Elnevezte kisfiát a hercegi pár
2013. július 24. 22:15
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
Little George herceg
♥
2013. július 24. 22:15
George és Louis ?!?!?!?!Ez most komoly?!
Imádom őket !
Aranyos kis csöpség !
A Greorge névről rögtön George Shelley jutott eszembe ahogyan a Louis névről Louis Tomlinson név ugrott be !
Csodás !
Imádom őket !
A Greorge névről rögtön George Shelley jutott eszembe ahogyan a Louis névről Louis Tomlinson név ugrott be !
2013. július 24. 22:25
|
|
Valaki12345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 181678 offline
|
Louis<3<3A kedvenc nevem Az Alexander pedig a 4.kedvencem imádom<3<3Remélem jó egészsége lesz a kis prücsöknek!
2013. július 24. 22:36
George... György, mint apukám, és Alexander, mint az egyik kedvenc rapperem... király! Jó egészséget kívánok a picinek!
2013. július 24. 23:05
Gyönyörű a név gyönyörű a gazdája gyönyörű az égesanyja!
2013. július 24. 23:06
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
kis George
nagyon cukika
2013. július 24. 23:13
Hmm.. György Sándor Lajos.
Hogy őszinte legyek, az Alexander "jobb" lenne ha így hívják. De hát nem akarok én beleszólni. A lényeg, hogy már van neve a kis csöppségnek*-*
2013. július 24. 23:18
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
hát sok boldogságot nekik!Üdvözlünk új londoni trónörökösünk
2013. július 24. 23:43
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
angolul ezerszer jobban hangzik. Egészségben gazdag életet a kis csöppségnek
nehéz dolga lesz
2013. július 24. 23:47
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Idézet (united kingdom @ 2013.07.24. 20:11)
Cara
Most nem tudom h irigykedjek-e vagy pedig gratulaljak?! egyreszt irigy vagyok a kis herceg jo csaladba szuletett,soha nem lesz semmi az eletbe amit ne kapna meg masreszt pedig ha ugy nezzuk nem biztos h boldog lesz ebben az eletben folyamatos elvarasok,media,sajto es a tobbi rosszakaro ember! De azert megis csak gratulalok neki:)
Kedves Cara. És mivan ha mindene meglesz? Amerikában szinte egy átlagos gyereknek meg van mindig mindene. És nem hinném hogy a Szülei bármit megtudnának adni neki. Ők nem szórják a pénzt. Jól voltak nevelve. És van annyi eszük, mert nem hinném hogy a nyakukon azt a szőrös golyót hordják(nemsértés!) Nem tudhatod te sem. Attól még hogy királyságban van,nem mindent fog megkapni, Ezt te honnét veszed egyáltalán??? Istenem kérlek legyen a kis herceg normális kérlek Isten!! mert ebben a világban sok a hülye és kevés a töltény!!. Nem tudhatod hogy mi a jövő. Szóval
Most nem tudom h irigykedjek-e vagy pedig gratulaljak?! egyreszt irigy vagyok a kis herceg jo csaladba szuletett,soha nem lesz semmi az eletbe amit ne kapna meg masreszt pedig ha ugy nezzuk nem biztos h boldog lesz ebben az eletben folyamatos elvarasok,media,sajto es a tobbi rosszakaro ember! De azert megis csak gratulalok neki:)
Kedves Cara. És mivan ha mindene meglesz? Amerikában szinte egy átlagos gyereknek meg van mindig mindene. És nem hinném hogy a Szülei bármit megtudnának adni neki. Ők nem szórják a pénzt. Jól voltak nevelve. És van annyi eszük, mert nem hinném hogy a nyakukon azt a szőrös golyót hordják(nemsértés!) Nem tudhatod te sem. Attól még hogy királyságban van,nem mindent fog megkapni, Ezt te honnét veszed egyáltalán??? Istenem kérlek legyen a kis herceg normális kérlek Isten!! mert ebben a világban sok a hülye és kevés a töltény!!. Nem tudhatod hogy mi a jövő. Szóval
Hidd el mindent megfog kapni amit akar,egy szulonek az a legfontosabb h a gyereke boldog legyen es mindene meglegyen.Most gondolj bele ha akar egy uj telefont semmi problema '5perc' es itt lesz,akar egy uj autot 'menj le fiam a garazsba valasz egyet',erted barmit megkap mikor mar nagyobb lesz sajat maga veszi meg.Persze semmi bajom nincs a kiralyi csaladdal hiszen en is itt elek mar hosszu ideje Angliaba es szeretek itt lakni.De azt biztosra veheted normalis ember lesz a kisherceg,mert a szulei is jo emberek:)
2013. július 25. 00:01
|
|
lollypop333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 195007 offline
|
:)Sok boldogságot nekik!!
2013. július 25. 05:27
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
George, de jó. Én mindig is szerettem ezt a nevet. Az egész nagyon jól hangzik. Bár mást is eltudtam volna képzelni, de szerintem jó választás volt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: