Durván beszólt Gagának Lana Del Rey
2013. július 24. 22:27
|
|
lulu0901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 206056 offline
|
Gaga sokkal jobb énekes,mint Lana. Lana sosem fogja felülmúlni Gagát,és emiatt a beszólása miatt sok rajongóját elveszíti,mivel nagy részük Gaga rajongó.A little monsterek meg mindig is ki fognak állni Gaga mellett,mivel Gaga is törődik a rajongóival.
2013. július 24. 22:28
Lehet hogy ígaz de akkor se kellett volna így beszólni
2013. július 24. 22:47
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
imádom Gagát jobban mint Lanat de egyértelmű hogy ez egy régi demo és a dal azért írodot mert annó mind 2 énekesnő karierje kezdetén egy volt a menedzsment jük és egy dalt Gaga kapot meg nem Lana de a dal szöveg is mutatja akkor még Lady Gaga nem is létezet csak Stefani és Lana sem csak LIzzy
2013. július 24. 23:19
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Igen, milyen érdekes, hogy ez a "régi demo" éppen akkor "szivárog ki", mikor jön az új Gaga lemez. De most komolyan, ne legyünk már ennyire naivak.
2013. július 24. 23:45
Idézet (Horgi @ 2013.07.24. 23:19)
Igen, milyen érdekes, hogy ez a "régi demo" éppen akkor "szivárog ki", mikor jön az új Gaga lemez. De most komolyan, ne legyünk már ennyire naivak.
Van igazság abban, amit mondasz. Ez a szám tuti nem csak úgy "spontán" jött.
Ha szemezgetünk és alaposan beleássuk magunkat a két előadó stílusába, akkor megállapíthatjuk, hogy GaGa és Lana nem vehető egy kalap alá. Viszont ha hátralépünk egyet-kettőt, és más szemszögből figyeljük a témát, akkor viszont rájövünk, hogy bizonyos szempontból igenis egy kategória a két énekesnő. Mindketten felkapottak, divatosak, közismertek, és mindketten masszívan mainstream előadónak számítanak. (Ez most nem lealacsonyítás vagy beszólás a részemről) Éppen ezért állati jól jön figyelemfelkeltésképp egy-egy botrányos dal vagy nyilatkozat így összességben a sztárvilágban, és nem is Lana száma az egyetlen felhozható példa. Egy közismert, népes rajongótáborral rendelkező sztár beszól egy másik sztárnak, megközelítőleg ugyanolyan súlycsoportból, húha, úristen, hogymerte, satöbbi... Ez a lényeg, egymásra reflektálnak, így mindkettejükre jut egy kis extra rivaldafény. Szerintem.
2013. július 25. 00:21
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Tincsi7373: Én is littlemonster vagyok és egy szóval sem említettem semmi ilyesmit. Na ez a nagyon rossz, amikor általánosítanak! Egyébként Lanát nem ismerem, bár hallottam pár számát, - de most már nem is szeretném megismernui. Én nem kívánom a halálát, annál emberibb vagyok és mindenkinek annak kéne lennie, hiszen emberek vagyunk. Nem ítélkezek előre, mint ahogyan GaGa sem. Na de ezek a sértő gondolatok... Igen szemét dolog volt ez Lanától! Szégyellhetné magát.
2013. július 25. 07:17
Nem ismerem Lana zenéjét és magát az énekesnőt sem. Nem tudom mióta van a zeneiparban, de ez felettébb szánalmas volt a részéről ... Szerintem GaGa semmi olyat nem tett amiért ezt érdemelné hogy most "szivárogjon ki" egy ilyen dal ... Viszont a halálát se kívánnám a kis primadonnának, csak egy alapos szappanos szájmosást
2013. július 25. 08:54
Nem gondoltam volna, hogy ennyire gyerekes ez a csaj.
2013. július 25. 09:48
Lanának igaza van, és amúgy valóban egy régi sértődés miatt keletkezett ez a szám, de nem mostani már ez se.
2013. július 25. 10:56
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
hát szerintem egyáltalán nincs igaza lanának..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: