szerintem Britney-nek és Taylor-nak is isteni a hangja.
2013. július 25. 14:47
Felnőtt?! Nem hiszem. Amúgy a dalai ugyanolyan rosszak, mint eddig + ha jók is lennének, attól még a hangja nem lenne jó élőben...
Nem kedvelem Taylort de legalább ő tud énekelni, Selena nem.
Nem kedvelem Taylort de legalább ő tud énekelni, Selena nem.
2013. július 25. 14:49
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
nekem az eddigi albumai is tetszettek ,de ez még jobb
2013. július 25. 14:49
nekem az új dalai nem tetszenek.
meg ez a megjátszó hinduizmus. vagy mi
2013. július 25. 15:00
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Nekem,nagyon tetszik Selena új albuma nem csak azért mert nagyon-nagy Selenator vagyok,hanem azért ismert tényleg,felnőtebb hangzása lett az új dalainak és az album is nagyon király.
2013. július 25. 15:21
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Tincsi7373 @ 2013.07.25. 14:44)
Én ezzel egyáltalán nem értek egyet.De persze mindenkinek megvan a saját véleménye de azért ez túlzás...Szerintem Britney-nek és Taylor-nak is isteni a hangja.
Selena pedig már kezd felnőni. 
Ja, hát a mai technika csodákra képes, mondjuk én még így sem nevezném a hangjukat isteninek, esetleg átlagosnak, ami élő fellépéskor kritikán aluli...
2013. július 25. 15:31
Tényleg sokat fejlődött
Ideje volt már egy kicsit "felnőni"
2013. július 25. 15:32
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nekem is nagyon tetszik az új albuma.
2013. július 25. 15:35
Sokan írjátok hogy na na , pont Taylor ... nem ismeritek milyen igazából ,és azt sem tudjátok miért volt ennyi barátja , és miért ért véget ilyen hamar ...
Selenát nem szeretem , de szerintem sem egy beképzelt sztárocska , mert valljuk be , annak ellenére hogy szép , sok tehetsége nincsen , dalain pedig több a mű mint az eredeti ... De még is sok a rajongója , akiket látszólag is szeret , ezt azért tisztelem benne . Örülök hogy nem szállt el , és hogy próbál valamit alkotni , abban is igaza van hogy a baráti körünk is formálja hogy mivé válunk . De ennek ellenére még mindig nem tudom elfogadni hogy ilyen tehetségtelen hanggal tart itt mint most. Sokan pedig 1000szer jobb hanggal azért imádkoznak hogy negyed annyi figyelmet kapjanak mint Selenácska. Ez a lány jókor volt jó helyen , ennyi .
Selenát nem szeretem , de szerintem sem egy beképzelt sztárocska , mert valljuk be , annak ellenére hogy szép , sok tehetsége nincsen , dalain pedig több a mű mint az eredeti ... De még is sok a rajongója , akiket látszólag is szeret , ezt azért tisztelem benne . Örülök hogy nem szállt el , és hogy próbál valamit alkotni , abban is igaza van hogy a baráti körünk is formálja hogy mivé válunk . De ennek ellenére még mindig nem tudom elfogadni hogy ilyen tehetségtelen hanggal tart itt mint most. Sokan pedig 1000szer jobb hanggal azért imádkoznak hogy negyed annyi figyelmet kapjanak mint Selenácska. Ez a lány jókor volt jó helyen , ennyi .
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: