Cikkünkből most megtudhatjátok, mi fog történni a népszérű sorozat kilencedik és egyben zárószezonjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Erre számíthatunk a HIMYM utolsó évadában
2013. július 25. 11:54
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
Nekem az előző évad már nem annyira tetszett, sőt kicsit unva néztem, viszont mivel ez már az utolsó lesz mindenképpen megnézem, hátha ki tudnak hozni belőle valami frappáns befejezést.
2013. július 25. 11:59
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Ferge-most figyelj-teges és most együtt : fergeteges lesz !!!
2013. július 25. 12:01
|
|
Adriusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 167 Csatolások: 76 Azonosító: 188655 offline
|
Jaj, már alig várom.Kedvenc sorozatom, már nagyon régóta nézem, nem csoda, tiszta megszállott vagyok már lassan.Imádom benne a szereplőket na meg az egészet és örülök hogy végre kiderül hogy ki is Ted felesége
A videón meg jót röhögtem :DDD
2013. július 25. 12:03
|
|
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline
|
Nagyon várom!!!
2013. július 25. 12:06
|
|
noncsi8horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 203083 offline
|
óó úgy várom már...nagyon sajnálom, hogy vége lesz:///
2013. július 25. 12:06
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Már nagyon várom!
Szerintem valamelyik nap újra neki állok végig nézni a 8. évadot.
2013. július 25. 12:17
Végülis úgy beszéltek a sorozatról, hogy nem mondtak semmit. Cselesek, nagyon cselesek.
2013. július 25. 12:19
|
|
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline
|
Egyszerűen imádom a sorozatot és tényleg szomorú számomra hogy vége lesz, de köszönöm ezt a cikket
Én Robin-Barney párti vagyok ,úgyhogy nem igazán szeretném ha az esküvőjük elrontódna.
Marshall-nak és Lily-nek sem hiszem ,hogy túl könnyű lesz,sőt szerintem lesznek bonyodalmak,viták.
Utóirat: IMÁDOM a HIMYM-t
Én Robin-Barney párti vagyok ,úgyhogy nem igazán szeretném ha az esküvőjük elrontódna.
Marshall-nak és Lily-nek sem hiszem ,hogy túl könnyű lesz,sőt szerintem lesznek bonyodalmak,viták.
Utóirat: IMÁDOM a HIMYM-t
2013. július 25. 12:21
Nagyon jó cikk lett!
Hogy őszinte legyek, nekem már akkor bőghetnékem van, ha belegondolok, hogy ez lesz az utolsó évad, de már ideje lenne lezárni, hiszen tényleg egyre gyengébb. De már most látom magam előtt, ahogyan sírva nézem az utolsó részt.
2013. július 25. 12:21
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Nagyon várom már
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: