Elnevezte kisfiát a hercegi pár
2013. július 24. 20:05
Cara: igazad van
Louis
imádom ezt a nevet, lehetett volna ez az 1. neve, de legalább benne van :3 x
Louis
2013. július 24. 20:07
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
Istenem de édes.
2013. július 24. 20:09
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
szonja 14 star
a Károly és György azok magyar nevek, ezért nem adták.
de ha jól tudom a George az a György angol megfelelője.
nekem nagyon tetszik a neve.
a Károly és György azok magyar nevek, ezért nem adták.
de ha jól tudom a George az a György angol megfelelője.
nekem nagyon tetszik a neve.
2013. július 24. 20:09
|
|
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline
|
Én nem nevezném Georgnak a gyerekem.
2013. július 24. 20:11
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
Cara
Most nem tudom h irigykedjek-e vagy pedig gratulaljak?! egyreszt irigy vagyok a kis herceg jo csaladba szuletett,soha nem lesz semmi az eletbe amit ne kapna meg masreszt pedig ha ugy nezzuk nem biztos h boldog lesz ebben az eletben folyamatos elvarasok,media,sajto es a tobbi rosszakaro ember! De azert megis csak gratulalok neki:)
Kedves Cara. És mivan ha mindene meglesz? Amerikában szinte egy átlagos gyereknek meg van mindig mindene. És nem hinném hogy a Szülei bármit megtudnának adni neki. Ők nem szórják a pénzt. Jól voltak nevelve. És van annyi eszük, mert nem hinném hogy a nyakukon azt a szőrös golyót hordják(nemsértés!) Nem tudhatod te sem. Attól még hogy királyságban van,nem mindent fog megkapni, Ezt te honnét veszed egyáltalán??? Istenem kérlek legyen a kis herceg normális kérlek Isten!! mert ebben a világban sok a hülye és kevés a töltény!!. Nem tudhatod hogy mi a jövő. Szóval
Most nem tudom h irigykedjek-e vagy pedig gratulaljak?! egyreszt irigy vagyok a kis herceg jo csaladba szuletett,soha nem lesz semmi az eletbe amit ne kapna meg masreszt pedig ha ugy nezzuk nem biztos h boldog lesz ebben az eletben folyamatos elvarasok,media,sajto es a tobbi rosszakaro ember! De azert megis csak gratulalok neki:)
Kedves Cara. És mivan ha mindene meglesz? Amerikában szinte egy átlagos gyereknek meg van mindig mindene. És nem hinném hogy a Szülei bármit megtudnának adni neki. Ők nem szórják a pénzt. Jól voltak nevelve. És van annyi eszük, mert nem hinném hogy a nyakukon azt a szőrös golyót hordják(nemsértés!) Nem tudhatod te sem. Attól még hogy királyságban van,nem mindent fog megkapni, Ezt te honnét veszed egyáltalán??? Istenem kérlek legyen a kis herceg normális kérlek Isten!! mert ebben a világban sok a hülye és kevés a töltény!!. Nem tudhatod hogy mi a jövő. Szóval
2013. július 24. 20:14
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Nagyon aranyos neve van!
2013. július 24. 20:17
Gyönyörű név, és gyönyörű kisfiú! Gratulálok Katalinnak és Vilmosnak, legyenek nagyon boldogok a 'Royal Baby'-vel.
2013. július 24. 20:17
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Szerencsétlen kisbaba...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: